Bahaya SEO sareng Kumaha Ngalaksanakeun Stratégi Flawless

bahaya seo

Kamari urang gaduh konperénsi régional anu hébat anu diayakeun ku Penghasilan Kalér. Topik dibasajankeun dina bisnis, téknologi sareng pamasaran sareng kuring muka dinten ku sawala ngeunaan bahaya SEO.

Sakitu seueur anu robih dina industri optimasi search engine. Salah sahiji hadirin kuring bahkan bercanda sareng kuring yén kuring ngagaduhan nasihat anu bentrok ngan sababaraha taun ka pengker. Abdi henteu satuju. Kuring leres-leres parantos ngarobah pendapat kuring ngeunaan kumaha SEO kedah dikaluarkeun sareng naon waé anu kedah diperhatoskeun kana stratégi.

Masalah SEO mangrupikeun masalah matématika. Milarian mangrupikeun masalah jalma. Seueur perusahaan SEO ngadeukeutan masalah tina arah anu salah. Daripada ningali volume milarian sareng réngking, aranjeunna kedah ningali konversi anjeun, kumaha pangunjungna dugi ka dinya, teras dianggo deui naha peringkat langkung saé dina istilah bakal ngajalankeun patalimarga tambahan.

Di luar pamahaman dimana sareng kumaha konsumén anjeun sumping, konci pikeun strategi optimasi mesin pencari anu suksés lumayan saderhana - Laksanakeun Naon Anu Says Google. Éta saéstuna lumayan gampang - Google ngagaduhan anu hébat Pitunjuk SEO anu aranjeunna terbitkeun, ogé a Pitunjuk ngamimitian 1 halaman SEO.

Hirarki, sitemap, struktur halaman, panggunaan kecap konci, pangarang, sélulér, recency, milarian géografis lokal sareng frekuensi sadayana kalebet unsur anu dibahas salaku cara ngaoptimalkeun situs anjeun. Sosial parantos bitu kana tempat kajadian ayeuna, sanajan, sareng ngadorong sareng nyoco hasil mesin pencari. Henteu ngan ukur nyetir sosial langkung saham (anu ngadorong tautan… mana anu nyetir peringkat), Google ngagaduhan bener-bener indit perang jeung taktik blackhat. Fase salajengna ieu, tangtosna, bakal nyerang program teureuh mayar anu ngahasilkeun kontén advertorial.

Bunderan lengkep… optimasi mesin pencari anu hébat ayeuna aya dina taktak pamasar anu hébat deui sareng kaluar tina konsultan SEO. Ngahasilkeun kontén anu relevan sareng luar biasa anu gampang dibagi tiasa ngagancangkeun sareng ngagedekeun mérek anjeun. Nalika éta kajadian, pangkat anjeun bakal nuturkeun!

3 Komentar

  1. 1

    Douglas anu saé - yup kuring téh maca gancang. Cinta kumaha bersih sareng gampang maca, ogé nyerep. Mikir ngalirkeun ieu ka sababaraha klien (slide anjeun)

  2. 3

    Éta mangrupikeun hiji aturan anu tiasa dianggo, Douglas. Leres, urang panginten tiasa nyobian seueur hal pikeun ningkatkeun pidangan milarian SEO sareng kamampuan urang pikeun ngahasilkeun penjualan anu saé, tapi salami anjeun nuturkeun naon anu didaptarkeun ku Google, maka anjeun bakal henteu kunanaon.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.