Seuseueurna nyebat abdi Doug, dinten ayeuna Pa

leuwih kolotDina kajujuran, kuring henteu ngarencanakeun waktos tina tulisan ieu. Éta kabeneran sapertos kitu, yén kuring kedah ngabagikeunana ka anjeun sadayana.

Fred ngagaduhan sakumpulan jalma dina tizzy nembé pisan nalika anjeunna naroskeun perkawis umur sareng pangaruhna kana bakat wirausaha. Kalebet kana patukang tonggong éta Dave Winer, Scott Karp, Steven Hodson, sareng sajabana ti batur anu commented.

Kuring henteu seueur nyarios ngeunaan topik jadi kuring mairan enteng. Kuring ngahargaan tempat gaw anu beragam dimana duanana nonoman sareng pangalaman aya. Jalma ngora resep kirang merhatoskeun wates sahingga katingali seger sareng kakurangan kasieun masihan dirina ogé pikeun nyandak résiko sareng mendakan sababaraha solusi anu hébat. Ironisna, kuring resep mikir ngeunaan diri kuring salaku 39 ngora sareng sering nyarios sareng milarian sababaraha alternatif anu saé pikeun norma. Pangalaman, di sisi anu sanésna, condong nyaimbangkeun résiko sareng hasilna - sering kali ngagagalkeun musibah.

Salaku Manajer Produk, résiko anu kuring nampilkeun sanés ngan ukur perusahaan kuring. Résiko anu kuring anggap dialirkeun ka 6,000 klien anu ngagunakeun parangkat lunak sareng sajabina ka perusahaanna. Éta piano anu lumayan ageung ngagantung tina hateup, janten kuring hoyong mastikeun tali anu aman sareng cangreud sadayana dihijikeun sateuacan urang mutuskeun mindahkeun kana tempatna.

Oke, Pa!

Dinten ieu béda. Nalika kuring netepkeun sababaraha wates dinten ieu ngeunaan sumber daya sareng proyek, kuring nyanghareupan batur anu sinis ngomong, "Henteu, Pa!". Sanaos maksadna ngahina, saleresna mah kuring angkat rada tenang. Upami aya hiji hal anu kuring paling reueus dina kahirupan kuring, éta janten Pa anu hébat.

Abdi gaduh dua murangkalih anu bageur, tong kaganggu .. sareng hiji ditampi kuliah sareng beasiswa sareng anu sanés anu nembé kéngingkeun "Ghandi Award" di sakolana. Duanana berbakat sacara musikal - hiji nyanyi, nyusun, sareng nyampur musik ... anu sanés aktris sareng penyanyi anu hebat.

Janten, batur sapagawean kuring anu ngora di damel sigana panginten ngagaduhan anu béda tibatan "Pa". Abdi resep istilah "Pa". Upami kuring disada sapertos "Pa", éta panginten kusabab kuring nanganan kaayaan anu ngingetkeun kedah disiplin budak. Cukup ironisna, kuring jarang ngalaman kaayaan ieu sareng murangkalih kuring sorangan.

Umur sareng Pagawean

Naha ieu ngarobah pendapat kuring ngeunaan umur, bisnis, sareng wirausaha? Leres pisan henteu. Kuring masih yakin yén urang peryogi henteu sieun ku nonoman pikeun ngadorong watesan naon anu urang tiasa ngahontal. abdi do yakin yén seueur propésional janten langkung toleran ku yuswa sareng condong basisir dina wates anu parantos ditangtoskeun. Kuring resep pisan, upami kuring masih percanten kana hormat, tanggung jawab, sareng wates.

Pangajaran anu kuring ngajar ka murangkalih abdi nyaéta kuring kantos dimana ayana aranjeunna, kuring parantos ngalakukeun kasalahan, sareng ngarep-arep ngalirkeun hikmah anu kuring kantos pelajari. Éta henteu hartosna aranjeunna kedah nuturkeun tapak suku kuring, sanaos. Abdi resep kanyataan yén putri abdi aya di panggung nalika butuh waktu mangtaun-taun pikeun kéngingkeun kayakinan éta. Abdi resep kanyataan yén putra abdi badé angkat ka Kampus nalika kuring langsung teu tujuan pikeun ngagabung sareng Angkatan Laut. Aranjeunna kaget kuring unggal dinten! Bagian na kusabab aranjeunna mikawanoh wates, aranjeunna ngahargaan kuring, sareng aranjeunna terang yén aranjeunna gaduh kabébasan pikeun ngalakukeun naon anu aranjeunna resep (salami éta henteu menyakiti aranjeunna atanapi batur).

Kuring miharep "budak" kuring di tempat damel tiasa diajar hal anu sami! Kuring henteu ragu yén anjeunna bakal tiasa ngareuwaskeun perusahaan sareng gaduh dampak anu ageung, tapi anu pangheulana mimitina ... ngakuan sareng hormat pangalaman anu aya di dinya sareng ngartos wates-watesna. Saatos anjeun ngalaksanakeun éta, héran sadayana ku méréskeun jalan satapak anu anyar dina arah anu teu kantos dipikirkeun. Abdi bantosan anjeun dugi ka ditu! Barina ogé, naon ari "Pa"?

PS: Taun payun, kuring hoyong kartu Poé Bapa ... sareng panginten dasi.

One comment

  1. 1

    Anjeun disada sapertos jalma anu terang kumaha cara ngagulung kalayan ditinju. Salaku kapala departemén, kuring mendakan yén jalma anu damel handapeun kuring ngahargaan kualitas anjeun. Ku jalan kitu, congrats dina prestasi barudak anjeun.

    Sing salamet.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.