Cyber ​​Senén Go Mobile

siber Senén mobile 2013

Kami parantos ngabagi seueur infografis ngeunaan manpaat perdagangan sélulér sareng parantos nyayogikeun sababaraha bukti yén, dina usum liburan ieu, dagang mobile - atanapi mcommerce - éta badé ageung. Éta leres-leres nguciwakeun!

Ti saprak didirikeun taun 2005, Cyber ​​Monday parantos tumuh janten dinten balanja online pangageungna dina sataun. Balanja online usum liburan ieu diarepkeun bakal tumuh dugi ka 15% topping langkung tina $ 2 milyar. Iklan anu ditargetkeun dina platform sosial asli sapertos Facebook sareng paningkatan panggunaan sélulér mangrupikeun inti tina penjualan online ieu, dina naon anu gancang janten pokok balanja liburan.

Ampush parantos nyayogikeun infographic ieu, Cyber ​​Monday janten Mobile pikeun ngagambarkeun pangaruhna:

Cyber-Senén-Goes-Mobile

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hebat pisan kumaha gancangna téknologi ayeuna-ayeuna. Kuring terus-terusan ningali jalma dina telepon sélulérna, sareng kuring yakin yén éta mangrupikeun salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun kéngingkeun palanggan énggal atanapi tetep lami. Facebook, khususna, sapertos anjeun nyarios, mangrupikeun cara anu saé pikeun pasar. Kuring ogé yakin yén ulasan pribadi, sapertos anjeun ogé nyarios, mangrupikeun cara anu saé pikeun nyarioskeun ngeunaan produk anu saé.

    Kuring heran kumaha jualan on tablet cocog kana ieu? Kuring ningali beuki loba jalma mawa sabudeureun tablet maranéhanana dina dasar poean, utamana jalma dina demografi heubeul. Meureun ieu alat/pasar anu kudu ditalungtik deui. Hatur nuhun infographic hébat!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.