Langkung Data, Langkung Tantangan

data disetir pamasaran

Data ageung. Kuring henteu yakin ngeunaan anjeun jalma tapi kaseueuran klien kami kalelep di dinya. Sedengkeun tumpukan data teras-terasan akumulasi, urang biasana mendakan yén kaseueuran palanggan kami henteu nanganan sababaraha strategi pamasaran mendasar anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun, nahan sareng ningkatkeun nilai pelanggan. Henteu ngan éta, aranjeunna bajoang sareng pegatkeun sambungan ageung antara IT sareng pamasaran. Kamari kamari, kuring kedah nyarios sareng salah sahiji tim IT klien kami pikeun ngajelaskeun kumaha popup blocker ngahambat kamampuan jalma pikeun hubungan sareng perusahaan sacara sosial kusabab sadaya tautan sosial na diprogram pikeun popup windows. Abdi henteu kedah ngajelaskeun yén… tim IT kedahna ngan saukur ngalayanan paménta éta.

Dumasar kana Survei Pemasaran Terpimpin Data Teradata 2013, Pemasar langkung ngandelkeun kana sareng ngagunakeun bentuk data anu umum, saderhana, sareng gampang diakses pikeun ngajalankeun prakarsa pamasaranna. Nyatana, 75% atanapi langkung ti éta anu disurvei nganggo data layanan palanggan, data kapuasan pelanggan, data interaksi digital (mis. Milarian, iklan tampilan, email, browsing wéb), sareng data demografi, kalayan langkung ti satengah ngagunakeun data sapertos papacangan palanggan (mis. panggunaan produk atanapi data preferensi), transaksional (mis. tingkah laku mésér offline), atanapi data e-commerce.

Kumaha para pemasar ayeuna leres-leres ningali kamampuanna pikeun abah sareng ngungkit data ageung pikeun ngahasilkeun hasil anu tiasa diukur? Teuleum kana pamasaran data-driven sareng Survei Pamasaran Data-Didorong Teradata, 2013, Hasil Global infographic:

data-driven-marketing

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.