Pamikiran Desain: Ngalarapkeun Kembang Mawar, Bud, Thorn kana Marketing

Mawar Bud Thorn

Minggu ieu rada pikaresepeun sabab kuring kantos damel sareng konsultan perusahaan ti Salesforce sareng perusahaan sanés pikeun ningali kumaha kuring tiasa ningkatkeun sési strategi pikeun palangganna. Jurang anu ageung di industri urang ayeuna nyaéta perusahaan sering ngagaduhan anggaran sareng sumberdaya, sakapeung ngagaduhan pakakasna, tapi sering kakurangan strategi pikeun ngamimitian rencana palaksanaan anu pas.

Salah sahiji aplikasi anu aranjeunna jalankeun dina ampir unggal palanggan mangrupikeun kagiatan mikir desain anu disebut "acuk, pucuk, cucuk". Kesederhanaan latihan sareng téma anu diidentipikasi ku éta ngajantenkeun metodologi anu kuat pikeun pinpointing celah dina usaha pamasaran anjeun.

Naon Anjeun ngabutuhkeun

  • Seungit
  • Catetan caket beureum, biru, sareng héjo
  • Réa témbok atanapi papan tulis
  • Fasilitator pikeun ngajaga kaayaan anu leres
  • 2 dugi ka 4 jalma konci anu ngartos prosés na

Conto pikeun Aplikasi

Sugan anjeun bakal nerapkeun téknologi pamasaran anyar pikeun ngembangkeun perjalanan otomatis pikeun konsumén anjeun. Proyék éta tiasa liren nalika anjeun henteu leres terang dimana ngamimitian perencanaan anjeun. Ieu dimana acuk, pucukna, cucuk tiasa gampang.

Mawar - Naon damelna?

Dimimitian ku nyerat naon anu tiasa dianggo sareng palaksanaanna. Sugan palatihan parantos alus teuing atanapi gampang digunakeun platform. Meureun anjeun ngagaduhan sumber anu hébat dina tim anjeun atanapi ngalangkungan pihak katilu pikeun ngabantosan. Éta tiasa nanaon ... ngan ukur nyerat naon anu tiasa dianggo.

Bud - Naon Kasempetan na?

Nalika anjeun ngawitan tuang ka jalma anjeun, prosés, sareng platform, sababaraha kasempetan bakal naék ka luhur. Sugan platform nawiskeun kamampuan sosial, iklan, atanapi olahtalatah téks anu tiasa ngabantosan anjeun langkung sasaran kana prospék anjeun multi-kanal. Sugan aya sababaraha integrasi anu sayogi pikeun ngahijikeun kecerdasan buatan di masa hareup. Éta tiasa nanaon!

Thorn - Naon anu pegat?

Nalika anjeun nganalisis proyék anjeun, anjeun tiasa ngaidentipikasi hal-hal anu leungit, hanjelu, atanapi anu gagal. Sugan éta Kala waktosna, atanapi anjeun henteu gaduh data anu cekap kanggo nyandak kaputusan. 

Waktos pikeun Kluster

Upami anjeun nyéépkeun waktos 30 dugi ka 45 menit pikeun nguatkeun tim anjeun pikeun ngirim catetan sareng mikirkeun unggal kamungkinan mawar, pucukna, atanapi duri, anjeun bakal kéngingkeun sakumpulan kumpulan catetan caket dimana-mana. Kalayan ngémutan sadaya émutan anjeun ngeunaan catetan kode warna sareng ngatur éta, anjeun bakal ningali sababaraha téma muncul anu anjeun henteu kantos ningali sateuacanna.

Léngkah salajengna nyaéta ngagolongkeun catetan, prosés ieu disebat pemetaan afinitas. Ngagunakeun kategorisasi pikeun mindahkeun catetan sareng ngatur éta tina acuk, pucukna, duri kana prosés anu saleresna. Dina hal usaha pamasaran anjeun, anjeun panginten hoyong gaduh sababaraha kolom:

  • nepungan - panilitian sareng data anu diperyogikeun pikeun ngarencanakeun usaha pamasaran.
  • taktik - usaha pamasaran.
  • palaksanaan - alat sareng sumber anu diperyogikeun pikeun ngawangun inisiatif pamasaran.
  • eksekusi - sumber, tujuan, sareng ngukur prakarsa.
  • optimasi - sarana pikeun ningkatkeun inisiatif sacara real-time atanapi waktos salajengna.

Nalika anjeun mindahkeun catetan anjeun kana katégori ieu, anjeun bakal ningali sababaraha téma anu hébat mimiti ngawujud. Sugan anjeun bahkan bakal ningali salah sahiji janten langkung héjo ... ngabantosan anjeun ningali dimana ayana jalan jalan supados anjeun tiasa nyandak tekad kumaha hasil ngalangkunganana.

desain pamikiran

Ieu ngan ukur latihan saderhana anu dimangpaatkeun dina mikir desain. Pamikiran desain mangrupikeun prakték anu langkung jembar anu sering dilarapkeun kana desain pangalaman pangguna, tapi ieu berkembang janten ngabantosan bisnis ngatasi masalah anu langkung ageung ogé.

Aya 5 tahapan dina mikir desain - negeskeun, ngartikeun, idéal, prototipe, sareng tés. Kamiripan antara éta sareng perjalanan pamasaran lincah Kuring ngembangkeun sanés kacilakaan!

Abdi ngadorong anjeun pikeun nyandak kursus, nonton sababaraha pidéo, atanapi bahkan mésér buku ngeunaan Desain Mikir, éta ngarobih cara usaha bisnis. Upami anjeun ngagaduhan saran, punten tinggalkeun dina koméntar!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.