Del.icio.us Colokkeun kanggo Firefox

Naon ari Téténggon Sosial? Upami anjeun terang jawaban na ... buka paragraf salajengna. Upami anjeun henteu, éta ngan saukur cara pikeun pangguna pikeun nyimpen sareng ngabagi tautan anu parantos ditandaan ku anu sanésna. Del.icio.us mangrupikeun jasa anu saé anu ngamungkinkeun anjeun bagikeun sareng 'teg' tautan. Nyirian tag tautan anjeun ngamungkinkeun anjeun gampang mendakan tautan anu anjeun pilari nganggo antarmuka Del.icio.us.

Abdi sanés kipas pisan Del.icio.us halaman wéb, tapi kuring mangrupikeun peminat sadaya tambahan. Anjeun bakal ningali widget WordPress pikeun Del.icio.us dimuat dina halaman utama kuring (asalna tina Automattic sareng plugin widget sidebar). Kitu ogé anjeun bakal ningali éta diintegrasikeun dina feed kuring anu dianggo Link Splitter Feeburner's.

Mangpaat anu dipikaresep ku Del.icio.us, nyaéta Firefox Plugin. Perhatikeun dina gambar di handap ieu, kuring parantos nambihan tombol "Tag" dina palang alamat kuring. Nalika anjeun mencét tombol éta, éta némbongan formulir anu saé anjeun tiasa ngeusian pikeun méré tag sareng nyimpen URL kana perpustakaan Del.icio.us anjeun.

tipHiji fitur sakedik keren anu anjeun panginten henteu sadar: Upami anjeun nyorot sababaraha téks dina halaman teras pencét "Tag", otomatis bakal némpelkeun téks anu disorot dina kolom Catetan! Saeutik fitur anu saé sareng panéang waktos! Ieu screenshot di handap:

Del.icio.us Plugin pikeun Firefox

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.