DesignCrowd: Desain Grafis Crowdsource ti 485,000+ Profesional

tawaran designcrowd

Kami resep tim desain full-time anu parantos dianggo dina situs wéb, infografis sareng publikasi sanés. Gaduh tim desain siap anjeun ngabantosan kualitas output sareng konsistensi. Kitu cenah, aya hiji-off proyek anu muncul sadayana sakali-sakali yén urang ngan kedah kaluar pisan sareng beres. Sugan éta kartu nama, logo pikeun proyék sampingan, atanapi bahkan bungkusan produk. Nalika ieu timbul, kami parantos suksés dina ngamangpaatkeun sistem crowdsourcing.

DesignCrowd mangrupikeun salah sahiji platform - kalayan langkung ti 395,000+ propésional desain, anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha hasil anu luar biasa. Sareng anjeun tiasa ngalaksanakeun padamelan kalayan gancang sareng gancang.

[box type = "success" align = "aligncenter" class = "" width = "90%"] Kéngingkeun $ 40 tina sagala proyék desain + Daptar Proyék Unggulan GRATIS ($ 35 nilai), ngan ukur dina DesignCrowd.com! Ngan lebet kode kupon DC75OFF. Sah dugi ka 10/31. [/ Box]

Platform tiasa dianggo kalayan gampang:

  1. Pasangkeun Singget - Jelaskeun proyék anjeun sareng tarjamahkeun visi anjeun kana padoman pondok pikeun désainer. Pastikeun nyayogikeun seueur rinci sareng bahkan sababaraha conto. Anjeun teu hoyong nyéépkeun seueur waktos desainer kalayan pitunjuk anu goréng.
  2. Kéngingkeun 100+ Desain - Désainer ti sakumna dunya bakal ngalebetkeun desain pikeun anjeun. Anjeun bakal nampi bewara koropak ogé ieu.
  3. Eupan Balik sareng Révisi - Bagikeun desain anjeun sareng jaringan pikeun kéngingkeun tanggapan sareng karesep. Deui, nyayogikeun seueur eupan balik sareng seniman pesen langsung pikeun perbaikan.
  4. Milih anu Pangsaéna - Pilih desain anjeun sareng juara bakal dibayar!

DesignCrowd mangrupikeun pasar online anu nyayogikeun logo, halaman wéb, jasa desain cetak sareng desain grafis ku cara nyayogikeun désainer grapik sareng studio desain di saluruh dunya. DesignCrowd ngagunakeun Crowdsourcing 2.0 anu langkung adil, berkelanjutan, pangumpulan kualitas luhur dimana unggal desainer tiasa dibayar sareng para nasabah tiasa ngotéktak désainer grafis luhur kami sareng milih-milih barang anu dipikaresep.

DesignCrowd ngagaduhan jaminan artos artos 100% sareng anjeun tiasa nyetél tenggat waktos na 3, 5, atanapi 10 dinten. Desain munggaran anjeun kedah sumping dina 24 jam. Langkung gancang anjeun ngaréspon sareng nyayogikeun tanggapan lengkep, langkung seueur desainer anu bakal luncat nalika visi kanyataanna. Anjeun kedah ngarepkeun nampi langkung ti 50 desain ti sababaraha désainer. Upami anjeun henteu mendakan naon anu anjeun peryogikeun, anjeun tiasa nyungkeun artos dina waktos 60 dinten ti saprak proyek.

Panyingkepan: Kami kalebet tautan afiliasi kami dina tulisan ieu. gambar 1366071 12176916

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.