Démografi Toko Online

balanja online

Sababaraha minggu ka pengker kuring diuji Daptar Pencét, Balanja balanja online Kroger. Sistem ieu sampurna, kalayan ton kaunggulan tibatan balanja. Mimiti, kuring tiasa nonton anggaran kuring bari nambihan unggal barang kana karanjang kuring. Kuring tiasa jelas ningali unggal barang anu dijual. Sistem ieu ngalacak produk anu paling umum anu kuring ngagaleuh. Sareng peryogi 10 menit pikeun nyetir, tim Kroger ngamuat mobil kuring, sareng mariksa kaluar.

Upami kuring ngagaduhan keluhan anu leres-leres pilih-pilih éta tim éta ngagentos acar Claussen pikeun Vlasic. Tebak kuring nyaéta jalma anu ngamuat bahan balanjaan kuring ningali dina bagian acar tibatan bagian kulkas di toko. Duh manusa!

Éta harga alit kanggo mayar, sanaos! Teu heran yén eGrocery bakal pencét panerapan angka ganda di 2016:

  1. 40% pameli toko online 2015 nyarios yén tukang tuang utami na henteu nawiskeun eCom, nunjukkeun kaleungitan kasempetan penjualan sareng kasatiaan pikeun jalma tukang mulia utama
  2. 64% jalma anu parantos nyobian balanja grocery online bakal ngalih grocers pikeun pangalaman digital anu saé
  3. GenX, lalaki sareng anu gaduh murangkalih mangrupikeun bagian anu paling gancang pikeun eGrocery taun ayeuna

nu 2016 Toko Grosir Online infographic ngabagi data tina laporan panganyarna ku Unata. Laporan éta ngungkabkeun tren di eCommerce pikeun 2016 kalebet: lalaki langkung resep kana eGrocery, GenX mangrupikeun bagéan anu paling gancang pikeun eGrocery sareng konsumén anu ngagaduhan barudak parantos online pikeun online. Abdi cocog pisan pikeun demografi!

Démografi Toko Online Grosir

One comment

  1. 1

    Halo, Hatur nuhun parantos ngabagi blog anu saé ... .Blog pangsaéna. tulisan pisan ngabantosan. Usaha toko online di India ngembang pesat. Abdi resep tulisan anjeun sabab ayeuna sapoé sadayana milari téknologi pangénggalna sareng gampang dilakukeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.