DemandJump: Marketing prediktis sareng Kecerdasan Kompetitif

pamasaran prediksi demandjump

Internét mangrupikeun sumber data anu luar biasa anu, upami ditambang, tiasa ngahasilkeun kabeungharan élmu. Tapi numutkeun Survey CMO taun ayeuna, ngan ukur sapertilu ti pemasar anu sanggup ngabuktikeun pangaruhna tina méakkeun pamasaranna, ngan ukur satengah anu tiasa kéngingkeun barang rasa kualitatif tina pangaruh, sareng ampir 20% sanggup ngukur dampak naon naon waé. Teu anéh pamasaran éta analytics pengeluaran diperkirakeun ningkat 66% dina tilu taun ka hareup.

Salaku persén perjalanan beuli konsumén sareng bisnis sacara umum hijrah online, para pemasar sadar yén aranjeunna kedah kéngingkeun pesen payuneun audién anu relevan dimana ayana. Eusi pamasaran, pamasaran média sosial, sareng pamasaran influencer nyéépkeun teras-terasan naek sabab saluran pamasaran sanésna ngahontal jenuh.

PermintaanJump mangrupikeun kamajuan ageung dina kecerdasan pamasaran prediktip, ngamungkinkeun para pemasar ngungkab kasempetan pamasaran, ngalacak gerakan saingan sareng ngagancangkeun patalimarga sareng konvérsi anjeun. Katingali gancang kana dasbor aranjeunna nyayogikeun tinjauan tinjauan sareng kasempetan anjeun, kalebet generasi kalungguhan, berita sareng PR kasempetan, kasempetan eCommerce, kasempetan apiliasi, kasempetan blog sareng kontén, sareng seueur deui.

demandjump-referral-kasempetan

Kandungan Kecerdasan Marketing

Ngamangpaatkeun alat kecerdasan kontén PermintaanJump, anjeun tiasa ngawas unggal eusi anu dihasilkeun ku pesaing anjeun, kumaha kinerjaana, malahan ngaidentipikasi sumber patalimarga rujukan kana konténna.

demandjump-trending-content

Ieu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngajantenkeun pangaruh sareng situs ngarujuk anu ogé bakal ngajalankeun patalimarga. Platform bahkan nyayogikeun alat manajemén hubungan pikeun anjeun pikeun tetep ngatur sareng ngalacak hubungan konci kalayan pangaruh anjeun.

demandjump-Influencers-demi-eusi

Kecerdasan Pasar

Saos rusiah di tukang PermintaanJump mangrupikeun kumpulan wawasan kalapa konci anjeun tiasa kéngingkeun tina platform pikeun nyetir eusi sareng strategi promosi anjeun. Bayangkeun yén anjeun gaduh méakkeun pamasaran kompléks ngalangkungan sababaraha jaringan iklan, nampilkeun jaringan iklan, sponsor sareng saluran sanés. DemandJump tiasa ngabantosan anjeun naon sumber anu nyetir patalimarga sareng papacangan, sanés ngan ukur jaringan iklan anu nuju dijalankeun. Aranjeunna malah nyayogikeun algoritma nyetak propriétari sorangan pikeun ngaheulakeun kasempetan anu bakal ngahasilkeun pangaruh pangageungna.

demandjump-traffic-from-sites-to-you-and-your-pesaing

Ngartos kana tumpukan pamasaran pesaing anjeun ngaeksekusi stratégi na tiasa ngabantosan anjeun ngartos platform anu anjeun peryogikeun bersaing ogé.

demandjump-ad-platform-matrix

jeung PermintaanJump, Pemasar online di sagala jinis bisnis - ti e-commerce, publikasi, bisnis-ka-bisnis, dugi ka nirlaba tiasa kéngingkeun wawasan anu penting pikeun strategi pemasaran multi-kanalna. Tingali dimana anjeun tumpukan ngalawan pesaing anjeun sareng tindakan naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun tumuh.

Pangalaman PaméntaJump dina Aksi!

Panyingkepan: Kuring parantos damel raket sareng pangadeg Shawn Schwegman salami mangtaun-taun, kami parantos ngalaksanakeun solusi pikeun usaha urang nyalira, sareng nyiptakeun hubungan anu tetep sareng PermintaanJump.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.