CrankWheel: Penjadwalan Bypass sareng Unduhan Kalayan Demo Berbasis Browser-based

Waktu maca: 2 menit Unggal interaksi anu diperyogikeun antara prospek kalayan maksud badé mésér sareng kamampuan pikeun tim penjualan anjeun pikeun ngabantosan aranjeunna ngarobih sigana bakal ngirangan kamungkinan konvérsi. Éta kalebet waktos kanggo ngaréspon, jumlah klik, jumlah layar, jumlah unsur bentuk… sadayana. Profesional penjualan anu kuring terang ngan hoyong kéngingkeun payuneun prospek. Aranjeunna terang yén sakali aranjeunna tiasa nyarios sareng prospekna, ngaidentipikasi

Transformasi Digital sareng Pentingna Ngahijikeun Visi Strategis

Waktu maca: 4 menit Salah sahiji tina sababaraha lapisan pérak tina krisis COVID-19 pikeun perusahaan mangrupikeun akselerasi transformasi digital anu diperyogikeun, dialaman di 2020 ku 65% perusahaan numutkeun Gartner. Éta parantos maju-gancang saprak usaha di sakumna dunya parantos ngiringan pendekatanna. Kusabab pandemi parantos ngajantenkeun seueur jalmi ngahindarkeun interaksi tatap muka di toko sareng kantor, organisasi sadaya jinis parantos ngaréspon palanggan kalayan jasa digital anu langkung merenah. Salaku conto, grosir sareng perusahaan B2B

Typeform: Ngarobih Pangumpulan Data Kana Pangalaman Manusa

Waktu maca: 2 menit Sababaraha taun ka pengker, kuring ngalengkepan survey online sareng éta sanés sanés damel ... éta elegan sareng saderhana. Kuring neuteup panyadia sareng Typeform. Typeform timbul sabab pendiri hoyong ngarobih cara jalma ngajawab patarosan dina layar ku ngajantenkeun prosés langkung manusiawi & langkung pikaresepeun. Sareng éta hasil. Hayu urang nyanghareupan éta ... urang pencét formulir online sareng éta biasana pangalaman anu matak uih. Validasi sering mangrupikeun

Daptar Rencana Kampanye Marketing Marketing: 10 Léngkah Pikeun Hasil Anu Unggul

Waktu maca: 3 menit Nalika kuring neraskeun damel sareng klien dina kampanye pamasaran sareng inisiatipna, kuring sering mendakan yén aya jurang dina kampanye pamasaranna anu nyegah aranjeunna tina nohonan poténsi maksimumna. Sababaraha pamanggihan: Kurang jelas - Pemasar sering tumpang tindih léngkah dina perjalanan mésér anu henteu masihan kajelasan sareng fokus kana tujuan pemirsa. Kurangna arah - Pemasar sering ngalakukeun padamelan anu hébat dina ngararancang kampanye tapi paling sono

AMPscript: Kumaha Cara Ngawangun Halaman Preferensi anu Terpadu Salesforce dina Awan Kaca

Waktu maca: 5 menit Carita leres ... karir kuring leres-leres angkat langkung dasawarsa ka tukang nalika kuring ngamimitian jabatan salaku Konsultan Integrasi pikeun ExactTarget (ayeuna Salesforce Marketing Cloud). Pakasaban kuring nyandak kuring di panjuru dunya ngabantosan perusahaan pikeun ngembangkeun integrasi anu jero sareng platform sareng kuring ngawangun seueur élmu lembaga ngeunaan platform anu kuring naék janten Produk Manager. Tantangan Manajer Produk pikeun organisasi anu saacanna dipimilik ku pamekar tungtungna dipimpin