Kumaha Nyebarkeun Strategi Otomatisasi Marketing anu Suksés

strategi penyebaran otomatisasi pamasaran

Kumaha anjeun nyebarkeun strategi otomatisasi pamasaran anu suksés? Pikeun seueur usaha, ieu mangrupikeun patarosan sajuta (atanapi langkung) dolar. Sareng éta mangrupikeun patarosan anu hadé pikeun naroskeun. Nanging, mimitina anjeun kedah naros, naon anu diklasifikasikeun salaku strategi automasi pamasaran anu suksés?

Naon Strategi Otomatisasi Pemasaran Suksés?

Dimimitian ku a tujuan atanapi netepkeun tujuan. Aya sababaraha tujuan konci anu ngabantosan anjeun sacara jelas ngukur panggunaan sukses pamasaran otomatis. Éta kalebet:

Hasil Strategi Otomatisasi Marketing anu suksés dina Naékkeun di:

Hasil Strategi Otomatisasi Marketing anu suksés dina a ngurangan di:

  • Siklus penjualan
  • Overhead pamasaran
  • Kasempetan jualan leungit

Komo ngémutan kisaran tujuan ieu anu tiasa anjeun laksanakeun, nyebarkeun strategi automasi pamasaran anu suksés henteu dijamin.

Nangtukeun Strategi Otomatisasi Marketing Anjeun

Kuring mikir ngeunaan 20+ conto automasi pamasaran Kuring parantos ngabantosan nyebarkeun sareng naon anu paling suksés anu disarengan ku umum. Kuring mendakan dua kamiripan anu resounding kana sadaya strategi automation marketing anu suksés Kuring parantos janten bagian tina: manajemén kalungguhan anu efektif sareng perpustakaan eusi padet.

  • Manajemén kalungguhan anu épéktip mangrupikeun komponén anu rada lega tina otomatisasi pamasaran janten kuring bakal ngarecah di daérah konci manajemén kalungguhan anu bakal ngabantosan bisnis naon waé mendakan kasuksésan nyebarkeun otomatisasi pamasaran. Pikeun ngamimitian, penjualan sareng pamasaran kedah babarengan pikeun ngartikeun kalungguhan. Langkung saé, nangtoskeun kalungguhan diantara sababaraha propil atanapi personas. Naon nilai demografi / firmographic konci anu janten kalungguhan?
  • Ngadegkeun tahapan kalungguhan anjeun nyaéta salajengna. Ieu tiasa janten saderhana tahapan lead tradisional sapertos MQL, SAL, SQL, jsb Atanapi, perusahaan tiasa nyiptakeun definisi tahap kalungguhan khusus anu langkung akurat ngaidentipikasi léngkah anu unik pikeun prosés pameseran pelanggan.

Saatos, definisi sareng tahapan lead, anjeun hoyong peta eusi anu aya ka unggal tahapan lead. Ieu bakal ngabantosan anjeun ngalaksanakeun pangasuh kalungguhan gumantung kana tahap pamimpin ayeuna. Ieu tempat pustaka eusi padet diusahakeun. Ku gaduh kontén anu saé kanggo dibagi di sadaya bagéan corong penjualan, otomatisasi pamasaran ngagaduhan tujuan. Tanpa perpustakaan eusi anu saé, anjeun bakal sakedik nyarios atanapi ngabagi nilaina.

Nyiptakeun Program Nurturing Kalungguhan Anjeun

Balik deui kana mingpin asuh, ngagariskeun sareng nyiptakeun program asuhan kalungguhan mangrupikeun léngkah kritis dina nyebarkeun otomatisasi pamasaran hasil. Léngkah-léngkah pikeun ngartikeun tahap pamimpin / timah maénkeun peran penting di dieu naha kuring nyebatkeunana, tapi program asuhan kalungguhan anjeun bakal ngajantenkeun atanapi ngarusak investasi otomatis pamasaran anjeun.

Pikeun program asuhan kalungguhan, disarankeun pisan pikeun nyiptakeun diagram alir tina program asuhan kalungguhan anjeun pikeun ngabantosan ngawangun jalur asuhan, ngahartikeun pemicu anu diperyogikeun, ngaidentipikasi sela eusi sareng koordinasi tanggung jawab penjualan & pamasaran. Ku nyieun sareng marios bagan alir ieu sareng pamangku kapentingan (mis. Tim penjualan sareng pamasaran), anjeun tiasa ngiringan dina kampanye anu épéktip, ngungkulan konflik poténsial sareng masihan tanggung jawab salami prosés kampanye sakumaha diperyogikeun.

Pemeliharaan Diterangkeun Automation Marketing

Dina raraga épéktip pikeun pangembangan sacara efektif, kumaha ogé, anjeun kedah tiasa nganteurkeun eusi anu relevan dina waktos anu pas. Ngagaduhan perpustakaan eusi anu kuat sareng dipetakeun pikeun memimpin tahapan henteu cekap. Gaduh otomatisasi pamasaran anjeun memicu pangiriman kontén anu aya hubunganana sareng nyiptakeun aturan bisnis pinter anu sacara otomatis muru eusi anu aya hubunganana sareng kagiatan khusus pamimpin.

Langkung jero anjeun tiasa ngalacak kagiatan pamimpin sareng nyiptakeun kampanye pemeliharaan timbal masing-masing anu ngaréspon masing-masing kana susunan kagiatan demografi +, anjeun bakal langkung suksés kalayan otomatisasi pamasaran. Pamiarajaan lead lead fokus bakal ngagaduhan pangasilan positip minimal (upami aya). Panyawat kalungguhan anu ditargétkeun pisan nganggo segmentasi pangkalan data anu canggih sareng kontén anu berharga, relevan bakal nyiptakeun pangalaman anu bermakna pikeun lead anjeun sareng pamustunganana ngabantosan anjeun pencét tujuan (s) pikeun otomatisasi pamasaran anu mimitina anjeun tangtukeun.

Segmenting Kalungguhan Marketing Anjeun

jeung Otomatisasi Marketing Hasil-Net, Kami bangga ngagaduhan segmentasi pangkalan data anu pangsaéna sareng alat asuhan dina bisnis. Ngirimkeun olahtalatah anu ditargét pisan sareng kontén anu aya hubunganana nyaéta standar anyar pikeun sadaya kampanye pamasaran sareng kami parantos ngajantenkeun gampang dilakukeun ku para pemasar sareng Hasil-Net. Fungsi segmentasi kami mangrupikeun inti tina Hasil-Net sareng ngabantosan ngabimbing program asuh kalungguhan anjeun diantara fungsi otomatisasi pamasaran penting sanésna sapertos nyetak timah, peringatan instan, ngalaporkeun sareng seueur deui.

Strategi Segmentasi Otomatisasi Marketing

Anjeun tiasa nyiptakeun aturan ségméntasi anu jero pikeun ngaluncurkeun kampanye asuhan sareng unggal cabang dina kampanye didukung ku mesin segmentasi anu kuat, ngamungkinkeun ratusan kombinasi bagéan pikeun sacara cerdas sareng gampang mindahkeun lead ngalangkungan prosés pendidikan sareng pameseran.

4 Komentar

  1. 1

    Cinta anu anjeun nyebatkeun chart chart dina tulisan anjeun Michael! Hal-hal ieu tiasa rumit sareng kuring mendakan hal éta penting pisan. Utamana upami anjeun nganggo alat sapertos Hubspot dimana teu aya ngagambarkeun corong anu anjeun ngawangun.

  2. 2

    "Langkung jero anjeun tiasa ngalacak kagiatan pamimpin sareng nyiptakeun kampanye pemeliharaan timbal masing-masing anu ngaréspon masing-masing kana susunan kagiatan demografi +, anjeun bakal langkung suksés kalayan otomatisasi pamasaran." Cinta ieu sareng teu tiasa satuju deui.

    Mike panasaran nguping kumaha anjeun ngahartikeun sareng ngamangpaatkeun "Kegiatan Mimpin" sareng "Kegiatan Susunan" kanggo ngembangkeun kampanye asuhan anu langkung khusus?

  3. 3
  4. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.