Bahaya SEO sareng Kumaha Ngalaksanakeun Stratégi Flawless

bahaya seo

Kamari urang gaduh konperénsi régional anu hébat anu diayakeun ku Penghasilan Kalér. Topik dibasajankeun dina bisnis, téknologi sareng pamasaran sareng kuring muka dinten ku sawala ngeunaan bahaya SEO.

Sakitu seueur anu robih dina industri optimasi search engine. Salah sahiji hadirin kuring bahkan bercanda sareng kuring yén kuring ngagaduhan nasihat anu bentrok ngan sababaraha taun ka pengker. Abdi henteu satuju. Kuring leres-leres parantos ngarobah pendapat kuring ngeunaan kumaha SEO kedah dikaluarkeun sareng naon waé anu kedah diperhatoskeun kana stratégi.

Masalah SEO mangrupikeun masalah matématika. Milarian mangrupikeun masalah jalma. Seueur perusahaan SEO ngadeukeutan masalah tina arah anu salah. Daripada ningali volume milarian sareng réngking, aranjeunna kedah ningali konversi anjeun, kumaha pangunjungna dugi ka dinya, teras dianggo deui naha peringkat langkung saé dina istilah bakal ngajalankeun patalimarga tambahan.

Di luar pamahaman dimana sareng kumaha konsumén anjeun sumping, konci pikeun strategi optimasi mesin pencari anu suksés lumayan saderhana - Laksanakeun Naon Anu Says Google. Éta saéstuna lumayan gampang - Google ngagaduhan anu hébat Pitunjuk SEO anu aranjeunna terbitkeun, ogé a Pitunjuk ngamimitian 1 halaman SEO.

Hirarki, sitemap, struktur halaman, panggunaan kecap konci, pangarang, sélulér, recency, milarian géografis lokal sareng frekuensi sadayana kalebet unsur anu dibahas salaku cara ngaoptimalkeun situs anjeun. Sosial parantos bitu kana tempat kajadian ayeuna, sanajan, sareng ngadorong sareng nyoco hasil mesin pencari. Henteu ngan ukur nyetir sosial langkung saham (anu ngadorong tautan… mana anu nyetir peringkat), Google ngagaduhan bener-bener indit perang jeung taktik blackhat. Fase salajengna ieu, tangtosna, bakal nyerang program teureuh mayar anu ngahasilkeun kontén advertorial.

Bunderan lengkep… optimasi mesin pencari anu hébat ayeuna aya dina taktak pamasar anu hébat deui sareng kaluar tina konsultan SEO. Ngahasilkeun kontén anu relevan sareng luar biasa anu gampang dibagi tiasa ngagancangkeun sareng ngagedekeun mérek anjeun. Nalika éta kajadian, pangkat anjeun bakal nuturkeun!

3 Komentar

  1. 1

    Douglas éta hébat - yup I am a maca speed. Suka kumaha beresih sareng gampang dibaca, ogé nyerep. Pikiran pikeun ngirimkeun ieu ka sababaraha klien (slides anjeun)

  2. 3

    Éta mangrupikeun aturan anu tiasa dianggo, Douglas. Sumuhun, urang bisa coba mun ngalakukeun loba hal pikeun ngaronjatkeun rankings pilarian SEO kami sarta pangabisa urang pikeun ngahasilkeun ngawujud jualan alus, tapi salami anjeun nuturkeun naon nyebutkeun Google, mangka anjeun bakal rupa.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.