Tong hilap online dina pamasaran offline anjeun!

surat langsung

Paripolah konsumén online janten berharga pikeun para pemasar online, tapi parantos utamina lasut ngeunaan entitas offline. Seueur perusahaan anu ngagaduhan toko ritel, ogé toko online, ngubaran dua pamirsa nyalira, kaleungitan kasempetan anu saé pikeun sasaran sareng ngalacak anu sanés.

maju analytics aplikasi sapertos WebTrends, Coremetrics, sareng Omniture seueur diperlakukeun salaku sistem pelaporan tapi nyepeng data konsumen anu berharga anu tiasa dibagi-bagi sareng dilarapkeun ka pengunjung khusus dina data anjeun.

Panyadia Service Email ogé nahan jilid data perilaku. Digabungkeun sareng Analytics sistem ieu tiasa ngalacak paripolah konsumen tina klik-liwat ka konvérsi. Nyorong pengunjung anjeun online nyayogikeun jalur saderhana pikeun ngumpulkeun data ieu. Dina tawaran anjeun, nguntungkeun pikeun nyertakeun konci unik pikeun masing-masing konsumén anjeun.

Sakumaha anjeun tiasa ngalebetkeun kode kampanye dina potongan surat langsung, ngawangun halaman badarat pikeun ngumpulkeun konci pelanggan anu unik mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ngalacak palanggan éta. Éta halaman badarat tiasa nyayogikeun ijin berbasis ijin pikeun pamasaran tambahan. Konci na tiasa ditambihan kana tungtung alamat wéb (URL) ngalangkungan querystring (http://mycompany.com/'s=12345) teras disimpen dina cookie dimana éta tiasa dilacak sacara unik di situs anjeun.

Rumah tangga kalayan paripolah online anu ningkat tiasa dipisahkeun tina email langsung sareng daptar telemarketing anjeun, sareng gantina, janten email - nyayogikeun pesen anu ditargét, tepat waktuna kalayan biaya anu langkung murah. Penting pikeun dicatet éta Peraturan féderal CAN-SPAM panawaran sareng naséhat anu pangsaéna nyaéta pikeun ngumpulkeun alamat email sacara sukarela sareng damel sareng anu terpercaya Panyadia Layanan Surélék anu nawiskeun jasa pangiriman sareng langganan pikeun ngajauhkeun anjeun tina kasulitan.

Entong hilap yén usaha pamasaran anjeun ogé tiasa nyandakeun surélék transaksional anjeun. Email transaksional mangrupikeun email anu diarepkeun salaku réspon ti anu ngical. Sababaraha conto nyaéta tagihan sareng / atanapi mésér pesen konpirmasi. Upami perusahaan anjeun ngalakukeun tagihan online, anjeun kaleungitan kasempetan perdana sareng perumahan premium pikeun ngajantenkeun tawaran tambahan atanapi tambahan!

Upami pesen na utamina transaksional, CAN-SPAM henteu kedah dilarapkeun. Ngan pastikeun teu nyampur prioritas anjeun sabab anjeun tiasa ngeureunkeun ku denda. Email Marketing ogé nawiskeun kontén dinamis dumasar kana segmentasi konsumen. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngarobih pesen atanapi citra tina email dumasar palanggan anjeun.

Pesen ka kulawarga sabalikna tina murid kuliah tiasa gaduh verbiage sareng gambar anu béda - tapi tetep kaluar dina email anu sami. Tautan dina email anjeun tiasa dilacak deui ka halaman badarat atanapi situs dimana sistem manajemen kontén nawiskeun eusi dinamis ogé. Data ieu tiasa janten berharga pisan pikeun pangiklan ogé!

Kamampuh ngahijikeun pengunjung online anjeun sareng data demografi mangrupikeun kasempetan anu luar biasa pikeun nyayogikeun calon pangiklan propil demografi anu hébat sareng analisis - sareng bakal langkung mirah sareng langkung akurat tibatan jasa online anu pura-pura nawiskeun sami.

Béré pamikiran kana dua sumber data tambahan pikeun datamart anjeun: Analytics web jeung surélék Marketing. Ngungkit data éta dina pamasaran offline anjeun ogé ngahijikeun kana usaha Email Marketing anjeun! Anjeun bakal ngahémat satu ton artos dina parangko anu ngembang sareng tiasa ngukur hasil instan online.

One comment

  1. 1

    Lucu pisan nya; sering teuing para pemasar nerapkeun pendekatan anu sami pikeun pamasaranna. Anggaran ditetepkeun sateuacanna sareng dumasar kana nyandak pendekatan anu sami sareng sateuacan. Nanging, henteu diperyogikeun pamikiran anu pinter? Janten kedah stratégi mekar sakitar naon anu kedah atanapi tiasa dilakukeun ayeuna? Kami gaduh kasempetan pikeun maénkeun kalayan campuran média anu langkung ageung pikeun kampanye terintegrasi sareng sajarah kami nunjukkeun yén pamikir kreatif anu nguntungkeun ngahontal tujuanana.

    Pikeun perusahaan, sareng industri, bangga kana inovasi éta sanés janten tugas sesah janten langkung inovatif.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.