Naha Anjeun sareng Palanggan Anjeun Kedah Kalakuan Sapertos Pasangan Kawin dina 2022

MarTech Palanggan Vendor Nikah

ingetan customer téh alus pikeun bisnis. Nurturing konsumén mangrupa prosés gampang ti attracting nu anyar, jeung konsumén wareg jauh leuwih gampang nyieun purchases ulang. Ngajaga hubungan palanggan anu kuat henteu ngan ukur mangpaat pikeun garis handap organisasi anjeun, tapi ogé negates sababaraha épék anu dirasakeun tina peraturan anyar ngeunaan pangumpulan data sapertos Larangan anu bakal datang ku Google dina cookies pihak katilu.

Paningkatan 5% dina ingetan palanggan pakait sareng sahenteuna 25% kanaékan kauntungan)

AnnexCloud, 21 Statistik Retensi Palanggan Reuwas Pikeun 2021

Ku nahan konsumén, merek bisa neruskeun ngamekarkeun berharga data pihak kahiji, (dumasar kana kumaha pamakéna maranéhna berinteraksi sarta ngagunakeun produk maranéhanana) nu lajeng bisa dipaké pikeun pribados interaksi hareup jeung konsumén jeung prospek aya. Alesan ieu sababna, dina taun 2022, para pemasar kedah langkung difokuskeun kana ngajaga sareng ngarawat hubungan palanggan anu tos aya, sami sareng kumaha anjeun sareng salaki anjeun.

Keur dina hiji hubungan merlukeun perawatan sarta perhatian - anjeun teu malire pasangan Anjeun pas hubungan dimimitian. Mésér salaki anjeun coklat atanapi kembang karesepna sami sareng ngirim email pribadi ka palanggan - éta nunjukkeun yén anjeun paduli ka aranjeunna sareng hubungan anu dibagikeun ku anjeun duaan. Beuki usaha jeung waktu anjeun daék nempatkeun kana ngawangun hubungan, beuki dua sisi bisa meunang ti eta.

Tip pikeun Nahan Palanggan anjeun

Terus silih kenal. Hubungan diwangun dina dasar anu kuat, janten, ngajantenkeun sareng ngajaga kesan anu saé tiasa penting pisan.

  • Kana kapal - Nyieun kampanye nurture onboarding, dimana anjeun muka jalur komunikasi langsung, mantuan ngadegkeun Anjeun bisnis salaku pasangan, teu ngan hiji ngajual ka konsumén anyar Anjeun. Jalur komunikasi langsung ieu ogé ngamungkinkeun anjeun gancang sareng dipercaya dina réspon anjeun nalika palanggan datang ka anjeun kalayan patarosan atanapi masalah, anu penting pikeun ngawangun kapercayaan. Anjeun ogé kedah nganggo éta pikeun pariksa-in sareng nampi tanggapan naon waé anu aranjeunna gaduh ku kituna anjeun tiasa ningkatkeun pangalamanana. Barina ogé, komunikasi mangrupakeun konci dina hubungan.
  • Automation Pamasaran - Ngungkit otomatisasi pamasaran. Automasi pamasaran henteu ngan ukur nyederhanakeun prosés asuhan, éta ogé tiasa ngabantosan anjeun ngumpulkeun sareng ngungkit data berharga ngeunaan palanggan anjeun. Marketers tiasa ngetok kana wawasan kaasup produk atawa jasa naon maranéhna bisa jadi kabetot, kumaha aranjeunna ngagunakeun produk Anjeun atawa jasa, atawa lamun aranjeunna geus ngotéktak ramatloka anjeun. Data ieu ngamungkinkeun para pemasar pikeun ngaidentipikasi palanggan produk atanapi jasa sakuduna ngagunakeun, mere aranjeunna kasempetan pikeun upsell konsumén maranéhanana ku minuhan kaperluan maranéhanana. Sagampil anjeun nengetan pasangan Anjeun pikeun antisipasi naon maranéhna bisa hayang atawa butuh, hal anu sarua kudu dipigawé pikeun konsumén Anjeun, sabab muka panto pikeun kauntungan tambahan.
  • SMS Marketing – Pindah mobile sareng pamasaran SMS. Éta ngan ukur masuk akal yén pamasaran SMS naék sareng Prévalénsi smartphone ayeuna. Pamasaran seluler masihan perusahaan saluran pipa langsung langsung kana panangan palanggan, sareng ngagambarkeun cara anu efektif pikeun ngirimkeun inpormasi anu penting sareng relevan. Pesen SMS tiasa ngandung tawaran promosi, catetan apresiasi pelanggan, survey, pengumuman sareng seueur deui, sadayana pikeun ngajaga palanggan aktip sareng senang. Sapertos anjeun mariksa sareng salaki anjeun atanapi ngabagi detil dinten anjeun ngalangkungan SMS, anjeun ogé kedah ngabagi inpormasi ka palanggan anjeun, ngalangkungan saluran anu efisien sareng efektif.

Merek anu ngagunakeun téknologi pikeun ngajalin hubungan anu jero sareng para nasabahna, sacara konsisten nyayogikeun nilai liwat olahtalatah pribadi, sareng ngajaga jalur komunikasi anu kabuka bakal ngawangun hubungan anu bermakna sareng para nasabahna. The kuat partnership antara dua pihak jadi, beuki unggal bisa kaluar ti eta - kawas hubungan jeung salaki anjeun.