Laporan Ngalacak Data 2012

dma data haté anu unggul

Iraha konsumén bakal daék ngabagi data na? Sakumaha seueur data? Upami anjeun henteu acan sadar, Éropa biasana nuju jalan dina masalah data sareng privasi. Hukumna langkung ketat sareng aranjeunna langkung kritis kana metodologi newak data. Amérika Kalér condong rada katinggaleun sareng urang ngagaduhan langkung seueur sikap laissez-faire - sering ngoleksi seueur teuing sareng ngalakukeun sakedik sareng éta.

Kahadéan konsumén pikeun ngabagi inpormasi sareng mérek parantos rokét dina 18 bulan kapengker. Panilitian pang anyarna nunjukkeun paningkatan ti taun kamari nunjukkeun berita anu saé pikeun para pemasar anu sigana bakal saeutik demi saeutik kapercayaan konsumén. Tina Laporan Ngalacak Data DMA pikeun 2012

Laporan sareng infographic ieu pikaresepeun kumargi éta nyayogikeun bukti yén aya parobihan konsumen anu langkung ageung kanggo ngabagi data-na. Laporan nunjukkeun yén, nalika prakték anu paling saé dianggo sareng konsumén disayogikeun pamasaran anu dipikahoyong - tukeur data langkung gampang.

Studi Ngalacak Data

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.