Tinjauan Blog: Dave Woodson, Konsultan Média Sosial

blogging tamu

davewoodsonDave Woodson mangrupikeun konsultan média sosial sareng téknologi anu ngabantosan usaha ku ayana online. Dave ngalakukeun ulasan anu hébat dina buku blogging kami nyerat sareng nempatkeun kana Barnes sareng Noble. Sakumaha jangji, urang nuju ngalakukeun tinjauan blogna pikeun nyayogikeun sababaraha umpan balik anu konstruktif pikeun ngaputkeun na! Kieu yeuh:

  • Éta henteu langsung diperhatoskeun naon tujuan blog anjeun nyaéta pikeun anu datang anyar. Kuring kedah buka Ngeunaan saleresna ngaraos raoseun naon anu anjeun blogging. Abdi nyarankeun nempatkeun byline atanapi catetan dina sidebar katuhu anu ngajelaskeun tujuan blog anjeun.
  • Kusabab anjeun ngabantosan bisnis sareng média sosial sareng téknologi, kuring nyarankeun anu hébat nelepon-to-aksi (CTA) di katuhu luhur sidebar anjeun dina unggal halaman anu masihan terang yén jalma anjeun sayogi. Éta CTA kedah neraskeun hiji jalma ka halaman badarat anu ngagaduhan formulir kontak sareng sababaraha inpormasi tambihan ngeunaan palanggan sareng jasa anu anjeun pasihkeun.
  • Anjeun ngagaduhan header sareng logo anu saé ... candak logo sareng setél ikon pikeun blog anjeun. Ieu tulisan dina kumaha ngadamel favicon.
  • Anjeun robots.txt file aya dina akar domain anjeun sareng ngagaduhan sitemap.xml lokasi didaptarkeun - éta saé pisan! Abdi ngédit file sareng teu kéngingkeun patalimarga kana diréktori atanapi wp- * atanapi file - ieu bakal ngeureunkeun mesin pencari tina ngaindeks diréktori administrasi anjeun.
  • Jalur URL anjeun (permalink) anéh - siga aya nomer pos sajajar. Sigana mah éta henteu ngaraheutkeun anjeun, tapi éta rada unik. Kusabab anjeun henteu peringkat luhur dina hasil pamilarian (kuring anggo Semrush pikeun mastikeun), kuring panginten narik éta, éta katingalina rada spammy. Anjeun tiasa nganggo aturan htaccess pikeun ngarobih permalink. Karesep kuring nyaéta /% postname% /. Struktur URL henteu ngagaduhan pangaruh sapertos biasa, tapi saha anu terang iraha bakal datang deui!
  • Tata perenah blog anjeun luar biasa - jelas pisan sareng gampang ningali sadayana. Kuring resep bar Apture anjeun ngalangkungan luhur, éta leres-leres ngirangan saringan tambahan dina halaman.
  • Kuring miharep aya hébat poto anjeun dina lulugu. Jalma kedah terang saha ari Dave - sareng poto anu saé bakal nyayogikeun sentuhan pribadi anu bakal ngawangun kapercayaan sareng anjeun dikenal ku jalma anu badarat dina blog anjeun. Kuring gaduh poto kuring dimana-mana, bahkan dina poto kuring kartu bisnis. Nalika aya anu nyandak kartu kuring sababaraha minggu ka hareup, aranjeunna bakal émut saha kuring. Kuring henteu ngalakukeun éta ngan kusabab kuring pikir kuring geulis;).
  • Tulisan anjeun ditulis kalayan leres jarak anu hébat antara paragrap sareng panggunaan anu efektif dina daptar. Daptar épéktip pisan nalika nyerat kumargi jalma-jalma tiasa gampang nyekenana. Abdi ngadorong anjeun pikeun ningkatkeun ukuran font anjeun sakedik sareng nganggo kecap kandel sareng miring dina kecap konci anu anjeun badé angkat ka bumi sareng kontén anjeun.
  • "Média Sosial & Tech" mangrupikeun frasa konci anu saé pisan, lega sareng kalapa dina judul blog anjeun. Naha aya Ecological anjeun tiasa sasaran anu sempit sareng sakedik langkung buntut-panjang? Ku nargétkeun kecap konci buntut panjang, anjeun tiasa kéngingkeun patalimarga anu relevan gancang tina pamilarian. Salah sahiji istilah sapertos kitu nyaéta ngagunakeun média sosial pikeun bisnis. Éta ngan ukur sakitar 30 maluruh per bulan, tapi éta 30 pangunjung énggal dina situs anjeun unggal bulan.
  • Anjeun angkat rada overboard dina ngabagi tautan. Kuring leres-leres henteu ningali salah sahiji padamelan ieu pikeun bisnis naon waé selain tombol retweet Twitter (anu anjeun parantos gaduh) sareng Tombol resep Facebook.
  • Tautan ka anjeun kaca kontak dimakamkeun dina menu navigasi anjeun. Inpormasi kontak sapertos nomer telepon, alamat, atanapi halaman kontak anu aya hubunganana sareng formulir kedah gampang dipilarian dina unggal blog. Jalma-jalma henteu nyandak waktos pikeun ngorondangkeun situs ... upami aranjeunna henteu tiasa mendakan anjeun, aranjeunna angkat. Kuring ngadorong sababaraha bisnis pikeun nempatkeun inpormasi éta dina unggal header sareng footer.

Kasempetan panggedéna anu kuring tingali pikeun anjeun nyaéta ngagunakeun blog anjeun sacara topikal sareng geografis pikeun narik usaha anyar. Ku fokus kana daérah anjeun sareng nangtung salaku konsultan média sosial di ditu, anjeun tiasa ngamangpaatkeun pamilarian di daérah éta tina usaha anu milari bantosan anjeun. Nanging, anjeun kedah pastikeun anjeun ngagaduhan panggilan-to-aksi sareng halaman badarat anu épéktip supados tiasa gampang nyambung sareng anjeun!

Hatur nuhun kana kasempetan pikeun marios situs anjeun! Sareng hatur nuhun pisan kanggo tinjauan buku kami!

10 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Nuhun Doug, anjeun parantos masihan kuring daptar binatu anu saé pikeun digarap. Ieu mangrupikeun blog munggaran kuring anu kantos kuring laksanakeun sareng éta henteu dimaénkeun, tapi éta mangrupikeun tempat pikeun nguji kuring.

    hatur nuhun kana pendapat anu jujur

  3. 3

    Heboh pikeun kéngingkeun naséhat fungsional sapertos kitu. Cara nempatkeun diri di luar pikeun pamustunganana tumuh langkung saé. Kuring yakin miharep kuring tiasa tumuh janten hip sareng cool dinten ayeuna.

  4. 4

    Éta saé pisan anjeun pikeun ngalakukeun ieu pikeun anjeunna Doug sabab kuring terang anjeunna ngahargaan pisan. Kuring satuju sapinuh haté sareng seueur anu anjeun carioskeun sareng ngan ukur gaduh sababaraha "nitpicks" sakedik.

    Ayeuna ieu leres-leres henteu dilarapkeun ka situs Dave sabab gambarna biasana sanés milikna tapi pikeun sawatara gambar éta. Pikeun anu anjeun henteu hoyong ngawartosan mesin pencari pikeun teu malire folder wp-eusi anjeun sakumaha standar gambar unggah lebet kana / wp-content / upload / sareng pikeun situs sapertos pamajikan kuring (anjeunna seniman, sareng henteu ' t ngajaga éta jadi kuring moal ngabagi sabab anjeunna benci nalika kuring ngalakukeun) kéngingkeun seueur patalimarga tina milarian gambar. Dina catetan sanésna, henteu yakin naha ieu robih dina sadaya WP3 atanapi ngan ukur nganggo multisite tapi sigana henteu nganggo wp-content deui (setélan WP3 kuring ngan ukur multi janten henteu 100%, sanaos upami upgrade bakal béda ogé maka upami aranjeunna ngajantenkeun standar anu bénten-bénten dina anu énggal, janten kedah diverifikasi pikeun nyalira) tapi upami dirobih maka tiasa diabaikan sadayana wp-

    Teras, um, anjeun parantos ningali Dave? Serius, anjeun hoyong poto na dina header? Sareng anjeun pikir mungkin nyandak anu saé? Dave? Hehe, kuring murangkalih Daver. 😉

    Kuring sacara pribadi benci bar anu tetep dina situs wéb, tapi tina naon anu kuring kéngingkeun kuring di minoritas. Hiji hal éta nyaéta kuring langkung resep kana batang dina blog ieu tibatan anu di Dave. Di handapna éta kaluar tina jalan sareng éta salawasna nunjukkeun. Iraha waé kuring ngagaduhan hal anu muncul tina luhur anu ngalangkungan kontén kuring ngaraos leres-leres ngalakukeun anu lepat. Meureun upami palangna sok aya anu langkung saé sabab anjeun sacara alami bakal nyaluyukeun gulung anjeun ka éta, tapi di handapeun halaman éta sahenteuna ngagaduhan kasempetan pikeun ngahalangan. Upami kuring ngagulung ka handap pikeun maca hiji tulisan, kuring henteu hoyong anjeun némbongan palang anu ngahalangan garis tinju tulisan éta ti kuring, atanapi anu langkung parah anu ngaliput saluruh eusi. Sanaon atleast anjeunna henteu ngagaduhan sampéan sadayana sareng nyungkeun kuring kanggo daptar kotak milisna, éta anu paling parah. 🙂

  5. 5

    Watesan 3000 anjeun maéhan kuring 😉

    Oke 2 poin sanés anu kuring diskusikeun sareng Dave ngalangkungan IM tapi panginten kuring bakal ngabagi didieu.

    Mimiti hiji anu kuring terang yén jalma balik kana dua jalan. Abdi resep henteu gaduh tulisan lengkep dina halaman payun. Mimiti anjeun kéngingkeun Tampilan Halaman tambahan upami éta penting pikeun anjeun, tapi ogé ngamungkinkeun anjeun terang naon anu dipendakan ku jalma anu cekap pikeun ngalakukeun langkung ku hiji klik. Upami sadayana tulisan aya aranjeunna tiasa maca 1 sareng 4 ti 5 tanpa anjeun terang. Ogé mempermudah batur pikeun mendakan tulisan anu dipikaresep ku aranjeunna bari henteu kedah ngagulung halaman pikeun dugi ka tulisan salajengna (tulisan Dave henteu panjang tapi upami tiasa nyababkeun gangguan sareng jalma anu henteu kéngingkeun tulisan anu aranjeunna pikahoyong. ) Tapi kuring terang batur ngarasa sabalikna dina ieu sareng éta leres-leres mangrupikeun 50/50 préfektif pribadi hal.

    Kadua nyaéta gaduh sababaraha jinis téks pikeun nyarios sareng anu nyarios dina pidéo. Dugi ka Google maca audio tina pidéo (sareng liek anjeun kedah percanten, wow tarjamahan sora Google mah HORRIBLE) sareng nempatkeun kana hasil teangan anjeun leres-leres kedah gaduh poin-poin vid ét anu leres dieja dina téks. Nalika transkrip lengkep bakal saé kuring terang yén aranjeunna nyeri tapi ngan meunang daptar titik pelor tina poin-poin utama panginten tiasa ngabantosan. Téks anu aya ngabantosan tapi kuring pikir langkung seueur naon anu sabenerna dina vid tiasa ngabantuan ogé.

    Hapunten pikeun nambihan ramble panjang dina 🙂 sareng deui ageung kanggo anjeun pikeun ngalakukeun ieu pikeun anjeunna.

  6. 6

    Hiji-hijina anu kuring dorongkeun nyaéta ngajantenkeun jalma diklik pikeun tulisan, Richard. Metoda ieu saéstuna pikeun CPM (biaya per rébu) situs dimana pangiklan parantos mayar mayar tayangan halaman. Éta mangrupikeun cara artifisial pikeun ningkatkeun pidangan halaman ngarah janten langkung ngasilkeun artos… ku biaya pamaca.

    Kuring henteu acan kantos ningali aya bukti-bukti dugi ka ayeuna yén tulisan parsial ngadorong langkung seueur pangunjung kana situs atanapi ngadorong konvérsi. Dugi ka kuring, kuring moal ngalakukeun éta. 😎

  7. 7

    Éta blog anu saé, Dave! Entong milarian daptar ieu salaku kritik, éta sanés hartosna éta. Éta sadayana mangrupikeun umpan balik anu ngawangun anu kedah ngabantosan blog anjeun tumuh sareng ngajantenkeun anjeun bisnis!

  8. 8

    Abdi kedah satuju sareng anjeun upami henteu ngagaduhan tampilan postingan lengkep dina halaman utama. Pikiran kuring nyaéta:

    1.) Anjeun kedah gaduh postingan anu paling populér di halaman payun anjeun dina bagian fitur. Ieu tulisan artos anjeun anu ngahasilkeun pangasilan atanapi paguneman. Aya alesan naha éta pang populerna, sigana kusabab éta ditulis sareng aya hubunganana ogé pikeun kalolobaan pangguna. Janten naha henteu narik aranjeunna dina halaman payun anjeun sanaos aranjeunna tiasa yuswa dua bulan. Anjeun tong hoyong aranjeunna dikuburkeun dina feed anjeun upami aranjeunna masihan anjeun pangsaéna pangsaéna.

    2.) Sésana kedah janten potongan tina anu pangénggalna tina susukan. Jalma, IMO buka halaman payun kanggo ideu umum ngeunaan situs éta. Anjeun gaduh 30 detik atanapi sigana kirang pikeun ngajaga perhatian aranjeunna. Janten gaduh jempol sareng potongan feed anjeun mugia narik perhatian pamiarsa kana hal naon. Upami anjeun gaduh postingan lengkep, kuring sacara pribadi upami kuring henteu resep topik postingan munggaran anjeun maka kuring henteu tiasa ngalaksanakeun ngalangkungan situs. Tapi upami kuring tiasa ngémutan topik anu terakhir sareng tulisan dina potongan abdi tiasa ningali langkung seueur ngeunaan situs sareng langkung kamungkinan janten langkung jero.

    Éta mangrupikeun salah sahiji topik jinis debat anu hadé. Kuring mendakan yén kaseueuran jalma anu nyebat dirina "ahli" atanapi blogger "pro" resep ningali tulisan lengkep dina halaman payun.

    Tapi pikeun ngabales doug: Kuring henteu acan ningali aya bukti-bukti dugi ka ayeuna yén tulisan lengkep nyababkeun langkung seueur pangunjung kana situs atanapi ngadorong konvérsi. Dugi ka kuring, kuring moal ngalakukeun éta. 😎

  9. 9

    Kuring satuju yén pikeun sababaraha éta mangrupikeun jenis masalah CPM. Pikeun kuring sanaos kuring pikir éta ngabantosan kumaha carita anu dibaca ku pangunjung dibandingkeun sareng henteu terang naha aranjeunna paduli pikeun maca atanapi henteu. Kuring henteu ngagaduhan nanaon pikeun ngarobah pribadi sareng langkung ngan ukur hoyong terang naha jalma éta leres-leres paduli pikeun maju atanapi saéstuna upami aranjeunna henteu paduli pikeun langkung seueur.

    Sabenerna kedahna ngajantenkeun JS "dilegakeun" jinis pangaturan ngarah ngarah kana halaman éta, tingali ngan sakedik pikeun mutuskeun hoyong anu langkung, tapi teras kéngingkeun tulisan lengkep di dinya sareng kuring nampi data anu kuring pikahoyong. Éta panginten kombo panggampangna / pangsaéna pikeun anu kuring pikahoyong.

  10. 10

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.