Upami anjeun Henteu Hoyong Pendapat Kuring, Anjeun Henteu Kedah Tanya!

Salah sahiji hal anu hébat ngeunaan naon anu kuring lakukeun nyaéta nempatkeun kuring hubungan sareng perusahaan sanés anu saacanna kuring damel sareng atanapi pikeun. Dinten ayeuna kuring nampi sakedik berita anu matak nguciwakeun.

Kira-kira sabulan katukang, kuring nyéépkeun sababaraha jam ngeusian survey anu lengkep anu dikirim ka kuring ti salah sahiji perusahaan anu kuring damel sareng ayeuna damel pikeun ngahijikeun sareng ngajual deui. Kuring tuang haté kuring ka perusahaan nalika kuring aya sareng masih bogoh ka jalma sareng produk sareng jasa dugi ka ayeuna. Nanging, alesan anu sami kuring ngantep perusahaan teras-teras muncul nalika urang damel pikeun ngajual deui platform - antar muka kembung, kakurangan fitur, biaya tinggi, jst.

Kuring ngagentoskeun uleman survey dina koropak kuring pikeun némbalan kana survey nalika kuring bakalan ngahaturanan waktos. Engké wengi sareng énjingna, kuring nyéépkeun sajam atanapi dua jam kanggo ngajawab survey. Kalayan bidang téks kabuka, kuring langsung sareng ka titik dina kritik kuring. Barina ogé, salaku pengecer, pamutahiran produkna aya di my kapentingan pangalusna. Kuring henteu narik pukulan sareng ngarep pisan ngeunaan naon anu kuring rasakeun masalah inti. Kuring ogé nyandak bakat anu nyéépkeun perusahaan - aranjeunna bakal kaleungitan seueur padamel anu saé.

Sanaos survey henteu dikenal, kuring terang aya ngalacak idéntifikasi dina prosés kaluman sareng cariosan langsung kuring tiasa gampang diidentipikasi ku perusahaan salaku kuring. Kuring henteu hariwang ngeunaan akibat naon waé, aranjeunna parantos naroskeun pendapat kuring sareng kuring hoyong nawiskeun ka aranjeunna.

Ngaliwatan anggur ayeuna (aya salawasna anggur), Kuring mendakan yén cariosan kuring parantos gumulung ngalangkungan perusahaan sareng, singgetna, kuring henteu wilujeng damel sareng perusahaan pikeun ngajantenkeun hubungan naon waé.

Hasilna, numutkeun kuring, katingali pondok sareng henteu dewasa. Éta moal aya anu ngahontal kuring sacara pribadi nunjukkeun kurangna profesionalisme ogé. Untungna pikeun kuring, aya langkung seueur panyadia jasa di pasar anu tiasa nyayogikeun naon anu kuring peryogikeun pikeun artos anu langkung sakedik sareng langkung gampang diintegrasikeun. Kuring ngarepkeun ngabantosan perusahaan lami kuring kaluar ku nyayogikeun sababaraha umpan balik anu seger, jujur.

Upami aranjeunna henteu hoyong pendapat kuring, kuring ngarepkeun aranjeunna henteu kantos naros. Éta bakal ngahemat kuring sababaraha jam tina waktos kuring sareng perasaan teu saurang ogé bakal menyakiti. Teu hariwang, kitu. Sakumaha anu dipikahoyong, kuring moal ngalakukeun nanaon pikeun ngajantenkeun hubungan sareng aranjeunna.

10 Komentar

  1. 1

    Hiji hal anu perlu dipikirkeun di dieu nyaéta naha berita anu anjeun nguping resmi atanapi ngan ukur rumor. Kantor mangrupikeun tempat anu pikareueuseun pikeun rumor mongering, mungkin pisan jalma-jalma anu marios kintunan anjeun ngan ukur némbalan sareng nyarios sababaraha hal anu teu kedah dipimilik, sareng aya anu caket ngadangu aranjeunna sareng nyandak éta salaku kabijakan resmi. Gosip teras disimpang sareng dirobih tina kasus saderhana ngupingkeun hal anu langkung parah.

    Tangtosna éta ngan spekulasi 🙂 Éta ogé mungkin anjeun putus ti perusahaan mana waé anu anjeun carioskeun.

    Tapi kuring pikir patarosan anu kuring bakal naroskeun ka diri kuring dina titik ieu nyaéta - naha kuring paduli? Upami anjeun ngagaduhan parasaan anu nyeri ka perusahaan ieu (anu sigana sapertos anjeun dina pos anjeun), maka anjeun leres-leres hoyong tetep damel sareng aranjeunna?

    • 2

      Hatur nuhun kana tanggapan anu saé, Christian. Kuring pasti moal dipasang upami kuring ngagaduhan mamang perkawis éta rumor atanapi kanyataan. Éta, memang, kanyataan.

      Pangajaran pikeun perusahaan mana waé nyaéta, upami anjeun henteu siap kéngingkeun umpan balik anu négatip pisan, tong ngirim survey anu nyungkeun éta!

  2. 3
    • 4

      Ross, éta panginten mangrupikeun koméntar pangsaéna. Kuring anggap anu kuring pelajari nyaéta seueur perusahaan ngan ukur janji kasatiaan kana dolar sanés pagawéna atanapi konsuménna.

      Kuring henteu ngagaduhan saham di perusahaan sareng kuring henteu ngahutang nanaon, janten kuring henteu kedah nyandak ieu sacara pribadi. Kuring bakal ngatasi éta gancang sareng mendakan perusahaan anu hoyong ngupingkeun.

  3. 5

    Jigana masalahna anu utami nyaéta perusahaan henteu ngartos nilaina sababaraha umpan balik anu lempeng ka hareup. Sakumaha saur Doug, upami anjeun henteu resep ngadangukeun anu saé sareng anu goréng, maka entong naros ka batur anu tiasa jujur ​​sareng anjeun. Upami sadayana anu anjeun milari mangrupikeun umpan balik anu saé, positip, haneut, kabur. Teras pilih-pilih palanggan / klien anu anjeun hoyongkeun eupan balik, nelepon aranjeunna sareng naros "Naon anu anjeun resep ngeunaan kami?" Hiji patarosan, éta waé, sabab dina kanyataanana éta sadayana sigana siga anjeun resep pisan nguping ogé.

    Poho ngeunaan kanyataan yén anjeun panginten gaduh palanggan anu terang sakedik ngeunaan jasa anu anjeun nyobian jual sareng naon hartosna leres-leres nganggo kamampuan sapinuhna. Pelanggan anu anjeun henteu malire panginten éta jalma anu cukup calakan pikeun terang patarosan naon anu kedah ditaroskeun ku sadaya palanggan sareng sanés kumargi 95% diantarana henteu terang nanaon salain ti anu anjeun carioskeun ngeunaan jasa anjeun nyalira.

    Upami anjeun henteu hoyong ngalereskeun atanapi ningkatkeun naon anu anjeun ngagaduhan sareng ngajantenkeun langkung saé, tong nyéépkeun waktos urang. Aya seueur jasa sanés sapertos anjeun, urang tiasa "monyét" sakurilingna.

  4. 6

    Perkara teu négatip kumaha umpan balik perusahaan kedah nyandakna salaku kasempetan pikeun paningkatan. Anjeun masihan aranjeunna persis naon anu aranjeunna dipénta pikeun aranjeunna kedah senang kéngingkeunana.

    Upami aranjeunna ngaraos henteu leres, henteu malirkeun anu goréng sareng damel anu hadé.

    Sadayana éta paripolah anu goréng pikeun nyungkeun pendapat anonim teras nahan anjeun.

    Naha kuring bakal ngasingkeun batur anu ngajual deui produk kuring?

  5. 7

    Kuring pikir ieu nyandak masalah anu langkung ageung. Perusahaan kedah ati-ati dina naon anu aranjeunna nyarioskeun ngeunaan jalma anu aktip pisan dina média sosial (sapertos anjeun sorangan). Aranjeunna kedah ngarawat blogger ku cara anu sami pikeun ngarawat wartawan. Upami aranjeunna naroskeun pendapat anjeun, aranjeunna kedah ngagunakeunana salaku kritik konstruktif atanapi henteu malire. Hal anu paling parah anu aranjeunna tiasa lakukeun nyaéta ngantep éta dipasang dina blog anjeun anu aranjeunna ngubaran anjeun sapertos kitu. Éta henteu ngeunteung pisan aranjeunna.

    • 8

      Sigana mah éta leres dugi ka sababaraha tingkatan, Colin. Kuring pastina henteu hoyong jalma sieun ngalakukeun bisnis sareng kuring upami aya kajadian anu goréng sareng kuring tiasa blog ngeunaan éta, sanaos. Sakumaha anu anjeun perhatoskeun di luhur, kuring henteu leres-leres nyebut saha éta sareng kuring moal ngalakukeun éta.

      Sababaraha rerencangan anu pangcaketna kuring damel pikeun bisnis sareng kuring henteu bakal nyobian jahat pikeun menyakiti usaha na - tapi kuring bakal terus jujur ​​lamun ditanya.

  6. 9

    Doug, Hapunten pisan upami ngadangu ieu kajantenan. Kuring pastina ngahargaan eupan balik anjeun. Pikeun naon éta patut - koméntar anjeun penting sareng aranjeunna ngaapresiasi.

  7. 10

    Sarua leresna upami aya anu naroskeun patarosan, nyaéta "naon bédana Indy &. . . . ”Patarosan anu nyata kuring naroskeun nembé. Kuring nyingkahan jawabanana kusabab kuring terang éta tiasa nyerang ka anu naros. Nanging, nalika ditaros ka 2 kalina, kuring diréspon & pasti yakin. . . anu naroskeun éta "nyinggung". Sanaos waleranna leres-leres faktual.

    Upami urang henteu hoyong ngadangukeun waleranna - kana patarosan naon waé - maka tong naroskeun di tempat kahiji.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.