Customer.io: Pesen Pemasaran Otomatis anu Ngarobih

Anjeun ngagaduhan corong akuisisi palanggan anjeun dipencét. Strategi ingetan anjeun sadayana direncanakeun. Sareng anjeun ngagaduhan gudang anu pinuh ku data palanggan. Janten naha henteu cekap jalma anu ngarobih, sareng ti mana asal-usulna? Kasempetan, pesen pamasaran anjeun ngan ukur teu cocog sareng kabutuhan palanggan anjeun ayeuna. Sareng nalika aranjeunna henteu ningali nilai langsung dina naon anu anjeun kirimkeun, aranjeunna bakal gancang ngajauhan. Éta hartosna anjeun seueur berkorban

Kumaha Kolaborasi Industri Ngaronjatkeun Migrasi Awan Pikeun Sadayana

Sabaraha usaha anjeun nyéépkeun infrastruktur awan? Belanja pangguna akhir awan bakal langkung luhur $ 500 milyar taun ieu, ningkat 20% ti 2021, kalayan infrastruktur salaku jasa (IaaS), desktop salaku jasa (DaaS), sareng platform salaku jasa (PaaS) diperkirakeun mingpin pak. Gartner Kebangkitan karya hibrida sareng ningkatkeun migrasi awan tina jasa dasar nyorong perusahaan mertimbangkeun solusi awan anyar, nungtut pendekatan anu efisien sareng biaya-éféktif pikeun nyoko na. BANGKIT kalawan

Naon Dupi API? Jeung Akronim lianna: REST, SOAP, XML, JSON, WSDL

Lamun anjeun ngagunakeun browser a, browser anjeun nyieun requests ti server klien tur server ngirimkeun deui file nu browser anjeun assembles tur mintonkeun kaca web kalawan. Tapi kumaha upami anjeun ngan ukur hoyong server atanapi halaman wéb anjeun nyarios ka server anu sanés? Ieu ngabutuhkeun anjeun pikeun kode program kana API. Naon Dupi API nangtung pikeun? API nyaéta akronim pikeun Application Programming Interface (API). API nyaéta sakumpulan

Kumaha Kelly-Moore Paints Nyiptakeun Kabisat kana SugarCRM pikeun Ngahasilkeun Inovasi sareng Transformasi Bisnis

Perlombaan pikeun ngabédakeun pangalaman palanggan ngagaduhan seueur organisasi anu hoyong platform deui sistem manajemén hubungan palanggan (CRM). Ieu kasus Kelly-Moore Paints. Ngabantosan panyadia CRM anu tos aya, perusahaan cet ngalih ka SugarCRM. Dinten ayeuna, Kelly-Moore Paints ngalarapkeun platform CRM anu tiasa diskalakeun, out-of-the-box, AI-driven CRM pikeun penjualan sareng otomatisasi pamasaran, ngadorong inovasi sareng transformasi bisnis. Kelly-Moore Paints mangrupakeun salah sahiji pausahaan cet-milik pagawe pangbadagna di AS sarta mangrupa

Tarif Churn Tinggi Ngahambat Pertumbuhan Aplikasi Game - Ieu Kumaha Cara Ngalawan Odds

Hiji dongéng salaku heubeul salaku waktu: kaulinan mobile investasi pisan dina acquiring pamaké anyar bari ingetan maranéhna nilik drawdown a. Studi data aplikasi kaulinan panganyarna ku Pushwoosh geus nembongkeun hiji trend musibah pikeun aplikasi kaulinan, utamana dina Android: ongkos churn maranéhanana soar ka 75.4% ku Poé 30. Dina éta, leuwih ti satengah tina panongton mahal-kaala eureun aktip dina. dinten anu sami pikeun masang aplikasi kaulinan. Dina ieu sigana