DesignCap: Desain Ngabahayakeun Grafik Gancang Pikeun Usaha, Acara, Média Sosial Sareng Langkung Seueur…

DesignCap - Pembina Desain Grafis

DesignCap mangrupikeun platform desain grafis online anu dibungkus ku rébuan témplat anu dirancang sacara propésional anu ngabantosan anjeun gampang nyiptakeun grafik, kalebet:

  • Data Visualisasi - Infografis desain, presentasi, laporan, sareng grafik.

bagan 3

  • Grafik Pamasaran - Desain poster, brosur, brosur, atanapi ménu.

Ngararancang Flyer

  • Media Sosial Grafika - Spanduk YouTube, Thumbnail YouTube, Panutup Halaman Facebook, Tulisan Instagram.

Rancang Grafik Média Sosial

  • nu lain - Kartu desain sareng uleman.

uleman 2 1

Henteu sadayana mangrupikeun guru Illustrator atanapi ngagaduhan aksés ka desainer grapik, janten platform sapertos kieu saé pisan.

jeung DesainCap, anjeun tiasa ngamimitian ku milih témplat anu anjeun resep teras nambihan, ngaleungitkeun, atanapi ngarobah ukuran salah sahiji clipart anu didamelna atanapi anu tiasa dipendakan dina pilihan online na.

Ngadamel Desain Grafis dina 3 Léngkah Sederhana

  1. Milih Citakan - Pilih tina rébuan témplat pikeun ngamimitian nyiptakeun desain anjeun.

Milih Citakan

  1. Ngaropea Desain Anjeun - Ngaropea desain anjeun nganggo alat éditan anu saderhana tapi kuat.

Ngaropea Citakan

  1. Ékspor Grafik Anjeun - Simpen desain anjeun atanapi bagi-bagi online.

lengkah 3

Anggo kode diskon DESIGNEVO10OFF pikeun potongan 10% DesainCap.

Mimitian Desain Grafis Anjeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.