DataRobot: Platform Pembelajaran Mesin Otomatis Perusahaan

Diajar Mesin DataRobot

Mangtaun-taun ka pengker, kuring kedah ngalakukeun analisis kauangan anu ageung pikeun perusahaan kuring pikeun ngaduga naha kenaikan gaji tiasa ngirangan karyawan, biaya latihan, produktivitas, sareng moral karyawan sacara umum. Abdi émut ngaji sareng nguji sababaraha modél salami sababaraha minggu, sadayana nyimpulkeun yén bakal aya tabungan. Sutradara kuring mangrupikeun jalma anu luar biasa sareng naros kuring balik sareng parios aranjeunna sakali deui sateuacan urang mutuskeun pikeun nabrak gajih pikeun sababaraha ratus padamel. Abdi wangsul sareng ngaji nomer deui ... sareng hasilna sami.

Kuring leumpang Diréktur kuring ngalangkungan modél-modélna. Anjeunna neuteup ka luhur sareng naros, "Naha anjeun bet padamelan anjeun dina ieu?" ... anjeunna serius. "Leres." Kami teras naékkeun gaji minimum karyawan kami sareng hemat biaya dua kali salami sataun. Modél kuring ngaramal jawaban anu leres, tapi jauh tina pangaruhna sacara umum. Dina waktos éta, éta anu pangsaéna anu kuring tiasa lakukeun dina Microsoft Access sareng Excel.

Upami kuring ngagaduhan kakuatan komputasi sareng kamampuan diajar mesin anu sayogi ayeuna, kuring bakal ngagaduhan jawaban dina sababaraha detik, sareng ramalan anu akurat tina penghematan biaya kalayan kasalahan minimal. DataRobot bakal aya sia aya anu kaajaiban.

DataRobot ngajadikeun otomatis sakabéh siklus hirup modél, ngamungkinkeun para pangguna pikeun gancang sareng gampang ngawangun modél prediksi anu akurat pisan. Hiji-hijina bahan anu diperyogikeun nyaéta panasaran sareng data - katerampilan coding sareng mesin diajar lengkep opsional!

DataRobot mangrupikeun platform pikeun Magang Élmu Data, Analis Bisnis, Élmuwan Data, Pelaksana, Insinyur Parangkat Lunak, sareng Profesional TI pikeun nyiptakeun, nguji, sareng ningkatkeun modél data kalayan gancang sareng gampang. Ieu pidio tinjauan:

Prosés pikeun ngamangpaatkeun DataRobot saderhana:

  1. Ingest data anjeun
  2. Pilih variabel target
  3. Ngawangun ratusan model dina hiji klik
  4. Ngajalajah modél luhur sareng kéngingkeun wawasan
  5. Nyebarkeun modél anu pangsaéna sareng ngadamel ramalan

Numutkeun kana DataRobot, Kauntunganana Kalebet:

  • katalitian - Sedengkeun otomatisasi sareng gancang biasana nyéépkeun kualitas, DataRobot sacara unik nganteurkeun sagala rupa éta. DataRobot sacara otomatis milarian jutaan kombinasi algoritma, léngkah preprocessing data, transformasi, fitur, sareng parameter tuning pikeun modél pembelajaran mesin pangsaéna pikeun data anjeun. Unggal modél unik - hadé pikeun susunan data khusus sareng udagan prediksi.
  • kagancangan - DataRobot ngagaduhan mesin modél paralel anu paralel anu tiasa skala nepi ka ratusan atanapi bahkan rébuan server anu kuat pikeun ngajajah, ngawangun sareng nyetél modél pembelajaran mesin. Datétét ageung? Datasét lega? Henteu masalah. Kacepetan sareng skalabilitas modél diwatesan ukur ku sumber daya komputasi dina pembuangan DataRobot. Kalayan kakuatan ieu, padamelan anu parantos lami mangbulan ayeuna réngsé dina sababaraha jam.
  • Gampang-of-anggo - Antarbeungeut basis wéb anu intuitif ngamungkinkeun saha waé pikeun berinteraksi sareng platform anu kuat, henteu paduli tingkat skill sareng pangalaman diajar mesin. Pangguna tiasa nyéred-na-leupaskeun teras ngantep DataRobot ngalakukeun sadayana padamelan atanapi aranjeunna tiasa nyerat modél nyalira pikeun evaluasi ku platform. Visualisasi internal, sapertos Model X-Ray sareng Feature Impact, nawiskeun wawasan anu paling jero sareng pamahaman anyar ngeunaan bisnis anjeun.
  • Ékosistem - Tetep sareng ékosistem anu ngembang ku algoritma pembelajaran mesin henteu pernah gampang ieu. DataRobot teras-terasan mekarkeun sababaraha jinis algoritma anu paling saé dina kelas ti R, Python, H20, Spark, sareng sumber sanésna, masihan pangguna set alat analitik terbaik pikeun tantangan prediktip. Kalayan klik saderhana tombol Start, pangguna tiasa nyebarkeun téhnik anu henteu kantos dianggo sateuacanna atanapi bahkan teu wawuh.
  • Nyebarkeun gancang - Model prediksi anu pangsaéna henteu ngagaduhan nilai organisasi kecuali éta gancang dioperasikeun dina bisnis. Kalayan DataRobot, nyebarkeun modél pikeun prediksi tiasa dilakukeun ku sababaraha tikus-tikus. Henteu ngan éta, unggal modél anu diwangun ku DataRobot nyebarkeun titik akhir REST API, janten angin ngahiliwir ngagabungkeun dina aplikasi perusahaan modéren. Organisasi ayeuna tiasa kéngingkeun nilai bisnis tina pembelajaran mesin dina sababaraha menit, sanés ngantosan sasih kanggo nyerat kode nyetak sareng nungkulan prasarana anu janten dasarna.
  • Perusahaan-Kelas - Ayeuna diajar mesin mangaruhan sajumlahing prosés bisnis anu teras-terasan, henteu deui opsional pikeun ngubaranana salaku alat pangembang kalayan kaamanan minimal, privasi sareng pelestarian kontinuitas bisnis. Nyatana, penting pisan yén platform pikeun ngawangun sareng nyebarkeun modél dikeras, tiasa dipercaya sareng ngahijikeun sareng ékosistem téknologi dina jero organisasi.

Jadwalkeun Demo Langsung tina DataRobot

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.