Hasil: Ngaronjatkeun ROI Pamasaran Eusi anjeun sareng Eusi Interaktif

Dina podcast anu anyar sareng Marcus Sheridan, anjeunna nyarioskeun taktik anu bisnis kaleungitan tanda nalika aranjeunna nuju ngembangkeun usaha pamasaran digital. Anjeun tiasa ngupingkeun sadaya épisode di dieu: Hiji konci anu anjeunna nyarios salaku konsumén sareng usaha teras langsung mandiri perjalanan palangganna nyaéta kontéks interaktif. Marcus nyebatkeun tilu jinis eusi interaktif anu ngamungkinkeun arah diri: Penjadwal diri - kamampuan pikeun prospék nyetél

Syncari: Ngahijikeun sareng Ngatur Data Palang-Fungsional, ngajadikeun otomatis Aliran Kerja Sareng Nyebarkeun Wawasan anu Dipercaya Kamana waé.

Perusahaan anu tilelep dina data anu akumulasi dina CRM, otomatisasi pamasaran, ERP, sareng sumber data awan sanésna. Nalika tim operasi anu penting henteu tiasa satuju kana data mana anu ngagambarkeun kaleresan, kinerja dibendung sareng tujuan pendapatan langkung hésé dicandak. Syncari hoyong ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun jalma anu damel di ops pamasaran, ops penjualan, sareng ops pendapatan anu teras-terasan merjuangkeun data dina ngahontal tujuanana. Syncari nyandak anu seger

Pangirut: Ngungkit Jaringan anjeun Pikeun Nutup Langkung Langkung Transparan sareng Platform Intél Hubungan ieu sareng Analytics

Solusi manajemén hubungan palanggan (CRM) rata-rata mangrupikeun platform anu statis ... basis data sambungan, kagiatanana, sareng; meureun, sababaraha integrasi sareng sistem sanés anu nyayogikeun wawasan tambahan atanapi kasempetan pamasaran. Sakaligus, unggal konéksi dina database anjeun ngagaduhan sambungan anu kuat, pangaruh ka konsumén sanésna sareng pengambil keputusan bisnis. Penyuluhan jaringan anjeun ieu henteu acan diterapkeun. Naon Intél Hubungan? Téknologi kecerdasan hubungan nganalisis data komunikasi tim anjeun sareng sacara otomatis nyiptakeun grafik hubungan anu diperyogikeun

Deduplication: Prakték Pangsaéna Pikeun Ngahindarkeun Atanapi Ngoréksi Data Palanggan Duplikat

Data duplikat henteu ngan ukur ngirangan akurasi wawasan bisnis, tapi éta ogé ngorbankeun kualitas pangalaman pelanggan anjeun ogé. Sanaos konsékuansi tina data duplikat anu disanghareupan ku sadayana - manajer IT, pangguna bisnis, analis data - éta ngagaduhan pangaruh anu paling parah dina operasi pamasaran perusahaan. Salaku pemasar ngagambarkeun produk sareng jasa jasa perusahaan di industri, data anu goréng tiasa gancang ngarusak reputasi brand anjeun sareng ngakibatkeun nganteurkeun nasabah négatip

Pelanggan-Mimiti E-Dagang: Solusi Cerdas pikeun Hiji Hal Anu Anjeun Henteu Tiasa Tiasa Salah

Pangsi era pandemi nuju e-commerce parantos sumping sareng ekspektasi konsumén anu bergeser. Sakali nilai nambihan, tawaran online ayeuna janten titik sentuh primér pikeun kaseueuran mérek ritel. Sareng salaku corong utama interaksi palanggan, pentingna pangrojong palanggan virtual dina waktos anu luhur. Layanan palanggan E-commerce hadir sareng tantangan sareng tekanan anyar. Mimiti, palanggan di bumi nyéépkeun langkung seueur waktos online sateuacan aranjeunna nyandak kaputusan mésér. 81% réspondén nalungtik hasil panalungtikanana

Composable: Nganteurkeun Janji Personalisasi

Jangji personalisasi parantos gagal. Mangtaun-taun urang kantos nguping ngeunaan manpaatna anu luar biasa, sareng para pemasar anu milarian modalna parantos ngagaleuh larutan anu mahal sareng téknis rumit, ngan ukur mendakan kasép éta, pikeun kaseueuran, janji personalisasi langkung seueur tibatan haseup sareng kaca spion. Masalahna dimimitian ku kumaha personalisasi parantos ditingali. Diposisikan salaku solusi bisnis, éta bakal dibingkai ngaliwatan lénsa pikeun ngarengsekeun kabutuhan bisnis nalika leres

Subbly: Luncurkeun Layanan Kotak Langganan Anjeun Sareng Platform Ecommerce Ieu

Salah sahiji amarah anu hébat anu urang tingali dina ecommerce nyaéta tawaran kotak langganan. Kotak palanggan mangrupikeun tawaran anu matak pikaresepeun ... ti pakét tuang, produk pendidikan barudak, dugi ka ngarawat anjing ... puluhan jutaan konsumen ngadaptarkeun kotak langganan. Genah, kapersonalisasi, anyar, kaget, éksklusif, sareng harga mangrupikeun ciri anu ngadorong penjualan kotak langganan. Pikeun bisnis ecommerce anu kreatif, kotak langganan tiasa lumayan sabab anjeun ngajantenkeun pembeli sakali waktos janten pelanggan anu teras-terasan. Pasar eCommerce langganan hargana

Streak: Atur Pipa Penjualan anjeun dina Gmail Kalayan CRM Unggulan Ieu

Saatos ngadegkeun reputasi anu hébat sareng teras damel di situs abdi, nyarios, nyerat abdi, wawancara abdi, sareng bisnis kuring ... jumlah réspon sareng tindak lanjut anu kuring kedah sering ngalangkungan retakan. Kuring henteu ragu yén kuring kaleungitan kasempetan anu hébat ngan saukur kusabab kuring henteu nuturkeun sareng prospek dina waktos anu tepat. Dina masalahna, sanaos, nyaéta babandingan némpél anu kuring kedah lulus pikeun mendakan kualitasna