Démografi tina Martech Zone

profil maca

Anjeun panginten aya perhatosan yén kami parantos ngajalankeun a Kaparigelan survey dina blog bari ayeuna. Mudah-mudahan anjeun parantos nyéépkeun waktos kanggo ngajawab survey - hasilna lumayan matak imut. Ieu sababaraha sorotan:

  • 62.5% pamaca nyaéta lulusan kuliah, 21.9% gaduh derajat lulusan
  • 51.6% pamaca nyaéta padamelan sapinuh waktu, 32.3% nyaéta damel swasta.
  • Kaseueuran pamaca nyaéta pembuat kaputusan atanapi ngagaduhan pangaruh:

    pangaruh.png

  • Pamiarsa asalna parusahaan sadaya ukuran:

    perusahaan-ukuran.png

  • Kaseueuran pamaca nyaéta eksekutif senior atanapi pamimpin tina perusahaanna.
  • Mayoritas pamaca aya dina 34 dugi ka 44 umur.
  • 56.3% pamaca gaduh a pandangan rada négatip kana ékonomi.
  • Kaseueuran pamaca ngadamel langkung ti $ 75k, kalayan seueur ka luhur $ 150k.
  • Seuseueurna pamiarsa nganggo Internét langkung ti 24 jam per minggu, kalayan sapertilu langkung 36 jam per minggu.

Panginten anu paling pikaresepeun nyaéta sababaraha sikep kana wirausaha - langkung ti satengah pamiarsa nyatakeun yén aranjeunna resep ngamimitian usaha sorangan sareng / atanapi ngarobih padamelan sareng padamelan. Salaku pengusaha serial (aka - jalma anu resep mumbul tina hiji tantangan ka tantangan salajengna), ieu pikaresepeun pikeun kuring. Kana waktosna, éta bakal nunjukkeun yén kuring narik pamiarsa anu resep kana blog.

Démografi ieu persis dimana Abdi hoyong blog janten masalah pangaruh sareng kagunaan!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.