DemoChimp: ngajadikeun otomatis Demo anjeun

DemoChimp

DemoChimp ayeuna dina béta katutup tapi milari organisasi anu resep ngagunakeun jasa aranjeunna. DemoChimp personalisasi demo produk, ningkatkeun tingkat konvérsi halaman wéb anjeun sareng rasio démo-to-caket anjeun nalika prosés penjualan, sadayana nalika ngumpulkeun produk analytics. DemoChimp sacara otomatis ngonpigurasi démo salaku réspon kana kabutuhan unik masing-masing prospek, sapertos salesperson ahli.

Fitur sareng Manpaat DemoChimp:

  • Ngarobih Langkung Datang Anu Diarah - Pengunjung halaman wéb anjeun bakal ngadaptarkeun langkung sering nalika aranjeunna berinteraksi sareng eusi anu dipersonalisasi. Nalika kalungguhan anjeun asup, anjeun tiasa ningali bagian mana produk anjeun anu penting pikeun aranjeunna sareng bagian naon henteu janten anjeun tiasa ngarobih tindak lanjut.
  • Mesin Demo calakan - Naha anjeun kantos nguping pamundutna, "Dupi anjeun ngirim kuring demo?" Ayeuna anjeun tiasa, sareng DemoChimp sacara otomatis ngatur démo sabab éta ngaréspon kapentingan prospek, ngaturkeunnana sapertos salesperson langsung. Anjeun ogé tiasa ningali saha aranjeunna ngabagi démo dina organisasi supados anjeun tiasa mendakan sareng ngalibetkeun panel pamésér.
  • Akses Demo Analytics (Demolytic ™) - Balik layar, DemoChimp ngumpulkeun data berharga dumasar kana réspon sareng tindakan prospek nalika démo. Kami nyauran Demolytics ™ ieu. Aksés ieu analytics ngaliwatan dasbor atanapi ngerek ka prospek khusus.

One comment

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun ieu. Abdi sareng grup ngamimitian sareng gawé bareng sareng panyadia ngamimitian téknologi poténsial tiasa aya mangpaatna dina dua cara.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.