Generasi Inpormasi: Ngahontal Milénial sareng Pendekatan Data-Didorong

data disetir

Nurutkeun hiji survey panganyarna ku Zillow, millennial nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun nalungtik, balanja kanggo pilihan anu pangsaéna sareng ngabandingkeun harga sateuacan mésér. Sareng nalika jaman anyar ieu konsumén anu ngagaduhan inpormasi ngagambarkeun pergeseran utama pikeun merek sareng perusahaan, éta ogé nyayogikeun kasempetan emas. Sanaos seueur pemasar parantos ngalihkeun campuran pamasaranna pikeun fokus kana kagiatan digital, éta sami penting pikeun ngamangpaatkeun data harta karun anu sami anu data anu dianggo ku milénium ayeuna.

Anggo kamajuan anyar dina panilitian sareng téknologi data teu kedah diwatesan ku sisi konsumen. Perusahaan tiasa ngalawan data sareng data supados langkung ngartos target audiensna. Ku terang kumaha milénium ngalangkungan prosés panilitian, sareng jinis inpormasi anu aranjeunna konsumsi, para pemasar tiasa adaptasi saluyu pikeun narik demografi anu beuki penting ieu.

Pasihkeun Éta Anu Aranjeunna Hayang

Pikirkeun naon anu ngajantenkeun situs sapertos Amazon janten pikaresepeun - éta bakal terang anu mésér sareng tiasa ngadamel saran jual beuli khusus kanggo pangguna éta. Sareng teu aya alesan anjeun bisnis moal tiasa ngetik kana jinis data ieu analytics, bahkan upami anjeun ngajalankeun operasi bata-na-mortir.

Salaku conto, urang ngembangkeun algoritma sareng ampir 1,000 variabel anu ngabantosan dealer mobil ngartos jinis kendaraan anu paling dipikaresep konsuménna. Ieu ngémutan faktor-faktor sapertos kabiasaan mésér kapungkur, mérek anu kasohor di pasar géografi éta, analisis kalapa sareng seueur deui. Ku cara éta, saatos milénium nalungtik jinis mobil anu dipikahoyongna, kami mastikeun yén wahana ieu aya di tempat dealer supados aranjeunna siap ngical nalika millenial muncul.

Millennial henteu nganjang ka seueur mobil pikeun ngotéktak waé; aranjeunna ngalakukeun bagian éta online. Aranjeunna nyéépkeun jam 17 balanja dina internét pikeun kendaraan sateuacan mésér. Dina jaman ayeuna, tugas padamelan pikeun mastikeun yén seueur anu disayogikeun ku selera milénial. Milénial angkatan sareng data; anjeun kedah dibekelan ngan ukur seueur data (upami henteu langkung!) supados siap pikeun aranjeunna. Salah sahiji cara gampang pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ku ningali data penjualan sajarah, sareng saha anu anjeun damel. Naha anjeun ngarobih pembeli millennial? Upami kitu, produk atanapi jasa naon anu aranjeunna gravitasi? Ku ngamangpaatkeun inpormasi ieu, anjeun tiasa mendesain inventaris optimal anjeun sareng ningkatkeun penjualan kahareup.

Tinjauan ulasan

81 persén anu pikaheraneun 18-34 taun umur milari pendapat ti anu sanés sateuacan ngagaleuh, numutkeun panilitian ti Mintel. Sareng nalika anu gaduh bisnis tiasa ngaregepkeun dina pamikiran koméntar négatip anu disanghareupan umum, ulasan online nyayogikeun kasempetan pikeun henteu saring, eupan balik jujur ​​ngeunaan naon anu dipikirkeun ku pelanggan ngeunaan pangalamanana. Tambang ulasan dina situs sapertos Yelp, Edmunds, TripAdvisor, Cars.com, Angie's List (naon waé anu raos di industri anjeun) sareng damel sareng tim anjeun pikeun ngungkulan sagala bidang anu dipikahariwang.

Tapi tong ngan ukur fokus kana ulasan négatip. Tinjauan positip saleresna tiasa langkung seueur inpormasi, sabab ngajelaskeun persépsi mérek sareng reputasi anjeun. Naha anjeun kasohor jasa palanggan anu hadé? Pikeun diskon hébat? Kanggo pilihan anu lega? Nalika urang damel sareng dealer mobil, urang ngaidentipikasi naon kakuatanna, sareng damel sareng aranjeunna pikeun ngarancang pamasaran sareng bisnis saluyu. Salaku conto, upami pelanggan resep harga aranjeunna, aranjeunna panginten henteu hoyong ngaiklankeun BMW anu ringkes éta.

Meunteun Pangalaman Mobile

Ngan ukur milénial ka toko anjeun henteu cekap deui, sabab pangalaman sélulér ayeuna ngagaduhan peran sareng kabiasaan mésér di toko.  57 persén milénium anggo teleponna pikeun ngabandingkeun harga nalika di toko. Upami anjeun ngagaduhan barang anu narik perhatian aranjeunna, sareng salesperson anu ngabantosan patarosan anjeun, anjeun masih bakal icalan jual upami palanggan Googles pesaing anjeun di jalan sareng mendakan harga anu langkung handap. Aranjeunna ogé diajar inpormasi kualitatif - salaku conto, upami dealer mobil teras-terasan kumaha dipercaya kendaraan, tapi pelanggan bakal maca sadaya ulasan ngeunaan mobilna rusak, aranjeunna bakal aya patarosan.

Warta anu saé di dieu nyaéta yén pangalaman sélulér tiasa janten bentuk data pikeun tim anjeun. Laksanakeun sababaraha pangalaman balanja olok-olok sareng mikirkeun hal-hal anu tiasa dipilari ku batur dina teleponna. Barang-barang khusus di toko anjeun, pesaing lokal, ulasan, sareng sajabana Anjeun tiasa diajar yén pesaing nunjukkeun iklan pikeun diskon unggal-unggal jalma milari produk populér anjeun. Atanapi meureun halaman wéb anjeun henteu némbongan nalika batur milari produk éta, nunjukkeun yén anjeun panginten ngagaduhan padamelan SEO anu kedah dilakukeun.

Tapi ieu sanés ngan ukur sandiwara pertahanan - éta ogé tiasa ngungkabkeun kasempetan. Salaku conto, kami parantos ngabantosan mitra dealer kami ngaidentipikasi instansi anu pesaingna henteu ngalakukeun pamasaran padamelan anu hadé pikeun modél atanapi modél khusus. Ieu nyorong dealer kami pikeun nyayogikeun modél éta, panginten dina harga atanapi kualitas anu langkung saé, sareng nyiptakeun langkung seueur pendapatan.

Data aya dimana-mana. Anggo na.

Revolusi digital sanés ngan ukur ngeunaan ngamimitian halaman Facebook atanapi ngajalankeun sababaraha iklan pamilarian. Conto di luhur ngagambarkeun ngan sababaraha cara pikeun anjeun tiasa nga-inpormasi online, sareng pangalaman pangguna, pikeun langkung ngartos pelanggan anjeun. Ku ningali Wéb ngalangkungan panon konsumén anjeun, anjeun bakal kéngingkeun sagala hal anu aranjeunna ningali nalika prosés pamésér, ngamungkinkeun anjeun ngarobih saluyu pikeun meunang bisnisna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.