Mutuskeun parantos: Candak sareng Pédah Eupan Balik

mutuskeun

Kami resep alat anu nangkep inpormasi ti nasabah, tapi leres-leres henteu aya jalan kaluarna sadaya solusi. Kadang-kadang anjeun peryogi pilihan patarosan anu sanés, kadang patarosan sareng jawaban anu dinamis, waktos sanés anjeun peryogi personalisasi. Kuring parantos dipénta janten Hakim di Indianapolis ' Panghargaan TechPoint Mira pikeun 2014 sareng Joshua Hall ngamanpaatkeun alat pikeun hakim pikeun néwak inpormasi sareng sora pikeun masing-masing nominee. Éta alat anu saé mangrupikeun kaluaran sanés anu inovatif inkubator di SproutBox.

Kumaha Putusan parantos dianggo

Mutuskeun parantos rada bénten ti sésana ... éta alat gancang (sareng ayeuna gratis) anu ngamungkinkeun anjeun ngadistribusikaeun patarosan pikeun milih atanapi pangkat sareng kéngingkeun réspon gancang sareng gampang.

Screen shot 2014-02-11 di 1.40.01 PM

Ieu mangrupikeun 5 Alesan kanggo ngadaptar tina mutuskeun.

  1. Éta Gratis! Ngagunakeun mutuskeun parantos nyandak kaputusan gratis. Metode kaputusan saderhana sareng rengking urang bakal gratis. Malah metode kaputusan canggih kami, anu nampilkeun Mesin Kaputusan parantos mutuskeun gratis kanggo waktos anu terbatas.
  2. Akhirkeun Email Ngaganggu 'Bales-Sadaya' - Nalika anjeun naros ka sakelompok jalma pikeun pamendak ngalangkungan email, anjeun sering narik balesan anu siga henteu aya tungtungna. Kaseueuran pamilon anjeun langkung resep nyariosna tibatan ngadangukeun batur.
  3. Ngadamel Kaputusan langkung gancang - Sababaraha kaputusan kedah gancang dilakukeun. Mutuskeun Parantos naros umpan balik sacara instan sareng ngitung hasilna nalika nuju di perjalanan. Anjeun gaduh pilihan pikeun ngawatesan waktos kanggo réspon. Mesin Kaputusan parantos mutuskeun bahkan tiasa ngitung hasil anjeun sacara otomatis sareng ngirim email kaputusan akhir ka pamilon anjeun.
  4. Ngawangun Kapercayaan. Ngawangun konsensus - Nalika anjeun nyandak kaputusan nganggo Mutuskeun parantos, sadaya pamilon anjeun bakal terang yén sorana kadéngé. Éta ogé bakal terang yén inputna dianggap adil, sareng kaputusanana dilakukeun sacara profesional.
  5. Mesin Kaputusan - Éta Kuat sareng Éta Pikaresepeun! Mesin Kaputusan parantos mutuskeun ngabantosan anjeun pikeun nyandak kaputusan anu paling rumit kalayan gampang. Peserta anjeun tiasa meunteun unggal jawaban anjeun dumasar kana sababaraha kriteria. Nalika sora ditutup, anjeun tiasa nyaluyukeun pentingna unggal kriteria. Kaputusan Machinepredicts pangaruh tina tindakan anjeun kana kaputusan akhir langsung!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.