Delivra Nambihan Personalisasi E-Dagang sareng Segmentasi

dagang delivra

Departemen Dagang AS dilaporkeun yén penjualan online nyumbang langkung ti sapertilu tina total pertumbuhan penjualan ritel di 2015. Panilitian ogé nunjukkeun yén penjualan online nyumbang 7.3 persén tina total penjualan ritel di 2015, dugi ti 6.4 persén di 2014.

Kampanye pamasaran email tanggung jawab langkung ti tujuh persén tina sadaya transaksi e-commerce, ngajantenkeun alat pamasaran ecommerce paling épéktip kadua dina balik fungsi pamilarian online, anu ngiringan tingkat konvérsi 15.8 persén. Sanaos épéktipitasna, henteu sadayana padagang online diciptakeun sami ngeunaan anggaran pamasaran sareng tanaga.

Pikeun Neil Berman, pangadeg, sareng CEO Delivra, jelas ékonomi e-commerce dinten ieu nyéépkeun panto kabuka pikeun seueur panyadia perangkat lunak pikeun suksés ngalayanan kabutuhan anu béda-béda dina rohangan éta.

Henteu rahasia pikeun 100 pangecér luhur dunya tiasa nganggo parangkat lunak pamasaran email paling canggih sareng mantep sabab ngagaduhan tim e-commerce anu ageung pikeun diajar seueur fungsionalitas pikeun éksékusi anu épéktip. Aya ogé seueur pangecér online lokal sareng régional tanpa tim pamasaran khusus dina seueur kasus. Penting pikeun pangecér ieu ngagunakeun modal dina email kasuksésan anu dilakukeun pikeun e-commerce, tapi aranjeunna peryogi platform anu nyayogikeun kabutuhan penting pikeun gampang digunakeun sareng aplikasi langsung.

Tinjauan Dagang Delivra

Dagang Delivra mangrupikeun paket pangénggalna ti panyayogi perangkat lunak pamasaran email sareng didaptarkeun pikeun otomatisasi pamasaran e-commerce. Dipuseurkeun di sakitar integrasi sareng Magento, Shopify, sareng WooCommerce, platform éta cocog pikeun pangecér online alit sareng saukuran-sareng nganggo atanapi henteu ngadukung lokasi bata sareng mortir — sareng ngamungkinkeun pikeun kampanye pamasaran email pas-mésér anu maju. Surélék abandonment karanjang balanja khusus ogé mangrupikeun fitur paling kasohor saprak saprak éta panalungtikan nunjukkeun yén 60 persén email karanjang anu ditinggali ngahasilkeun pendapatan, sareng kaseueuran éta kajadian dina 24 jam mimiti email anu dikirim.

Integrasi karanjang balanja real-time parangkat lunak éta ngabantosan pangecér online dina ngamajukeun tawaran produk, ningkatkeun pangalaman konsumén, sareng pemasaran ulang ka palanggan sadayana ngalangkungan email pribadi anu dipersonalisasi. Dagang Delivra nyandak pangguna pikeun sacara otomatis nyiptakeun bagéan dumasar kana data paméséran anu disingkronkeun tina Magento jeung WooCommerce kategori, atanapi Shopify jinis produk, pikeun cross-ngajual produk sareng ngalibetkeun deui pembeli anu kapungkur. Salaku tambahan, pangguna tiasa ngalacak atribusi penghasilan tina email pikeun ngarencanakeun milis ka hareup sareng gampang ngirim pesen karanjang anu ditingalkeun pikeun ngasilkeun pendapatan poténsial sareng ningkatkeun ROI pamasaran email.

Integrasi karinjang balanja khusus pangguna ngalebetkeun bagéan otomatis dumasar kana pameseran tina kategori platform atanapi jinis produk.

Segmen Perdagangan Delivra

Dagang Delivra pangguna ogé tiasa nyiptakeun bagéan sorangan pikeun dianggo pikeun biasa, tes pamisah, sareng pemicu anu dipicu. Conto bagéan kaasup:

  • Pamakéan data karanjang anu ditingali pikeun nyieun a dipicu béja
  • Ngagunakeun data urutan ka meuntas produk séjén
  • Pamakéan data urutan pikeun dipénta ulasan produk

Pemicu Dagang Delivra

Fitur konci sanésna nyaéta kamampuan pikeun nyiptakeun "acara anu dibéngingkeun" dumasar kana pameseran ti mailing, sahingga pangguna "netepkeun sareng mopohokeun" kampanye otomatis bari ngendalikeun waktos sareng pesen komunikasi anu aya hubunganana sareng perdagangan. Acara anu dibéngingkeun ngamungkinkeun saurang pamasar pikeun meunteun kriteria, sareng nyusun léngkah alur kerja kana dua jalur. Salaku conto, pamasar tiasa milih ngaevaluasi naha atanapi henteu panampi muka surat, diklik dina tautan khusus, anu dipésér ti toko e-commerce, sareng sajabana. Acara anu dibenderkeun penting sabab ngamungkinkeun pamasar pikeun ngatur naon anu bakal dilakukeun salajengna kanggo anu nampi, dumasarkeun kana tindakan atanapi panindasan anu sateuacanna. Pemasar tiasa milih ngirim email anu béda, ngapdet bidang data atanapi ngirim pesen SMS.

Dagang Delivra ogé kalebet integrasi sareng Google Analytics Ecommerce. Ngamangpaatkeun data tina Google Analytics, integrasi ieu ngamungkinkeun pangguna pikeun ngaksés métrik konci sapertos pendapatan, pameseran sareng tingkat konvérsi, sareng kumaha cara ngaitkeun kana masing-masing milis sareng email sacara umum. Salaku tambahan kana integrasi Google Analytics, métrik surat ogé dilaporkeun dina format anu ngawartosan tinjauan akun, tinjauan surat, statistik pelacak, statistik pangiriman sareng babandingan mailing.

Laporan Dagang Delivra

Ngamimitian ku fungsionalitas anu kuat Delivra Commerce mangrupikeun prosés gancang pikeun pangguna énggal sareng anu parantos aya. Naha ningkatkeun atanapi ngamimitian akun palanggan, Delivra tiasa nyingkronkeun platform sareng data karanjang balanja konsumén sakitar sajam.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.