Tinjauan Blog: Dave Woodson, Konsultan Média Sosial

blogging tamu

davewoodsonDave Woodson mangrupikeun konsultan média sosial sareng téknologi anu ngabantosan usaha ku ayana online. Dave ngalakukeun ulasan anu hébat dina buku blogging kami nyerat sareng nempatkeun kana Barnes sareng Noble. Sakumaha jangji, urang nuju ngalakukeun tinjauan blog-na pikeun nyayogikeun sababaraha umpan balik anu konstruktif pikeun nyetél éta! Kieu yeuh:

  • Éta henteu langsung diperhatoskeun naon tujuan blog anjeun nyaéta pikeun anu datang anyar. Kuring kedah buka Ngeunaan saleresna ngaraos raoseun naon anu anjeun blogging. Abdi nyarankeun nempatkeun byline atanapi catetan dina sidebar katuhu anu ngajelaskeun tujuan blog anjeun.
  • Kusabab anjeun ngabantosan bisnis sareng média sosial sareng téknologi, kuring nyarankeun anu hébat nelepon-to-aksi (CTA) di katuhu luhur sidebar anjeun dina unggal halaman anu masihan terang yén jalma anjeun sayogi. Éta CTA kedah neraskeun hiji jalma ka halaman badarat anu ngagaduhan formulir kontak sareng sababaraha inpormasi tambihan ngeunaan palanggan sareng jasa anu anjeun pasihkeun.
  • Anjeun ngagaduhan header sareng logo anu saé ... candak logo sareng pasang ikon pikeun blog anjeun. Ieu tulisan dina kumaha ngadamel favicon.
  • Anjeun robots.txt file aya dina akar domain anjeun sareng ngagaduhan sitemap.xml lokasi didaptarkeun - éta saé pisan! Abdi ngédit file sareng ngalarang patalimarga kana diréktori atanapi wp- * atanapi file - ieu bakal ngeureunkeun mesin pencari tina ngindeks diréktori administrasi anjeun.
  • Jalur URL anjeun (permalink) anéh - siga aya nomer pos sajajar. Sigana mah éta henteu nganyenyeri anjeun, tapi rada unik. Kusabab anjeun henteu peringkat luhur dina hasil pamilarian (kuring anggo Semrush pikeun mastikeun), kuring panginten narik éta, éta katingalina rada spammy. Anjeun tiasa nganggo aturan htaccess pikeun ngarobih permalink. Karesep kuring nyaéta /% postname% /. Struktur URL henteu ngagaduhan pangaruh sapertos biasa, tapi saha anu terang iraha bakal datang deui!
  • Tata perenah blog anjeun luar biasa - jelas pisan sareng gampang ningali sadayana. Kuring resep bar Apture anjeun ngalangkungan luhur, éta leres-leres ngirangan saringan tambahan dina halaman.
  • Kuring miharep aya hébat poto anjeun dina lulugu. Jalma kedah terang saha ari Dave - sareng poto anu saé bakal nyayogikeun sentuhan pribadi anu bakal ngawangun kapercayaan sareng anjeun dikenal ku jalma anu badarat dina blog anjeun. Kuring gaduh poto kuring dimana-mana, bahkan dina poto kuring kartu bisnis. Nalika aya anu nyandak kartu kuring sababaraha minggu ka hareup, aranjeunna bakal émut saha kuring. Kuring henteu ngalakukeun éta ngan kusabab kuring pikir kuring geulis;).
  • Tulisan anjeun ditulis kalayan leres jarak anu hébat antara paragrap sareng panggunaan anu efektif dina daptar. Daptar épéktip pisan nalika nyerat kusabab jalma-jalma tiasa gampang nyekenana. Abdi nyorong anjeun ningkatkeun ukuran font anjeun sakedik sareng nganggo kecap kandel sareng miring dina kecap konci anu anjeun badé angkat ka bumi sareng kontén anjeun.
  • "Média Sosial & Tech" mangrupikeun frasa konci anu saé pisan, lega sareng kalapa dina judul blog anjeun. Naha aya Ecological anjeun tiasa sasaran anu sempit sareng sakedik langkung buntut-panjang? Ku nargétkeun kecap konci buntut panjang, anjeun tiasa kéngingkeun patalimarga anu relevan gancang tina pamilarian. Salah sahiji istilah sapertos kitu nyaéta ngagunakeun média sosial pikeun bisnis. Éta ngan ukur sakitar 30 maluruh per bulan, tapi éta 30 pangunjung énggal dina situs anjeun unggal bulan.
  • Anjeun angkat rada overboard dina ngabagi tautan. Kuring leres-leres henteu ningali salah sahiji padamelan ieu pikeun bisnis naon waé selain tombol retweet Twitter (anu anjeun parantos gaduh) sareng Tombol resep Facebook.
  • Tautan ka anjeun kaca kontak dimakamkeun dina menu navigasi anjeun. Inpormasi kontak sapertos nomer telepon, alamat, atanapi halaman kontak anu aya hubunganana sareng formulir kedah gampang dipilarian dina unggal blog. Jalma-jalma henteu nyandak waktos pikeun ngorondangkeun situs ... upami aranjeunna henteu tiasa mendakan anjeun, aranjeunna angkat. Kuring ngadorong sababaraha bisnis pikeun nempatkeun inpormasi éta dina unggal header sareng footer.

Kasempetan panggedéna anu kuring tingali pikeun anjeun nyaéta ngagunakeun blog anjeun sacara topikal sareng geografis pikeun narik usaha anyar. Ku fokus kana daérah anjeun sareng nangtung salaku konsultan média sosial di ditu, anjeun tiasa ngamangpaatkeun pamilarian di daérah éta tina usaha anu milari bantosan anjeun. Nanging, anjeun kedah pastikeun anjeun ngagaduhan panggilan-to-aksi sareng halaman badarat anu épéktip supados tiasa gampang nyambung sareng anjeun!

Hatur nuhun kana kasempetan pikeun marios situs anjeun! Sareng hatur nuhun pisan kanggo tinjauan buku kami!

10 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hatur nuhun Doug, anjeun parantos masihan kuring daptar cucian anu saé pikeun digarap. Ieu blog munggaran kuring anu kuring kantos dilakukeun sareng éta sanés alesan, tapi éta mangrupikeun tempat uji kuring.

    hatur nuhun pikeun pendapat jujur ​​anjeun

  3. 3

    Heboh pikeun nampi nasihat fungsional sapertos kitu. Cara pikeun nempatkeun diri anjeun di luar pikeun pamustunganana tumbuh langkung saé. Kuring yakin mudahan kuring bisa tumuwuh jadi hip jeung tiis sababaraha poé.

  4. 4

    Éta saé anjeun ngalakukeun ieu pikeun anjeunna Doug sabab kuring terang anjeunna ngahargaan pisan. Kuring satuju pisan sareng seueur anu anjeun carioskeun sareng ngan ukur gaduh sababaraha "nitpicks" sorangan.

    Ayeuna ieu leres-leres henteu dilarapkeun ka situs Dave sabab gambarna biasana sanés milikna tapi pikeun sababaraha aranjeunna. Pikeun anu anjeun henteu hoyong nyarios ka mesin pencari pikeun teu malire folder wp-contents anjeun sakumaha standar unggahan gambar lebet kana / wp-content / uploads / sareng pikeun situs sapertos pamajikan kuring (manehna artis, sareng gaduh ' t geus ngajaga eta nepi jadi kuring moal babagi sabab manehna hates nalika kuring ngalakukeun) meunang loba lalulintas ti pilarian gambar. Dina catetan samping, teu yakin lamun ieu robah dina sakabéh WP3 atawa ngan ku multisite diaktipkeun tapi sigana teu make wp-eusi deui (hiji-hijina WP3 setup mah multi jadi teu 100%, sanajan lamun pamutahiran bakal béda ogé. teras upami aranjeunna ngadamel standar anu béda dina anu énggal, janten kedah pariksa pikeun diri sorangan) tapi upami dirobih teras tiasa waé teu malire sadayana wp-

    Salajengna, um, anjeun ningali Dave? Serius, anjeun hoyong poto na di header? Sareng anjeun pikir éta mungkin nyandak anu saé? Dave? Hehe, kuring budak Dave. 😉

    Kuring pribadi hate bar nu terus popping nepi dina situs web, tapi tina naon atuh meunang Abdi minoritas. Hiji-hijina hal anu kuring langkung resep kana bar dina blog ieu tibatan anu di Dave. Di handapeun éta kaluar tina jalan sareng éta salawasna nunjukkeun. Iraha waé kuring aya anu muncul ti luhur anu nyertakeun eusi kuring ngarasa éta leres-leres ngalakukeun anu salah. Panginten upami bar éta sok aya bakal langkung saé sabab anjeun sacara alami nyaluyukeun ngagulung anjeun ka dinya, tapi di handapeun halaman éta ngagaduhan kasempetan anu paling saeutik pikeun ngahalangan. Upami kuring ngagulung ka handap pikeun maca tulisan kuring henteu hoyong anjeun muncul bar anu ngahalangan garis fist tulisan ti kuring, atanapi anu langkung parah anu nyertakeun sadayana eusi. Sanaos sahenteuna anjeunna henteu gaduh panutup sadayana sareng nyuhunkeun kuring pikeun ngadaptarkeun kotak milis na, éta anu paling parah. 🙂

  5. 5

    Batas 3000 anjeun maéhan kuring 😉

    Oke 2 titik séjén anu kuring bahas sareng Dave dina IM tapi panginten kuring bakal ngabagi di dieu.

    Anu mimiti nyaéta anu kuring terang yén jalma-jalma nuju dua arah. Kuring resep teu gaduh artikel lengkep dina kaca hareup. Mimiti anjeun nampi Page View tambahan upami éta penting pikeun anjeun, tapi éta ogé masihan anjeun terang naon anu dipendakan ku batur anu cekap pikeun ngalakukeun langkung seueur kalayan klik. Upami sadayana tulisan aya aranjeunna tiasa maca 1 sareng 4 tina 5 tanpa anjeun terang. Kitu ogé ngagampangkeun batur pikeun mendakan tulisan anu dipikaresep ku aranjeunna tanpa kedah ngagulung halaman pikeun dugi ka tulisan salajengna (tulisan Dave henteu panjang tapi upami tiasa nyababkeun gangguan sareng jalma-jalma henteu dugi ka tulisan anu dipikahoyong. ) Tapi kuring nyaho batur ngarasa sabalikna dina ieu sareng éta bener 50/50 pref pribadi nanaon.

    Kadua nyaéta gaduh sababaraha jinis téks pikeun nganggo naon anu disarioskeun dina pidéo. Dugi ka Google maca audio tina pidéo (sareng sapertos anjeun kedah percanten yén, wow tarjamahan sora Google kuring HORRIBLE) sareng nempatkeun kana hasil pamilarian anjeun leres-leres kedah gaduh titik-titik vidéo anu leres-leres dieja dina téks. Sanaos transkrip lengkep bakal saé kuring terang aranjeunna nyeri tapi ngan ukur kéngingkeun daptar titik bullet tina titik-titik utama tiasa ngabantosan. Téks anu aya ngabantosan tapi kuring langkung seueur ngeunaan naon anu aya dina vidéo tiasa ngabantosan ogé.

    Hampura pikeun nambahkeun hiji ramble panjang dina 🙂 jeung deui up badag ka anjeun pikeun ngalakukeun ieu anjeunna.

  6. 6

    Hiji-hijina anu kuring badé nyorong nyaéta ngajantenkeun jalma ngaklik tulisan éta, Richard. Metoda ieu bener keur CPM (biaya per sarébu) situs mana advertisers angin nepi Mayar pikeun pageviews. Ieu mangrupikeun cara jieunan pikeun ningkatkeun tampilan halamanna supados aranjeunna langkung seueur artos… ku biaya anu maca.

    Kuring geus teu katempo bukti naon mun tanggal yén tulisan parsial drive langkung lalulintas keur situs atawa drive conversions. Dugi ka abdi, abdi moal ngalakukeun eta. 😎

  7. 7

    Ieu blog hébat, Dave! Entong ningali daptar ieu kritis, éta henteu hartosna kitu. Éta sadayana eupan balik anu konstruktif anu kedah ngabantosan blog anjeun tumbuh sareng ngajantenkeun usaha anjeun!

  8. 8

    Abdi kedah satuju sareng anjeun dina henteu gaduh tampilan pos lengkep dina halaman utama. Pikiran kuring nyaéta:

    1.) Anjeun kudu boga pos pang populerna anjeun dina kaca hareup anjeun dina bagian fitur. Ieu mangrupikeun kiriman artos anjeun anu ngahasilkeun seueur pendapatan atanapi paguneman. Aya alesan naha éta anjeun pang populerna, sigana kusabab tulisanna saé sareng aya hubunganana sareng kalolobaan pangguna. Ku kituna naha henteu entice aranjeunna dina kaca hareup anjeun sanajan maranéhna bisa jadi heubeul atawa dua bulan. Anjeun teu hoyong aranjeunna dikubur dina feed anjeun upami aranjeunna masihan anjeun pangbalikan anu pangsaéna.

    2.) Sésana kudu snippét newest Anjeun tina feed. Jalma, IMO buka kaca hareup pikeun gagasan umum loka. Anjeun gaduh 30 detik atawa meureun kirang tetep perhatian maranéhanana. Janten gaduh jempol sareng snippét feed anjeun mugia bakal narik perhatian pamiarsa kana hiji hal. Upami anjeun gaduh tulisan lengkep, kuring pribadi upami kuring henteu resep topik postingan lengkep anjeun maka kuring moal tiasa neraskeun kana situs éta. Tapi lamun abdi tiasa peruse jejer panganyarna na tulisan dina snippét abdi tiasa ningali langkung seueur ngeunaan situs jeung leuwih gampang meunang deeper.

    Éta mangrupikeun salah sahiji topik jinis debat anu hébat. Kuring mendakan yén kalolobaan jalma anu nyebat dirina "ahli" atanapi blogger "pro" langkung milih tampilan pos lengkep dina halaman payun.

    Tapi dina balesan doug: Kuring geus teu katempo bukti naon mun tanggal yén tulisan pinuh drive langkung lalulintas keur situs atawa drive conversions. Dugi ka kuring, kuring moal ngalakukeunana. 😎

  9. 9

    Kuring satuju yén pikeun sababaraha éta mangrupikeun jinis masalah CPM. Pikeun kuring sanajan kuring pikir éta mantuan pikeun nangtukeun naon carita nganjang sabenerna maca dibandingkeun teu nyaho lamun aranjeunna cared cukup maca on atanapi henteu. Kuring ngagaduhan nanaon pikeun ngarobih sacara pribadi sareng seueur deui ngan ukur hoyong terang upami jalma éta leres-leres paduli ngeunaan éta pikeun maju atanapi leres-leres upami aranjeunna henteu paduli pikeun langkung seueur.

    Sabenerna ngan kudu nyieun hiji JS "dilegakeun" tipe setup ngarah meunang dina kaca éta, tingali ngan saeutik saeutik mutuskeun lamun hayang leuwih, tapi lajeng tetep meunang artikel lengkep aya na kuring meunang data Abdi hoyong. Éta meureun panggampangna / combo pangalusna pikeun naon Abdi hoyong.

  10. 10

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.