DandyLoop: Bagikeun Pembeli Online Diantara Toko

theloop

Prakték anu ilahar dina seueur bidang online nyaéta kerjasama antara perusahaan anu damel di bidang éta, ageung atanapi alit. Ieu umum pisan di aplikasi sélulér, dina kaulinan online, dina kontén pidéo, sareng tangtosna dina situs eusi. Dina situs eusi kami ningali silih nyarankeun eusi antara situs, sanaos aranjeunna pesaing. Hésé pikeun mendakan éksékutip anu moal ngadukung prakték ieu. Sanaos kitu, éta peryogi tingkat kematangan tingkat tinggi ti perusahaan-perusahaan di lapangan - aranjeunna kedah ngartos yén ngabagi sanés masihan hiji arah, langkung dua arah - sadayana ngéléhkeun.

Sanaos sareng kami ti saprak mimiti internét, ngan dina taun-taun ayeuna industri eCommerce mimiti demokratisasi dirina sorangan. Sumebarna pakakas SaaS ngaktipkeun langkung seueur toko online dibuka, sareng dinten ayeuna aya langkung ti 12m diantarana. Hiji hal anu leungit di dieu nyaéta prakték gawé babarengan: toko-toko masih kaiket kana skéma pamasaran tradisional anu mahal, sareng aranjeunna milari cara énggal pikeun ngahontal palanggan poténsial - sosial mangrupikeun hiji, teras eusi. Ayeuna aranjeunna sadar nilai kerjasama, tapi aranjeunna henteu ngagaduhan jalan pikeun ngalakukeunana.

Prakték pangsaéna pikeun gawé babarengan antara toko online nyaéta dina bisnis inti - jual produk. Sakali dua toko anu aya hubunganana mutuskeun kerjasama sareng nyarankeun produk masing-masing, urang ningali CTR anu langkung luhur tibatan naon waé anu urang terang dina pamasaran tradisional (rata-rata langkung ti 7%). Ieu kusabab henteu sapertos seueur pamasaran tradisional - didieu nilai pikeun anu balanja nyata - ieu anu diperhatoskeun anjeunna nalika anjeunna balanja.

DandyLoop ngamungkinkeun prakték gawé babarengan nganggo platform koperasi pikeun toko online, dimana unggal toko tiasa mendakan sareng ngundang toko sanésna pikeun pasangan, hartosna éta silih nyarankeun kana produk séwang-séwangan. Ieu ogé jalan anu sanés - unggal toko tiasa dipanggihan sareng diulem pikeun dijodokeun ku anu sanés. Aranjeunna tiasa ngatur kagiatan jaringanna sareng ngawas kinerja masing-masing pasangan.

Kerja sama didasarkeun kana kasetaraan, sareng éta dimana algoritma proprietari kami nyandak kendali - pikeun unggal nganjang anu dipasihkeun ku toko pikeun salah sahiji mitra na, éta bakal kéngingkeun pangunjung anu anyar. 1 kanggo 1. Ieu unik di dunya eCommerce: konsumén urang henteu dina bisnis ngajual lalu lintas pikeun artos, aranjeunna dina bisnis ngajual produk - sareng éta anu kami nyayogikeun - langkung seueur pangunjung, langkung seueur pangunjung, sareng langkung seueur penjualan.

Ayeuna béta pikeun Shopify nu make, DandyLoop nawarkeun kadali pinuh kana produk anu disarankeun anjeun, laporan transparan sareng setelan gancang sareng gampang!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.