Nganalisa Aliran Sosial sareng DataSift

aliran datasift

DataSift mangrupikeun platform nyaring data média sosial real-time anu kuat sareng mangrupikeun hiji tina dua perusahaan di dunya anu ngagaduhan ijin Twitter data sayogi sacara komersil pikeun tujuan non-tampilan, ngamungkinkeun pangguna milarian postingan nganggo metadata anu aya dina tweet. Sareng éta dilakukeun ku antar muka anu saé pisan sareng a konsol pamekar sareng tahan API (perpustakaan klien sayogi) kalayan basa pamundutna nyalira.

interaksi. eusi ETA “HTC, Nokia, RIM, Apple, Samsung, Sony”

DataSift diadegkeun ku Nick Halstead pikeun ngabantosan organisasi ningkatkeun pamahaman sareng panggunaan Média Sosial. DataSift difokuskeun ngahasilkeun kaayaan téknologi nyaring data seni sareng nyetir inovasi dina Big Data. DataSift ngamimitian hirupna salaku cabang tina TweetMeme, jasa pakan warta Twitter anu kawéntar. Saatos nyaksian kumaha gancang média sosial kapangaruhan organisasi, Nick Halstead badé nyiapkeun platform pikeun ngabantosan perusahaan ngatur Média Sosial sareng ngamodalan wawasan anu tiasa dipendakan dina data.

DataSift henteu ngawatesan milarian dumasar kana kecap konci sareng ngamungkinkeun perusahaan saukuran naon waé pikeun ngahartikeun saringan anu rumit pisan, kalebet lokasi, jinis, perasaan, basa, bahkan pangaruh dumasar kana skor Klout, pikeun nyayogikeun wawasan sareng analisis anu gancang sareng spésipik. Téknologi DataSift ogé tiasa nerapkeun prosés nyaring data kana sagala eusi anu diwakilan salaku tautan dina postingan éta nyalira, nyayogikeun perusahaan sareng gambar anu akurat, holistik.

datasift

Média sosial parantos nguatkeun sipat bisnis anu gancang-gancang ayeuna. Perusahaan henteu ngagaduhan méwah pikeun ngayak ratusan jutaan aliran data unggal dinten, ngan ukur kadua nebak tindakan anu pantes. Anu diperyogikeun nyaéta aksés pasti kana intél-intél real-time anu mangaruhan kana bisnisna - ngamungkinkeun aranjeunna pikeun gampang sareng gancang ngadeteksi sareng ngaréspon acara trénging utama, paripolah sosial, karesep pelanggan - sareng pamustunganana, nyegah krisis anu bakal datang. Kami kaget ku paménta pikeun platform kami di Amérika Serikat sareng nuju muka kantor pikeun ngalaksanakeun paménta ieu. Pendiri, Nick Halstead.

Aplikasi poténsial pikeun DataSift ampir teu aya watesna, kalebet dina pamasaran, iklan sareng layanan palanggan, sareng anu sanésna sanés. DataSift ngagaduhan modél harga dumasar-awan kalayan pilihan bayar atanapi bayar atanapi langganan, pas pikeun perusahaan atanapi individu dina ukuran naon waé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.