Deltek ConceptShare: Kreatif Tinjauan, Pembuktian, sareng Persetujuan Online

Deltek ConceptShare Markup Eupan Balik

Nalika perusahaan milari ningkatkeun produktivitas sareng tim anu langkung alit, aranjeunna peryogi alat anu tiasa ngabantosan aranjeunna ningkatkeun efisiensi. Pikeun tim pamasaran sareng kréatip anu hartosna nohonan paménta proyék dina waktos, koordinasi sareng klien atanapi batur sapagawean, ngalengkepan éditan, kéngingkeun persetujuan sareng nganteurkeun proyék ku tenggat waktos anu tangtu.

Whereta tempat Deltek's ConceptShare solusi tiasa ngabantosan. Alatna ngamungkinkeun tim pamasaran sareng kréatip pikeun nganteurkeun langkung seueur kontén langkung gancang sareng kirang biaya ku ngalancarkeun sareng nyepetkeun prosés marios sareng persetujuan.


qX69vZdcfi92ARggVVLVfd

Fitur Deltek ConceptShare sareng Kauntungannana

  • Jaga Tim Review Anjeun Sejajar - aman bagikeun padamelan sareng klien sareng pengulas luar, gampang nyiptakeun ulasan ku parameter sareng tenggat anu parantos ditetepkeun, sareng sacara otomatis ngabéjaan tim paninjauan tenggat waktos sareng vérsi sacara real-time.

Dialog Tinjauan Deltek ConceptShare

  • Kéngingkeun Eupan Balik, Eupan Balik Anu Bisa Diperakukeun - Pariksa dokumén, gambar, pidéo, halaman wéb, sareng sanésna deui, markup sareng koméntar langsung kana asét tina workspace proofing, sareng kolaborasi sareng netelakeun eupan balik pikeun nyingkahan padamelan anu teu perlu.
  • Streamline Siklus Tinjauan - Jaga manajemén vérsi ketat pikeun mastikeun saha waé anu marios kana asét anu paling mutakhir, parobahan anu dirobih dugi ka piksel kalayan babandingan sisi-sisi, sareng prioritaskeun, bandéra, sareng saring umpan balik sahingga kréatip terang persis mana révisi na ngadamel.

Ulasan Vérsi ConceptShare

  • Kinerja Prosés Lacak sareng Inok - Tinjauan Inok kalayan buktina dicirian ku panjaluk révisi sareng persetujuan, ngajalankeun repot kasimpulan eupan balik pikeun néwak sadaya tanggapan kana dokumén anu tiasa dibagi, sareng kalebet gambar mini asét pikeun méré konfirmasi visual ngeunaan parobihan anu dipénta.

Bukti Online sareng Tinjauan Kreatif Kanggo Tim Di-Bumi

34% lembaga di-imah nyatakeun yén tim kreatifna nyéépkeun 7 jam atanapi langkung per minggu dina padamelan sapertos konsolidasi eupan balik sareng kéngingkeun persetujuan.

2018 Laporan Manajemén Kreatif Di-Bumi. InMotionNow & InSource.

Kalayan fitur eupan balik kolaborasi Deltek ConceptShare, anjeun tiasa mastikeun tim anjeun janten jelas, eupan balik anu tiasa ditindak kalayan gancang sareng gampang pikeun ngirangan bottlenecks sareng nganteurkeun kontén dina waktosna. 

  • Utas komentar sareng balesan ngaktipkeun tim pikeun kolaborasi ngalangkungan damel dina prosés 
  • Gendéra sareng eupan balik ngaringkeskeun eupan balik anu tiasa dipilampah tina koméntar umum janten Kreatif terang persis révisi anu bakal dilakukeun
  • Bewara sareng panginget mastikeun yén tim panaliti terang persis naon anu peryogi tinjauan sareng persetujuanana, iraha, sareng iraha versi anyar sayogi.
  • Ngagabungkeun alur kerja pambuktosan online di saluruh organisasi anjeun kalayan fitur kaamanan tingkat perusahaan

Pembuktian Online sareng Tinjauan Kreatif Kanggo Agénsi

Nalika agénsi anjeun ngahasilkeun kontén pikeun sajumlah kampanye dina sajumlah akun klien, putusan ulasan anu révisi sareng révisi tiasa ngarugikeun anjeun. Diwangun khusus pikeun tim produksi kreatif anu sibuk sapertos anjeun, Deltek ConceptShare nyandak prosés ngabuktoskeun online pikeun ngabantosan anjeun nyepetkeun siklus tinjauan — ngirangan biaya produksi sareng masihan anjeun langkung seueur waktos pikeun ngainvestasikeun deui kabutuhan klien anjeun. 

  • Kéngingkeun pandangan universal pikeun sadaya padamelan dina prosés
  • Ngahémat waktos ngudag eupan balik ku ngajadwalkeun panginget pikeun ngajaga pengulas kana tugas 
  • Sentralisasi sareng atur file sareng riwayat révisi pikeun gampang diaudit 
  • Ngajak palanggan sareng pengulas luar pikeun masihan tanggapan kana asét - henteu diperyogikeun login
  • Fitur anu gampang dianggo sareng fungsionalitas intuitif dilebetkeun sacara gampang kana alur kerja ngabuktikeun kontén agénsi anjeun dina sababaraha menit

Deltek ayeuna nawiskeun pangguna kasempetan pikeun nyebarkeun ConceptShare gratis dugi ka Oktober 2020:

Ngamimitian pikeun Free

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.