Kumaha Deepfake Technology Impact Marketing?

Téknologi Deepfake sareng Pemasaran

Upami anjeun henteu acan nyobian, panginten aplikasi sélulér anu kuring paling senang taun ayeuna Beungeut. Aplikasi sélulér ngamungkinkeun anjeun nyandak ramo sareng ngaganti rai saha waé dina poto atanapi video sanés dina database na.

Naha Éta Disebat Deepfake?

Deepfake mangrupikeun gabungan tina istilah jero Learning jeung gadungan. Deepfakes ngungkit pembelajaran mesin sareng kecerdasan buatan pikeun ngamanipulasi atanapi ngahasilkeun kontén visual sareng audio kalayan poténsial luhur pikeun nipu.

App Reface

nu Beungeut aplikasi mobile saderhana dianggo sareng hasilna tiasa lumayan lucu. Kuring bakal ngabagi sababaraha hasil kuring di dieu. Catetan samping ... aranjeunna henteu licik pisan, ngan ukur ngerakeun, pikasieuneun, sareng lucu.

Unduh App Reface

Naha Deepfakes Langkung Mikasieuneun Daripada Lucu?

Hanjakalna, urang hirup di dunya anu disinformasi nyebar. Hasilna, téknologi deepfake mangrupikeun anu moal mungkin dimangpaatkeun dina hal anu polos sapertos ngajantenkeun kuring nari atanapi ngabéntangan pilem ... aranjeunna tiasa dianggo pikeun nyebarkeun informasi ogé.

Bayangkeun, contona, gambar, audio, atanapi rekaman pidéo anu ngagunakeun téknologi deepfake pikeun nyetél politikus. Sanajan éta diidentifikasi minangka deepfake, hasilna tiasa ngumbara kalayan gancang média sosial pikeun ngamanipulasi opini pamilih. Ngan, hanjakalna, perséntase penting pamilih - sanaos minimal - tiasa percanten.

Ieu video anu saé tina CNBC dina topik:

Sakumaha anjeun sadar, régulator sareng téknologi deteksi janten langkung populér pikeun merjuangkeun téknologi deepfake. Henteu diragukeun éta bakal narik…

Kumaha Cara Deepfakes Dipaké pikeun Marketing?

nu téknologi pikeun ngahasilkeun média deepfake nyaéta sumber terbuka sareng sayogi ngalangkungan wéb. Sedengkeun urang ningali dina pilem modéren (rekaman Carrie Fisher ti taun 1970-an digunakeun dina deepfake dina Rogue One), urang henteu acan ningali aranjeunna dina pamasaran ... tapi urang bakal.

Kapercayaan penting pisan dina hubungan naon antara konsumen sareng mérek. Kumisan ti ramuan hukum, bisnis naon waé anu nyebarkeun téknologi deepfake dina penjualan sareng usaha pamasaranna kedah ngiringan enteng ... tapi kuring ningali kasempetan:

  • Média anu dipersonalisasi - mérek tiasa ngahasilkeun média pikeun tujuan nyalira konsuménna ngalebetkeun diri. Bayangkeun désainer pantun, salaku conto, ngamungkinkeun jalma ngalebetkeun rupa sareng awakna kana video landasan pacu. Aranjeunna tiasa ningali kumaha pantona katingali sacara visual (gerak) tanpa kedah nyobian baju éta.
  • Média sépar - ngarékam sareng ngédit pidéo tiasa mahal pisan sareng mérek merhatoskeun langkung seueur kana perwakilan demografi sareng budaya anu kagambar. Dina waktos anu caket, mérek tiasa ngarékam hiji video - tapi ngagunakeun téknologi deepfake pikeun ngabagi pesen pikeun ngagambarkeun rupa-rupa demografi sareng budaya di jerona.
  • Gabung Video - mérek tiasa gaduh perwakilan penjualan atanapi pamimpinna bintang dina pidéo anu jero tapi anu dipersonalisasi pikeun komunikasi langsung sareng prospek atanapi klien. Jinis téknologi ieu parantos sayogi kalayan platform Synthesia. Sedengkeun kuring yakin mérek kedah ngungkabkeun deepfake, ieu mangrupikeun cara anu narik ati pikeun nyarios langsung ka unggal jalma sacara pribadi.
  • Média anu ditarjamahkeun - mérek tiasa ngamangpaatkeun pangaruh dina basa. Ieu conto anu saé pikeun David Beckham - dimana sasaruaanana bakal narik perhatian, tapi pesen na ditarjamahkeun leres. Dina hal ieu, aranjeunna nganggo téknologi sora sareng deepfake anu sanés pikeun gerakan sungut ... tapi aranjeunna ogé tiasa nganggo deepfake pikeun ngagentos audio.

Dina sadaya conto ieu, deepfake henteu aya pikeun nipu tapi ningkatkeun komunikasi. Mangrupikeun garis anu ipis ... sareng usaha kedah ati-ati ngalaksanakeunana!

Hayu urang akhiri ieu ku catetan anu saé…

Unduh App Reface

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi kuring pikeun Aplikasi permukaan. Abdi nyarankeun pisan versi anu mayar anu nyayogikeun ton média tambahan pikeun ngaco.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.