Tren Pemasaran Digital & Prédiksi

Pancegahan anu dilakukeun ku perusahaan nalika pandemi sacara signifikan ngaganggu ranté pasokan, tingkah laku mésér konsumen, sareng usaha pamasaran anu aya hubunganana sareng sababaraha taun terakhir ieu. Numutkeun kuring, parobihan konsumén sareng bisnis pangageungna kajadian sareng balanja online, pangiriman bumi, sareng pangmayaran mobile. Pikeun pemasar, urang ningal pergeseran dramatis dina pangasilan investasi dina téknologi pamasaran digital. Kami teraskeun ngerjakeun langkung seueur, ngalangkungan langkung seueur saluran sareng medium, kalayan kirang karyawan - ngabutuhkeun kami

SaaS Company Excel dina Kasuksésan Palanggan. Anjeun Tiasa Oge… Sareng Kieu Kumaha

Parangkat lunak sanés ngan ukur mésér; éta hubungan. Nalika éta mekar sareng ngapdet pikeun minuhan tungtutan téknologi énggal, hubungan na tuwuh antara panyadia parangkat lunak sareng pangguna-tungtung-konsumén-salaku siklus mésér anu tetep teras-terasan. Panyadia software-as-a-service (SaaS) sering unggul dina layanan palanggan pikeun salamet sabab nuju kalibet dina siklus mésér anu tetep dina sababaraha cara ti hiji. Palayanan pelanggan anu saé ngabantosan mastikeun kepuasan pelanggan, ngadorong kamekaran ngalangkungan média sosial sareng rujukan kecap-tina-sungut, sareng masihan

Kumaha Ningkatkeun Dursasana sareng Liburan Penjualan Kalayan Babagian Daptar Email

Pamisahan daptar email anjeun ngagaduhan peran penting dina kasuksésan kampanye email naon waé. Tapi naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngajantenkeun aspék penting ieu dianggo pikeun anjeun nalika liburan - waktos anu paling lumayan sataun pikeun bisnis anjeun? Konci pikeun ségméntasi nyaéta data ... janten mimiti néwak éta data data sateuacan usum liburan mangrupikeun léngkah kritis anu bakal ngakibatkeun hubungan sareng penjualan email anu langkung ageung. Ieu sababaraha

3 Pelajaran ti Perusahaan Perusahaan-Pusat anu leres-leres

Ngumpulkeun tanggapan pelanggan mangrupikeun léngkah munggaran anu jelas dina nyayogikeun pangalaman palanggan anu optimal. Tapi éta ngan ukur léngkah munggaran. Henteu aya anu kajantenan kecuali upami eupan balik éta ngajalankeun sababaraha jinis tindakan. Sering teuing umpan balik dikumpulkeun, dihijikeun kana basis data réspon, dianalisis dumasar kana waktos, laporan dihasilkeun, sareng pamustunganana presentasi dilakukeun nyarankeun saran. Ku harita palanggan anu nyayogikeun tanggapan parantos nangtoskeun yén henteu aya anu dilakukeun ku inputna sareng aranjeunna parantos

Stirista Kakuatan Grafik Idéntitas Anyarna sareng Data Real-Time

Konsumén ngagaleuh di toko online tina komputer bumi anjeun, nganjang ka halaman produk dina situs sanés dina tablet, nganggo smartphone pikeun ngeposkeunana dina média sosial teras kaluar sareng sacara fisik mésér produk anu aya hubunganana di pusat balanja anu caket. Unggal salah sahiji pendakan ieu ngabantosan ngembangkeun profil pangguna anu lengkep, tapi éta sadayana mangrupikeun irisan inpormasi anu béda, ngagambarkeun diri nyalira. Kacuali aranjeunna terpadu, aranjeunna tetep