Dell's Clog (Clogging = Corporate Blogging)

Notebook Dell

Dell ngaluncurkeun bakiak na minggu ieu, Hiji2 hiji. Aya parantos seueur nyerat perkawis éta di blogosfér ... sababaraha jalma muji aranjeunna sareng sababaraha jalma nyahokeun aranjeunna. Kuring henteu yakin lamun aya anu nyerat istilah éta, tapi kuring resep istilah 'Clog' pikeun Perusahaan atanapi Blog Perusahaan. Kuring nambahan salaku istilah anu teu jelas dina wikipedia. Blog Perusahaan tiasa janten berkah atanapi kutukan. Peryogi strategi sareng penjajaran para blogger anu kalibet pikeun ngadamel Clog:

  1. Patali - naha blog anjeun ngalayanan industri? klien? prospek? pasanggiri?
  2. Tepat waktos - nalika aya kajadian anu goréng atanapi saé, naha blog anjeun mangrupikeun strategi langsung pikeun ngaluarkeun kecap?
  3. Jujur - tanpa detil gory, anjeun aya di hareup sareng pamiarsa anjeun atanapi anjeun badé nempatkeun?
  4. Berharga - naha éta bakal ngabantosan bisnis anjeun dina jangka panjang?

Clogging sigana rada négatip, éta ngahaja. Kuring miharep éta istilah ditarima di panjuru dunya, sabab kuring henteu yakin yén ngablokkeun mangrupikeun strategi anu saé pikeun perusahaan. Kitu cenah, kuring henteu nyarios yén blogging goréng pikeun strategi perusahaan. Sabalikna, kuring pikir éta hebat. Nanging, saur kuring aya bédana anu béda pisan antara blogging sareng clogging. Kalayan blogging, individu ngagaduhan sora sareng tiasa nganyatakeun parasaan dirina kalayan jujur ​​tanpa hariwang ngeunaan akibat. Clogging, di sisi anu sanésna, kedah janten sora koléktif perusahaan. Éta disaring. Éta kedah janten.

Dell parantos ngagaduhan sababaraha flack as gambar tina laptop anu ngagelebug di Jepang henteu kajantenan dina Clog aranjeunna nalika berita ngaluncurkeun sakitar blogosfir.

Kasalahan ageung! Naha éta kasalahan? Naha anjeun badé ngabahas masalah ka dunya anu panginten ngan ukur sakedik jalma anu terang? Kusabab upami henteu, résiko anu kalebet ageung pisan.

Nalika anjeun milarian blogosfir pikeun Dell ayeuna, anjeun bakal mendakan Laptop Ngabahekeun caket luhur daptar! Taroskeun ka diri anjeun ieu ... nalika anjeun nyumpingan berita utama dina hasil teangan, naha anjeun mendakan tulisan tina One2one anu matak pikaresepeun? Naha anjeun mendakan éta dina daptar?

Jempé mangrupikeun pembunuh kapercayaan konsumen. Sareng ku blogging, perusahaan nyayogikeun média pikeun komunikasi sacara épéktip. Nalika éta henteu muncul dina maranéhanana blog heula, konsumén nyaho yén éta ngahaja dianggurkeun. Hasilna, bakiak dianggap teu aya hubunganana, henteu waktos, teu jujur ​​sareng teu berharga.

Raksasa VOIP Skype tiasa aya dina daptar. Anyar-anyar ieu, sababaraha pangembang di Cina parantos ngaku ngabalikkeun rékayasa énkripsi Skype sareng ngagunakeun parangkat lunakna pikeun nelepon deui jalma sanés sareng ngantepkeun aranjeunna terang alamat IP na. Ieu implikasi ageung pikeun Skype, nempatkeun énkripsi na dina patarosan. Daripada nyerang klaim, Skype ngan saukur mecat. Ieu moal saé pikeun pangguna internét anu lesu-kaamanan. Kuring terang kuring henteu hoyong risiko éta.

Janten, naon Stratégi Clogging anjeun? Daripada ngobrolkeun naon anu anjeun daék komunikasi sareng balarea (sareng persaingan anjeun nyalira), naon anjeun teu daék ngabahas? Éta jejer anu bakal datang deui pikeun ngegel anjeun!

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.