Ngartos Generasi Paménta vs Generasi Diterangkeun

generasi paménta vs generasi pamimpin.png

Pemasar sering tukeur istilah paménta paménta (demand gen) pikeun generasi timah (lead gen), tapi éta henteu stratégi anu sami. Perusahaan sareng tim penjualan khusus tiasa nyebarkeun duanana strategi sakaligus. Perusahaan sering gaduh tim penjualan asup ngabales pamenta dihasilkeun pamundut jualan na tim penjualan kaluar pikeun kalibet dina ngawujud dihasilkeun ngaliwatan mingpin kagiatan generasi.

Upami konversi tiasa diterapkeun online kalayan henteu aya hubungan sareng perusahaan, generasi paménta penting pisan pikeun nyetir kasadaran, kapercayaan, sareng otoritas sareng produk sareng jasa anjeun. Upami konversi anjeun meryogikeun interaksi penjualan, perundingan, atanapi siklus penjualan anu langkung lami, generasi kalungguhan penting pikeun sasaran sareng kéngingkeun kalungguhan penjualan anu mumpuni dipupuk dugi ka akhir.

Naon Paménta Permintaan

Generasi paménta ngadorong kasadaran sareng minat kana produk sareng jasa perusahaan. Tujuanana nyaéta pikeun ngajalankeun bisnis katutup kalayan interaksi minimal sareng konsumén atanapi bisnis anu anjeun pikaresep.

Dina kasus generasi paménta, anjeun panginten langkung agrésip dina nyetir prospek ngalangkungan siklus penjualan sareng ngarahkeun langsung kana konvérsi.

Naon Generasi Diterangkeun

Generasi kalungguhan ngadorong minat atanapi panilitian kana produk atanapi jasa. Tujuanana nyaéta kumpulan sambungan mumpuni ngawangun hubungan sareng sareng ngarawat dugi ka ditutup salaku nasabah.

Nalika nyebarkeun strategi generasi kalungguhan, anjeun panginten langkung agrésif dina kumpulan inpormasi kontak sahingga anjeun tiasa ngawangun kapercayaan sareng terlibat sareng prospek ngalangkungan waktos. Tangtosna, anjeun ogé henteu hoyong ngaganggu atanapi ngirangan minat pamimpin nutup bisnis sareng anjeun. kalungguhan nyetak kritis - ngartos naha kalungguhanana idéal, ngagaduhan anggaran anu sayogi, caket kana kaputusan pameseran. Siklus penjualan anu langkung lami, Dursasana multi-léngkah, sareng penjualan perusahaan peryogi strategi sareng prosés generasi kalungguhan.

Prosésna tiasa pisan mirip, sareng taktik bahkan idéntik antara dua stratégi. Salaku conto, kuring masih tiasa agrésif ngudag stratégi milarian, sosial sareng PR pikeun ngawangun kasadaran sareng ngadorong paménta atanapi kalungguhan. Kuring tiasa ngembangkeun infographic atanapi whitepaper anu ngabantosan pikeun miara kalungguhan atanapi ngadorong kaputusan mésér. Upami kuring nyobian ngahasilkeun ngawujud, sanaos kuring langkung nekenkeun kana kaparigelan perusahaan sareng kumaha netepkeun hubungan antara dua jangka panjang bakal hébat sacara strategis.

Sukses atanapi pangukuran tiasa bénten antara dua strategi, sanaos. Pikeun generasi paménta, Abdi tiasa langkung fokus kana jangkauan pamasaran kuring sareng konvérsi anu dihasilkeun. Pikeun generasi kalungguhan, Kuring panginten langkung fokus kana kuantitas penjualan anu mumpuni. Sedengkeun tim pamasaran tiasa dipertanggungjawabkeun pikeun salah sahiji stratégi, éta tim penjualan anu dipertanggungjawabkeun pikeun nutup usaha ku strategi generasi kalungguhan. Tim pamasaran ngan ukur tanggung jawab kuantitas sareng kualitas kalungguhan anu dipasrahkeun.

Paménta-Generasi

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.