Cabut Pilihan: Solusi Ngaktifkeun Data Pamasaran pikeun Salesforce AppExchange

DESelect Marketing Data Aktipkeun pikeun Salesforce AppExchange

Pentingna pikeun para pemasar pikeun netepkeun perjalanan 1: 1 sareng para nasabah dina skala, gancang, sareng éfisién. Salah sahiji platform pamasaran anu paling sering dianggo pikeun tujuan ieu nyaéta Salesforce Marketing Cloud (SFMC).

SFMC nawiskeun rupa-rupa kamungkinan sareng ngagabungkeun multifungsi éta sareng kasempetan anu teu pernah aya pikeun para pemasar pikeun nyambung sareng para nasabah dina sababaraha tahapan perjalanan palangganna. Awan Pemasaran bakal, contona, henteu ngan ukur ngaktifkeun pemasar pikeun ngartikeun modél datana, tapi ogé sampurna sanggup ngahijikeun atanapi unggah sababaraha sumber data, anu katelah ekstensi data.

The kalenturan gede pisan ditawarkeun ku SFMC utamana attributed ka kanyataan yén loba operasi di Marketing Cloud dijalankeun ku queries SQL. Kagiatan pamasaran kayaning segmentation, personalization, automation, atawa malah ngalaporkeun merlukeun query SQL misah dina Marketing Cloud pikeun marketers nyaring, enrich, atawa ngagabungkeun ekstensi data. Ngan sababaraha marketers boga pangaweruh jeung skill nulis, nguji, sarta debug queries SQL mandiri, sahingga prosés segmentation consuming waktu (ku kituna mahal) jeung paling rentan ka kasalahan. Skenario anu paling dipikaresep dina perusahaan naon waé nyaéta jabatan pamasaran gumantung kana dukungan téknologi sacara internal atanapi eksternal pikeun ngatur datana di SFMC.

DESelect specializes dina nyadiakeun pamasaran data enablement solusi pikeun Salesforce AppExchange. Solusi sered-sareng-serelek anu munggaran, DESelect Segment didamel khusus pikeun para pemasar anu henteu gaduh pangalaman coding, anu ngamungkinkeun aranjeunna langsung nyebarkeun alat dina ngan ukur sababaraha menit saatos instalasi supados aranjeunna tiasa langsung ngamimitian sareng segmentasi kelompok target pikeun aranjeunna. kampanyeu. Kalawan DESelect Segment, marketers teu kudu nulis query SQL tunggal.

DESelect Kamampuhan

DESelect gaduh sajumlah solusi anu siap pikeun ningkatkeun ROI dina Salesforce Marketing Cloud pikeun korporasi:

  • DESelect Segmen nawarkeun fitur segmentation intuitif acan kuat ngaliwatan selections. Pilihan ngamungkinkeun pamaké pikeun ngagabungkeun sumber data jeung nerapkeun saringan pikeun ngahasilkeun bagéan dina cara nu obviates butuh queries SQL. Hatur nuhun kana alat éta, pangguna tiasa ngalaksanakeun tugas segmentasi dina SFMC 52% langkung gancang sareng ngaluncurkeun kampanyena dugi ka% 23 langkung gancang, bari teras-terasan ngamangpaatkeun seueur kamungkinan anu disayogikeun ku Marketing Cloud. DESelect ngamungkinkeun para pemasar pikeun ngabagéakeun, nargétkeun, sareng ngaropea komunikasina sacara mandiri (tanpa peryogi para ahli éksternal) sareng kalayan kréatipitas langkung ti kantos.
  • Cabut Pilih Sambungkeun mangrupikeun solusi integrasi data pamasaran anu ngamungkinkeun para profesional otomatisasi pamasaran ngahémat waktos ku gampang ngahijikeun sareng ngajaga sumber data naon waé via webhooks (API) ka Salesforce Marketing Cloud jeung/atawa Salesforce CDP jeung deui, ngagunakeun nanaon tapi sered-jeung-serelek fitur. Beda sareng alat integrasi anu ageung, DESelect Connect diwangun pikeun para pemasar anu pinter-karya, ngajantenkeun langkung lincah, kalayan harga anu langkung handap dibandingkeun sareng solusi anu sanés, sareng gampang pisan dianggo. Kawas sakabeh produk DESelect, Connect teu merlukeun downtime wae pikeun instalasi atawa setelan, anjeun ngan saukur plug-and-play. Anu paling penting, éta henteu meryogikeun hosting mandiri sareng dirancang kalayan wates SFMC dina jumlah telepon API.
  • Cabut Pilarian teu anyar, éta geus sadia tur masih mangrupa salaku Extension Chrome pikeun mantuan marketers gampang neangan nanaon di awan pamasaran maranéhanana. Bar teang anu terpadu pinuh ngamungkinkeun anjeun milarian Ekstensi Data, kalebet:
    1. Citakan email
    2. Pamaké Ngirim
    3. eusi
    4. Otomasi
    5. Kagiatan Query
    6. Filter Harti

Bulan ieu, DESelect ogé ngaluarkeun Search in AppExchange. Kaputusan pikeun nambihan produk ka pasar Salesforce kusabab paménta populér ti pangguna anu damel di organisasi anu henteu ngadukung ekstensi krom. Ayeuna, unggal pangguna Marketing Cloud ngagaduhan mangpaat tina alat anu ramah-pamaké sareng ngahémat waktos ieu.

  • pupus pilihan pilarian 1
  • pupus milih hasil teangan

DESelect Fitur Bagéan

  • Gabung ekstensi data babarengan - Pamaké tiasa nganggo sered-sareng-serelek pikeun gampang ngagabung ekstensi data babarengan sareng ngartikeun kumaha hubunganana. Admin tiasa tos ngartikeun hubungan ieu.
  • Ngaluarkeun rékaman - Sarupa jeung ngagabung ekstensi data, pamaké bisa némbongkeun rékaman maranéhna rék ngaluarkeun tina pilihan maranéhanana.
  • Nambahan sumber data – Ieu gampang jeung DESILIH pikeun nambahkeun kontak tina sumber data anu béda babarengan.
  • Larapkeun kriteria filter - Pamaké tiasa nerapkeun seueur saringan dina ekstensi sareng sumber data, ngadukung sadaya format lapangan.
  • Ngalakukeun itungan - Subqueries ngamungkinkeun pikeun ngumpulkeun data sareng ngalaksanakeun itungan, sapertos sabaraha pameseran anu dilakukeun ku palanggan atanapi sabaraha belanja palanggan.
  • Susun jeung wates hasil - Pamaké tiasa nyortir hasil dumasar abjad, dumasar titimangsa, atanapi cara naon waé anu logis. Éta ogé bisa ngawatesan jumlah hasil lamun diperlukeun.
  • Nangtukeun sarta ngagunakeun picklists - Pamaké tiasa napelkeun nilai sareng labél picklist salaku admin, ngamungkinkeun timna pikeun nyaring langkung pasti.
  • Atur nilai manual atawa dumasar aturan - Pamaké tiasa nyaluyukeun setelan hasil, ku netepkeun nilai manual atanapi dumasar aturan, contona, awewe janten telat jeung lalaki janten Mister.
  • Deduplicate rékaman jeung aturan - Rékaman tiasa di-deduplicated ngaliwatan hiji atanapi seueur aturan, dibéré prioritas anu tangtu.
  • Paké segmentation curug - Pamaké tiasa nerapkeun aturan cascading pikeun ngagunakeun 'segmentasi curug'.

DESelect Carita Kasuksesan

Ayeuna, DESelect dipercaya ku merek global sapertos Volvo Cars Europe, T-Mobile, HelloFresh, sareng A1 Telekom. Kabijakan perusahaan pikeun ngajaga hubungan anu caket sareng klienna dimana pelatihan sareng dukungan khusus dina tahap awal, sanaos aplikasina parantos siap ti tanggal pamasangan, parantos ngamungkinkeun pikeun carita kasuksésan anu terus-terusan.

Studi Kasus Emerald: California basis Empang mangrupikeun operator acara B2B langsung sareng immersive skala ageung sareng acara dagang. Diadegkeun dina taun 1985, merek anu ngarah pasar ieu parantos nyambungkeun langkung ti 1.9 juta palanggan dina 142 acara sareng 16 sipat média.

Emerald nembe mimiti nganggo SFMC. Moal lami deui sanggeus ngagunakeun awan, tim automation pamasaran maranéhanana manggihan sabaraha aya hiji reliance beurat dina queries SQL kalawan euweuh solusi ramah-pamaké pikeun marketers kalawan euweuh kaahlian SQL. Aranjeunna mendakan inefficiencies dina ngawangun kaluar ekstensi data sateuacanna sarta bajoang jeung inflexibility ngabogaan nangtukeun sagala widang sateuacanna.

Sateuacan nganggo DESelect, para pemasar Emerald henteu ngagaduhan aksés database, sabab tim pusatna parantos ngawangun bagéan sateuacana. DESelect ngabantosan Emerald dina ngamungkinkeun tim pamasaran ngaksés sareng ngatur data sadayana bari nyiptakeun bagéan sacara éfisién, sareng mandiri. Ayeuna, aranjeunna malah ningali kana gulung kaluar DESelect ka marketers sorangan pikeun sakabéhna ngaktipkeun pamaké SFMC maranéhanana.

DESelect parantos ningkatkeun efisiensi ku 50%. Ayeuna langkung gampang pikeun ngalakukeun hiji hal anu ad-hoc.

Gregory Nappi, Diréktur Sr., Manajemén Data & Analytics di Emerald

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan cara DESILIH tiasa ngabantosan organisasi anjeun:

Didatangan DESelect Jadwal DESelect Demo