Ngagunakeun Manajemén Aset Digital pikeun Ngalancarkeun Promosi Sosial

widen demo

Kami gaduh dua nasabah ayeuna anu gaduh jutaan nasabah sacara nasional. Tekanan pikeun skala hiji strategi média sosial anu ngamajukeun, ngaréaksikeun sareng ngaréspon kana ukuran jaringan sanés usaha alit - sareng leres-leres mustahil tanpa nganggo alur kerja sareng otomatisasi.

Anu teu disadarikeun ku bisnis nyaéta kurasi sareng alur kerja pikeun nyederhanakeun kamampuan mendakan, nyatujuan sareng nyebarkeun kontén anu dihasilkeun ku pangguna parantos parantos aya. Eusi anu dihasilkeun ku pangguna (UGC) saé pisan sabab éta kontén gratis anu ngadukung perusahaan ti pihak katilu. Anjeun henteu kedah milarian - éta parantos aya di média sosial!

BEAM Interaktif, atas nami MINI USA, ngagabungkeun jaringan média sosial (sapertos Facebook, Twitter sareng Instagram), alat alur kerja sareng konektor awan (sapertos IFTT.com), alat ngabagi file (sapertos Dropbox) sareng platform manajemén aset digital pikeun agrégat kontén dina na Perpustakaan asét digital anu dikuatkeun ku widen.

Kasus Paké Widen # 1

Palanggan MINI nyiptakeun sareng ngabagi gambar sareng MINI na. Gambar ieu aya di sababaraha jaringan sosial sareng kedah terpusat sareng teratur pikeun dianggo. BEAM ngagunakeun IFTT.com sareng integrasi Widen sareng Dropbox pikeun ngatur eusi anu dihasilkeun ku pelanggan ku ningali sababaraha rupa média sosial.

BEAM ngalaksanakeun Widen DAM sareng ngembangkeun aliran kerja, ngagunakeun Integrasi Dropbox Widen, pikeun sumber eusi tina Instagram, Facebook sareng Twitter sareng gampang ngamajukeun kontén MINI dina sababaraha kampanye.

Kasus Paké Widen # 2

MINI peryogi tempat pikeun pamilik MINI ngalebetkeun kontén pidéo pikeun kontes. Pidéo ieu kedah ditinjau ku Tim MINI sateuacan dipidangkeun dina halaman wéb. BEAM agrégat eusi dihasilkeun ku konsumén pikeun kontes dina MINIUSA.com sareng teras nampilkeun sababaraha eusi dina galéri pangiriman umum na.

Pancaran dijantenkeun Widen API pikeun ngamungkinkeun ngunggah eusi pidéo, kana solusi Widen DAM na, langsung ti MINIUSA.com. Eusi pidéo dikintunkeun langsung ka Widen DAM dimana éta diulas teras kodeu embed video Widen dianggo dina galéri umum MINIUSA.com.

panyingkepan: Kami parantos damel sareng Widen ngeunaan strategi infographic sareng pamasaran email kapungkur. Aranjeunna jalma anu saé kalayan produk anu saé pikeun agénsi atanapi perusahaan perusahaan anu kedah ngatur aset digital. Di sagigireun kasus panggunaan ieu, pastikeun anjeun ningali infographic na, Kasus Bisnis pikeun Manajemén Aset Digital langkung ngartos.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.