Pamasar Naon anu Tiasa Diajar tina Panilitian Transformasi IT Dell?

dell téknologi luminaries

Dell ngahartikeun Téhnologi Informasi transformasi salaku prosés ningkatkeun téknologi informasi sareng komunikasi sahingga ngajantenkeun kahirupan manusa langkung éfisién sareng langkung saé. Transformasi IT ogé museur kana ningkatkeun infrastruktur sahingga ngadorong épisiénsi dina sistem kusabab ngirangan pemborosan sumberdaya.

Abdi parantos damel Mark Schaefer sareng kliénna, Dell Technologies, salami sababaraha bulan terakhir pikeun nyebarkeun podcast anu masihan wawasan jalma anu nyetir Transformasi IT ogé panilitian anu luar biasa di sakuliling gerakan éta. Podcast disebut Luminar.

Transformasi IT dasarna museur kana titingalian kumaha anjeun parantos ngahijikeun téknologi kana prosés bisnis anjeun, naon anu parantos kaluar tina panggunaanna, kumaha perusahaan anjeun parantos adaptasi kana parobihan téknologi, sareng kumaha bisnis parantos tiasa transformasi kalayan ngagunakeun informatika .

Take Transformasi Key Transformasi IT

Nalika Dell nganalisis naon anu dimaksud transformasi téknologi inpormasi, aranjeunna naroskeun sababaraha patarosan, sabab aranjeunna langkung saé nempatkeun kami ngabantosan sababaraha patarosan penting. Kaseueuran masalah ieu diarahkeun ka perusahaan anu ngandelkeun Transformasi éta sareng dimaksudkeun pikeun menilai tingkat pangaruh anu ngagaduhan konsep hébat ieu kana kasuksésan lembaga sapertos kitu. Pertanyaan ieu kalebet: -

  • Jinis téknologi anu utamina dianggo di perusahaan anjeun
  • Jenis sistem dina tempat anu dianggo pikeun ngajalankeun bisnis anjeun
  • Sifat jéntré anu dipaké pikeun ngembangkeun sistem ieu
  • Sareng kumaha téknologi inpormasi anu pangsaéna parantos dianggo dina perusahaan anjeun.

Ogé, Dell melong kaunggulan anu ditransformasi ku IT pikeun bisnis anjeun ti saprak anjeun ngamimitian ngagunakeun éta. Padahal seuseueurna perusahaan parantos hasil nganggo pendekatan ieu, anu sanés henteu acan tiasa sadar manpaatna pinuh ku ngagunakeun transformasi téknologi inpormasi. Tina survey anu parantos dilakukeun, jelas yén kaseueuran bisnis parantos tiasa mikawanoh IT Transformaton sareng nuju dirobih.

Luminaries Episode 01: Siap, Atur, Transformasi… IT Anjeun

Tingkat transformasi IT anu dihontal ku perusahaan ngagaduhan pangaruh anu langsung sareng nyata dina kamekaran bisnis, diferensiasi kalapa sareng kamampuan ngabaru. Sakumaha? Analis industri IT anu kawéntar ngalakukeun panilitian sareng gaduh jawaban anu héran. Durasi: 34:11

Usaha anu paling suksés ayeuna gaduh tilu kualitas unik. Anu mimiti sareng penting, aranjeunna parantos tiasa ngadorong panggunaan téknologi dina sadaya operasina. Kadua, aranjeunna parantos ngagaduhan sistem anu unik anu sanggup ngagunakeun téknologi inpormasi kalayan épisién anu paling. Kusabab transformasi IT dimaksudkeun pikeun naekeun produktivitas bisnis, perusahaan anu nganggo konsép ieu ngagaduhan

Kusabab transformasi IT dimaksudkeun pikeun naekeun produktivitas bisnis, perusahaan anu nganggo konsép ieu diajar diajar ngajajarkeun sareng awan internét pikeun ningkat produktivitas. Akhirna, perusahaan anu suksés parantos tiasa nyiptakeun sistem téknologi inpormasi anu gampang dioperasikeun sareng anu nampung sadaya padamel di lembaga anu khusus. Usaha anu sacara lengkep dirobah ngadorong komunikasi anu saé anu nyebrang antara tingkat pamaréntahan anu béda dina perusahaan khusus éta.

Naha Kacepetan Aspék Konci Dina Transformasi Digital?

Leres. Seuseueurna seueur usaha ayeuna nyandak transformasi téknologi inpormasi supados aranjeunna tiasa ditempatkeun langkung hadé dina ngembangkeun produk sareng jasa énggal sateuacan pesaingna. Perusahaan anu paling suksés ayeuna parantos tiasa ngawangun aplikasi anu mantep dina sababaraha dinten, aplikasi anu stabil sahingga jarang ngalaman masalah perawatan.

Transformasi IT parantos ngabantosan ningkatkeun produktivitas kaseueuran lembaga. Pikeun tujuan ieu, usaha anu ngagunakeun téknologi tiasa ngaeksekusi proyekna kalayan épisiénsi anu hébat sareng nganteurkeun kaluaran sateuacan jadwal. Maka, transformasi IT mangrupikeun berkah anu nyamar pikeun seueur perusahaan.

Ti saprak mimiti, jelas yén transformasi IT diperyogikeun pikeun kasuksésan usaha anjeun. Nanging, sateuacan anjeun milih nganggo inovasi sapertos kitu, anjeun kedah mimitina milari jiwa anu serius sahingga ngagaduhan alesan anu asli naha anjeun yakin transformasi téknologi inpormasi bakal ngahasilkeun kauntungan pikeun perusahaan anjeun.

Investasi pisan pikeun inovasi sahingga anjeun tiasa tiasa nyiptakeun perusahaan anu mantep, tiasa sanggup bersaing sareng usaha sanés anjeun. Anjeun panginten tiasa ngamimitian sakumaha leutikna, tapi upami anjeun dina jalur anu leres, anjeun pasti bakal janten perusahaan anu kedah diperhatoskeun.

Naon anu tiasa Pemasar Diajar tina Transformasi IT?

Pemasar kedah geuwat investasi dina téknologi pamasaran anu ngirangan waktos sareng artos, bari ningkatkeun nilai padamelan. Ieu bakal nyayogikeun kauntungan dina kauntungan anu bakal ningkatkeun pangaruh pamasaran anjeun bari ngirangan waktos nyéépkeunana. Tabungan éta teras tiasa janten pondasi investasi pamasaran anu bakal ngarobah bisnis anjeun.

Ngalanggan Luminaries dina iTunes, Spotify, atanapi via Podcast Tuang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.