Dékode Google Analytics

Google Analytics

Pikeun klien kami anu nanem modal mayar analytics platform, aya pengembalian investasi anu saé kusabab aranjeunna sacara pinuh ngamanfaatkeun fitur sareng integrasi anu ditawarkeun ku platform di luhur sareng sajabina Google Analytics.

Kitu cenah, urang teu ngagaduhan anu TEU ngajalankeun Google Analytics ogé, sanaos. Kunaon Kusabab Google Analytics ngagaduhan kaunggulan anu henteu adil pikeun ngahijikeun kana data Google+, Wébmaster sareng Adwords. Tangtosna, éta ngagaduhan kaunggulan anu henteu adil pikeun henteu aksés kana data Facebook - situs interaksi sosial pangageungna di dunya.

Tina tulisan American Express Open Forum, Dékode Google Analytics: Upami anjeun cukup wéb pikeun ngadaptar situs bisnis anjeun sareng Google Analytics, tepuk tonggong diri anjeun. Tapi sakumaha anu anjeun leres-leres terang ngeunaan data anu anjeun tampi? Perbaikan naon anu anjeun tiasa laksanakeun dumasar kana tanggapan éta? Ieu perkenalan kana métrik konci pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun langkung seueur klik sareng kéngingkeun palanggan mésér.

Dékode Google Analytics

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    anjeun parantos nyiptakeun padamelan ieu pikeun gelar leutik kalayan gampang babarengan sareng tulisan anjeun. Hatur nuhun.

  3. 3

    Tulisan anu saé. Kuring parantos nganggo analytics Google mangtaun-taun tapi taun ka pengker kuring ngalih ka Piwik. Dinten ieu kuring nganggo kanggo sadaya situs. Éta alat anu sampurna pikeun statistik situs sareng ku sababaraha cara langkung saé Google analytics. Dina pendapat abdi!
    Kuring henteu aya hubunganana sareng whit Piwik, ngan ukur salaku pangguna.

  4. 4

    Ieu mangrupikeun infographic anu saé pisan, tapi kuring pikir yén ieu sadayana mangrupikeun dasar pikeun unggal pamilik blog sareng halaman wéb. Saha waé anu aya dina "lingkup internét" kedah ngartos ieu sareng tiasa narik kasimpulan ti aranjeunna. Tapi kumaha waé ogé, hatur nuhun parantos ngabagi éta ka kami, Douglas.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.