Databox: Lacak Kinerja sareng Manggihan Wawasan sacara Real-Time

Databox

Databox mangrupikeun solusi dashboarding anu dimana anjeun tiasa milih tina puluhan integrasi anu tos diwangun atanapi nganggo API sareng SDKsna pikeun gampang ngumpulkeun data tina sadaya sumber data anjeun. Databox Designer maranéhna henteu meryogikeun coding naon waé, kalayan tarik sareng serelek, kustomisasi, sareng sambungan sumber data saderhana.

Desainer Databox

Fitur Databox Kalebet:

  • ngabejaan - Atur gera pikeun kamajuan dina métrik konci ngalangkungan push, email, atanapi Slack.
  • témplat - Databox parantos ngagaduhan ratusan témplat siap angkat tina sumber data naon waé.
  • Datawall - Ngawangun kantor Datawall dina sababaraha menit tanpa peryogi coding. Databox ngamungkinkeun anjeun ngajaga data aman ku milih pangguna atanapi alamat IP anu tiasa ngaaksés unggal Datawall.
  • App Mobile - The Aplikasi mobile Databox mangrupikeun lapisan paling luhur dina platform Databox sareng alat anu paling berorientasi ku pangguna dina suite. Éta nyayogikeun inpormasi bisnis instan ngalangkungan pangalaman intuitif anu disayogikeun kanggo telepon pinter, tablet sareng pakean.
  • Pamaduan Apple Watch - Kéngingkeun métrik konci anjeun leres-leres dikirim kana jam anjeun sareng henteu pernah sono. Tingali métrik pangpentingna anjeun, kéngingkeun gera sareng ningali kartu skor sadayana tina pigeulang anjeun.

Databox on Mobile atanapi Apple Warch

Integrasi kaasup:

HubSpot Marketing, HubSpot CRM, ActiveCampaign, Google AdWords, Iklan Facebook, Iklan Bing, Iklan LinkedIn, Zapier, LinkedIn, Facebook, QuickBooks, Shopify, Eventbrite, Mixpanel, iTunes Connect, Twitter, MailChimp, Google Play, Instagram, Wistia, PostgreSQL, MySQL, AmazonRedshift, AzureSQL, MSSQL , Google Search Console, Semrush, Moz, Ahrefs, AccuRanker, Youtube, Seventh Sense, Drift, Pipedrive CRM, Adobe Analytics, Teamwork Projects, CallRail, Magento, GitHub, BigQuery, ElasticSearch, Vimeo, HelpScout, Stripe, Google AdSense, AdMob, Snowflake, Campaign Monitor, Xero, Localytic, Salesforce CRM, Jira, Intrix CRM, Marketo, ProsperWorks, Intercom, Zendesk, VOIQ, PayPal, Send Grid, Bitbucket, Mediatoolkit, Chartbeat, Instagram Business, sareng ConstantContact.

Pendaptaran Gratis pikeun Databox

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.