Milarian Pendapat Kadua? Saratus?

eupan balik konsep

Aya rada badai nalika kuring dipromosikeun ngamangpaatkeun crowdSPRING. Anu aya di komunitas desain anu kuring hormat pisan sanaos rada munafik pikeun ngahargaan crowdSPRING sareng anu sanés sistem spésifikasi sapertos 99designs, bari ngadukung nyewa lembaga desain ogé.

Kuring henteu percanten éta salah sahiji atanapi anu sanés, I do ngahargaan duanana! Kuring nangtang sababaraha Henteu! Pendukung spésip pikeun ngahasilkeun sababaraha saran:

  • Kumaha carana ngamimitian bisnis ngagaduhan desain anu hébat tanpa sumberdaya pikeun mayar éta?
  • Kumaha désainer énggal kéngingkeun kasempetan pikeun kéngingkeun nami sareng damelna di pasar (tanpa ngalakukeun desain gratis!)

Meureun aya pilihan anu katilu. Upami anjeun bisnis sareng henteu mampuh desainer anu hébat, panginten anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha pendapat ngeunaan desain atanapi konsep desain anjeun. Éta ngan naon konsep Eupan Balik parantos ngembangkeun.

konsép-umpan balik.png

konsep Eupan Balik nyaéta sakedik mashup ... dimana waé antara jaringan sosial pikeun désainer sareng aplikasi gaya Digg pikeun milih konsép desain. Sugan fitur anu paling kasohor nyaéta anjeun henteu kedah masangkeun konsépna ka umum, anjeun tiasa ngendalikeun saha anu ngagaduhan aksés kana konsép anjeun. Ieu tiasa manpaat pikeun umpan balik gaya grup fokus!

Naha Andrew ngaluncurkeun situs éta?

Salaku diréktur pamasaran, Andrew Follett parantos ngaluncurkeun seueur konsep desain ... sacara ati-ati ngirim surélék ka babaturan, kulawarga sareng kolega, teras ngajentrekeun eupan balikna. Prosésna nyandak seueur waktos sareng henteu seueur ngabantosan. Dina Januari, Andrew ngadeukeutan rerencangan di DevBridge ngeunaan ideu. DevBridge mutuskeun pasangan sareng Andrew sareng pamekaran dimimitian dina Maret. Eupan Balik Konsép diawalan dina Méi.

Naon anu diarepkeun ku Andrew pikeun masa depan situs?

Ayeuna, Andrew nuju damel dina numuwuhkeun jumlah pangguna dina situs sareng désainer anu berpartisipasi. Nalika aranjeunna teras-terasan tumuh, aranjeunna hoyong leres-leres ngamangpaatkeun Konsep Eupan Balik pikeun nuluykeun ningkatkeun sareng ngembangkeun fitur tambahan kana situs.

Jigana ieu konsép anu hadé! Ogé, kudos ka DevBridge dina pamekaran situs!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.