3.24% Pamaké Facebook Maot

Depositphotos 3628666 s

Dina sénsus pangguna média sosial anu anyar, éta diidentifikasi yén 3.24% ti sadayana Facebook pamaké éta sabenerna paeh. Maot MySpace pamaké trumped Facebook dina 7.46%. Mangrupikeun statistik anu pikaresepeun sabab nimbulkeun patarosan kumaha jaringan sosial ngecas pangiklan sareng kumaha ngukur pertumbuhan.

Jaringan sosial saleresna henteu ngalaporkeun jumlah aktipitas pangguna ogé henteu aranjeunna ngukur jumlah paeh hiji deui. Pangiklan mayar pariwara dumasar kana jumlah pangguna dina média sosial, sahingga iklan paéh tiasa ngirangan jutaan tina anggaran pamasaran anjeun.

Ditanya masihan koméntar kana pangguna Facebook anu maot, Mark Zuckerberg ngan ukur nyatakeun, "henteu aya koméntar" sareng ngan saukur ngarujuk kana Pangiklan Syarat Pamakéan:

Status Hidup Facebook Pangguna

Catetan: Ieu tulisan sindiran. Jumlahna diwangun sareng kuring henteu kantos nyarios sareng Mark Zuckerberg. Kuring nganggo Firebug pikeun ngédit Sarat Pamakéan Facebook sareng nyandak screenshot.

Intina kuring nyaéta kuring henteu percanten jumlah pangiklan dina jaringan ieu anu saleresna henteu terang naon jumlah pangguna anu kalibet. Dursasana mangrupikeun nomer anu jaringan sosial ageung katingalina matak pikasieuneun.

Aranjeunna ngukur pangguna anu kadaptar… naha éta hirup, maot, teu aktip, duplikat, atanapi bahkan henteu lebet. Kami bahkan henteu terang sabaraha artos anu dialungkeun.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Héy! Éta sora tarik pisan…. Dupi anjeun kersa masihan sénsus? Abdi henteu acan mendakan. Abdi peryogi pikeun dokumen, hatur nuhun pisan!
    salam

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.