Mutuskeun Produk, Jasa atanapi Fitur anyar

tunedinMinggu ieu kuring nampi Disetél Dina ti Pamasaran Pragmatik.

Abdi sakitar sapertilu jalan ngalangkungan buku ayeuna terasrasakeun. Aya seueur conto anu langsung kumaha bisnis hubris parantos ngarahkeun aranjeunna dina jalur kaputusan anu goréng sabab henteu 'Disetel Dina' pikeun prospekna. Ku henteu terang naon anu diperyogikeun ku prospekna, perusahaan ngaluncurkeun produk, jasa atanapi fitur anu bau.

Kalayan munculna média sosial sareng wéb, saur kuring aya kasaimbangan nalika anjeun mutuskeun produk, jasa, atanapi fitur énggal, sanaos, ngalegaan tina prospek. Ayeuna palanggan mangrupikeun média pamasaran anu kuat, anjeun kedah merhatoskeun aranjeunna ogé. Buku na ngailhamkeun tulisan ieu.

Ieu cara anu kuring lakukeun pikeun mutuskeun prioritas pikeun produk, jasa atanapi fitur anyar dimana kuring damel:

  • Naon Lengket? Kalayan kecap séjén, naon anu kuring ngembangkeun anu badé ningkatkeun ingetan palanggan? Upami anjeun ngajual SaaS, salaku conto, naha anjeun ngagaduhan API? API urang hebat pisan sabab meryogikeun kode anu kirang, kirang pangrojong, sareng aranjeunna meryogikeun inpéstasi internal ku konsumén pikeun ngahijikeun sareng produk anjeun.
  • Naon anu Sénsional? Sababaraha produk, jasa, atanapi fitur anu saé beuratna kusabab pangaruhna di industri. Salah sahiji conto anu saé pikeun ieu nyaéta Pésér mesen pikeun réstoran. Sedengkeun toko pizza utama masih ngan ukur 10% tina penjualan online, ayeuna aranjeunna parantos nanem modal dina sélulér.

    Investasi sigana bakal janten pecundang bisnis kusabab pangalaman pangguna ngalangkungan telepon lebay. Nanging, aranjeunna kedah balap ka pasar kalayan solusina ngarah tiasa pikasebeleun. The hype paling anyar nyaéta widget.

    Sidenote: Kuring percanten mesen sélulér sareng widget bakal ngagaduhan dintenna - tapi bakal dimekarkeun deui ku langkungna waktos sakumaha téknologi ningkat. Usaha-usaha ieu nanem modal ayeuna kusabab bisnis ramé sareng bisnis teu langsung - sanés hasil bisnis langsung.

  • naon KOMAS-harga? Palanggan anjeun ngatur dina sareng offline. Karyawan condong lengket kana industri tapi ngalih ka perusahaan anu béda. Éta hartosna pamasaran Word Of Mouth penting sareng bisnis anjeun kedah ningali éta salaku kasempetan. Upami anjeun nyiptakeun produk, jasa atanapi fitur anu konsumén ngalangkungan cau, langkung saé anjeun yakin yén aranjeunna nyarios ka batur di industri ngeunaan éta!
  • Naon anu Dijual? Ieu umumna mangrupakeun ide anu nyababkeun naon anu kuring baca dugi ka ayeuna Disetél Dina. Ieu mangrupikeun faktor anu paling ageung dina numuhkkeun usaha anjeun - produk, jasa atanapi fitur anjeun kedah ngeusian bisnis ngabutuhkeun. Kalayan kecap séjén, ku mésér produk anjeun - kauntungan pikeun bisnis kuring langkung ageung tibatan biaya. Upami teu aya butuhna, anjeun panginten moal hasil. Ngajual és ka Eskimos ngan ukur mitos.

Salah sahiji faktor ieu panginten tiasa ngagentos anu sanés. Kadang-kadang, kami parantos ngembangkeun fitur-fitur anyar dina paménta prospek anu ageung pisan. Éta maen judi, tapi urang sadar yén inpéstasi bakal mayar sanaos kami henteu ngarebut éta klien khusus. Kuring yakin yén peta jalan anu saé kedah ngagaduhan sadayana opat inisiatip ieu di jerona.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.