Dékode Google Analytics

Google Analytics

Pikeun klien kami anu nanem modal mayar analytics platform, aya pengembalian investasi anu saé kusabab aranjeunna sacara pinuh ngamanfaatkeun fitur sareng integrasi anu ditawarkeun ku platform di luhur sareng sajabina Google Analytics.

Kitu cenah, urang teu ngagaduhan anu TEU ngajalankeun Google Analytics ogé, sanaos. Kunaon Kusabab Google Analytics ngagaduhan kaunggulan anu henteu adil pikeun ngahijikeun kana data Google+, Wébmaster sareng Adwords. Tangtosna, éta ngagaduhan kaunggulan anu henteu adil pikeun henteu aksés kana data Facebook - situs interaksi sosial pangageungna di dunya.

Tina tulisan American Express Open Forum, Dékode Google Analytics: Upami anjeun cukup wéb pikeun ngadaptar situs bisnis anjeun sareng Google Analytics, tepuk tonggong diri anjeun. Tapi sakumaha anu anjeun leres-leres terang ngeunaan data anu anjeun tampi? Perbaikan naon anu anjeun tiasa laksanakeun dumasar kana tanggapan éta? Ieu perkenalan kana métrik konci pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun langkung seueur klik sareng kéngingkeun palanggan mésér.

Dékode Google Analytics

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    artikel alus. Kuring geus dipaké analytics Google pikeun taun tapi taun ka tukang kuring pindah ka Piwik. Dinten ieu kuring make eta pikeun sakabéh situs. Éta mangrupikeun alat anu sampurna pikeun statistik situs sareng ku sababaraha cara langkung saé tibatan analytics Google. Dina pendapat abdi!
    Abdi henteu aya hubunganana sareng Piwik, ngan ukur salaku pangguna.

  4. 4

    Ieu mangrupikeun infographic anu saé, tapi kuring nyangka yén sadaya ieu mangrupikeun dasar pikeun unggal blog sareng situs wéb. Sarerea dina "internét sphere" kedah ngartos ieu sareng tiasa ngagambar sababaraha kacindekan ti aranjeunna. Tapi atoh, hatur nuhun pikeun babagi eta kalawan kami, Douglas.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.