Kumaha Menangkeun Palanggan Deui

Stratégi Win-Balik Palanggan

Salah sahiji hal anu paling penting pikeun bisnis anyar atanapi mantep nyaéta mastikeun anu dipiboga ku aranjeunna panghasilan konsisten. Henteu janten masalah naon waé bisnis anjeun, balik konsumén mangrupikeun cara anu saé pikeun ngawangun pendapatan anu stabil. Bagéan alami ieu kumaha, nyaéta palanggan bakal kaleungitan antukna ngagolak.

Pikeun ngimbangan karugian dina usaha, usaha tiasa ngalakukeun dua hal:

  1. Kéngingkeun konsumén anyar
  2. Nyebarkeun strategi pikeun meunang deui anu lawas.

Sanaos duanana mangrupikeun bagian penting tina bisnis anu séhat, nyatana tetep ngagaduhan konsumén anyar hargana 5x langkung tibatan ngarékrut anu lami. Kalayan unggul konsumén sateuacanna, anjeun parantos terang aranjeunna resep kana jasa atanapi produk anjeun, kumaha kabiasaan mésérna, sareng jasa mana anu paling dipikaresep ku aranjeunna. Anjeun tiasa langkung gampang sasaran pamasaran anjeun, maka ngirangan biaya. 

Nanging, kéngingkeun deui palanggan lami langkung gampil nyariosna. Sareng aya strategi pikeun menangkeun deui anu unik pikeun unggal palanggan. Anjeun kedah nganalisis inpormasi anu anjeun gaduhkeun dina éta, ngumpulkeun survey kaluar sareng jasa, sareng nyaluyukeun stratégi pikeun unggal palanggan. Pariksa infographic ieu di handap ieu ku Fundera pikeun diajar strategi anu paling épéktip pikeun meunang deui urut palanggan.  

Palanggan Menangkeun Balik Stratégi Infographic ti Fundera

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.