Wilujeng sumping Email Marketing Blog Sponsor Delivra!

delivra

delivraIeu mangrupikeun bulan anu nangtang sareng bulan anu luar biasa pikeun Martech! Kami nutup Séptémber kalayan pertumbuhan 233% dina bulan Séptémber kamari dina blog sareng urang teras-terasan kéngingkeun ton paparan industri. Marengan sponsor téknologi Zoomerang kami (didatangan aranjeunna pikeun tips survey online!), kami bungah ngembarkeun Delivra salaku sponsor Email Marketing kami!

5000 warna tumpuk w640Delivra mangrupikeun anu munggaran perusahaan pamasaran email sareng nembé ditunjuk ka Inc. 5000! Pangajén mengakui kamampuan Delivra pikeun ngahasilkeun pendapatan anu mantap bari ngatur usaha anu berkembang sareng ngembangkeun strategi bisnis anu suksés.

Ieu mangrupikeun kasempetan anu luar biasa pikeun Delivra sareng Martech Zone. Didirikeun taun 1999, Delivra ngagaduhan nami luar biasa dina industri pikeun janten perusahaan anu paduli ngeunaan klien na sareng salawasna ngalakukeun anu leres. Delivra nyaéta bebas hutang, milik pribadi sareng bisnis dioperasikeun perenahna di jantung Midwest - sareng nilai-nilai handap-bumi na kajujuran, kasatiaan, jeung kerja keras nembus organisasi. Aranjeunna henteu gaduh jalma penjualan anu agrésif, tolak ... ngan ukur paduli anu mastikeun yén kabutuhan anjeun diurus sareng kabutuhan pamasaran email anjeun dicumponan sareng dilangkungan.

Dina sababaraha minggu ka hareup urang bakal hijrah buletin mingguan kami (ngalanggan di luhur) ka Delivra bahkan mungkin ningali ngalakukeun integrasi anu hébat sareng aranjeunna anu kami bakal ngaleupaskeun ka dunya! Ogé, urang bakal ngagaduhan sababaraha blogger Delivra dina kapal anu bakal nyayogikeun seueur tip pamasaran email praktis sareng prakték pangsaéna!


Upami anjeun perusahaan téknologi pamasaran sareng resep kana sponsor sareng kami, kami masih gaduh sababaraha saluran anu kabuka: Analytics, CRM, Ecommerce, mobile Marketing, Media Sosial, eusi Marketing, sarta WordPress sponsor kabuka!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Grup hébat di ditu di Delivra! Bungah ningali anjeun damel sareng aranjeunna Doug. Ngarep-ngarep ningali hasilna tungtung…

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.