20 Komentar

  1. 1

    Kuring moal satuju kana hiji waktos, @robbyslaughter, sareng ngabantah anu sanés. Ilaharna peryogi kirang waktos kanggo klien wéb pikeun milarian email tibatan éta pikeun klien desktop. Kaseueuran pangguna henteu linggih dina infrastruktur rubakpita anu luhur, tapi palanggan wé!

    Klién wéb pikeun Google Apps jauh, langkung gancang dina milarian email tibatan klien desktop kusabab cara data diindéks sareng kakuatan pangladén anu dumukna. Upami kuring milarian nganggo desktop kuring, butuh sababaraha detik pikeun hasil, tapi Google Apps sakedap.

    Kuring satuju kana paranoia. Abdi resep tiasa ngakses email kuring tanpa konéksi Internét.

  2. 2

    Anu matak, leres yén klien wéb tiasa meunangkeun deui hiji email langkung gancang tibatan klien desktop, sabab sakumaha anjeun nyarioskeun éta dina infrastruktur bandwidth-luhur. Tapi éta tetep kedah ngirim email éta ka handap pipa lalaunan kana panyungsi anjeun, janten kuring bakal ngajawab éta sanés langkung gancang! (Upami aya, éta kedah langkung laun kusabab sadaya overhead wéb tambahan.)

    Anjeun leres yén milarian GMail langkung gancang tibatan, sebutkeun, Windows Search for Outlook. Ieu kusabab hardware anu langkung gancang, tapi ogé kusabab algoritma anu langkung saé. Abdi ngajawab yén lamun nyambungkeun pamilarian Google Desktop ka klien email lokal anjeun, éta bahkan langkung gancang tibatan Gmail.

    Tambih Deui, anjeun masih gaduh masalah yén sakali pesen dipendakan ku infrastruktur GMail éta kedah ditingalikeun ka anjeun salami sambungan anu rada lambat.

    Pokokna, anjeun masih tiasa kéngingkeun anu pangsaéna tina dua dunya. Upami anjeun hoyong ngungkit kagancangan awan pikeun mastikeun email parantos ditampi, luncat kana wéb-klien anjeun. Upami anjeun hoyong ngungkit kakuatan komputasi awan pikeun ngalaksanakeun pencarian gancang, klien desktop anjeun kedah tiasa ngagunakeun éta.

    Email méja menang, turun tangan!

  3. 3

    Sarupa sareng Doug kuring kedah satuju sareng teu satuju.

    Mimiti kuring ngan ukur hoyong nyarios kamana waé kuring henteu leres-leres ningali sakumaha nerapkeun dina argumén ku cara sanés kumargi anjeun masih tiasa nganggo webmail nalika jauh, desktop henteu ngabatalkeun éta.

    Pro desktop - Kuring gaduh 3 akun anu aktip kuring monitor sareng seueur deui anu kadang-kadang kuring parios. Kuring ngan ukur nganggo klién desktop pikeun 1 diantarana sareng éta mangrupikeun akun kelompok kuring damel tapi éta ngan kusabab lumayan flaky sareng IMAP. Tapi upami henteu éta langkung saé gaduh sadayana 3 dina hiji tempat. Kuring kantos nganggo Thunderbird biasana kapengker sareng éta hasil henteu kunanaon tapi henteu kantos raos leres.

    Upami anjeun ngungkulan seueur waktos / kaayaan offline maka langkung saé ngagaduhan email tapi pikeun kuring sorangan kuring jarang teu aya hubungan nanaon JEUNG nalika kuring hal terakhir anu kuring hoyong lakukeun nyaéta ngalangkungan email abdi. Pikeun wisatawan anu beurat (pre wifi di langit) ieu bakal janten kabutuhan, sapertos anu ngagaduhan anu dipasang sacara lokal janten kuring tiasa teras damel.

    Pro wéb - Milarian gancang-gancang di Gmail, Nanging anu sanésna henteu saé pisan. Wéb wéb Groupwise nyedot pisan ngeunaan ieu sareng sababaraha kali kuring ngan ukur bakal bébéja ka batur kuring bakal ngantosan dugi ka damel dinten énjingna pikeun mendakan aranjeunna email anu lami. Tapi ku Gmail éta anu paling gancang anu kuring kantos tingali sareng milarian email pikeun naon waé. Kuring ogé resep yén obrolan kuring ayeuna anu aya dina pamilarian éta ogé tapi éta henteu saéstuna 100% relevan.

    Ogé kuring pikir seueur overhead anu anjeun carioskeun henteu leres-leres valid dina unggal waktos. Upami anjeun ngarujuk kana ngamuat JS / HTML sareng sapertos anu ngajalankeun situs, éta henteu kedah diperyogikeun langkung waktos sabab komputer bakal maca tina cache sareng upami anjeun dina komputer batur bakal langkung parah pikeun néwak klien desktop 🙂 Tapi nganggo conto conto webcafe, laptop anjeun masih bakal ngagaduhan barang wéb dina cache supados henteu janten masalah anu ageung. Nalika leres-leres kéngingkeun email, gmail bakal ngirim versi anu dipangkas (sigana json) ngalangkungan email anu langkung ageung sareng header sareng anu sapertos kitu.

    Ogé palanggan desktop (panginten anjeun tiasa ngeureunkeunana tina ngalakukeun ieu, tapi henteu pernah diputer cukup ku setélan) bakal ngaunduh lampiran sacara otomatis, janten anjeun tiasa dikonci ngantosan gambar 10 Meg anu ditanggung payun ti kulawarga anjeun bari jalma Gmail henteu kapaksa grab éta nalika sakali aranjeunna muka sareng ningali naon éta aranjeunna tiasa malire kantétan.

    Sakumaha anu kuring carioskeun, ayeuna kuring ngan ukur nganggo klien desktop GW sareng pikeun 2 akun sanés abdi nganggo wéb hungkul. Abdi resep pisan dunya hibrid dimana kuring tiasa kéngingkeun manpaat duanana diwangun kana hiji saderhana pikeun ngagunakeun klien tapi ragu yén bakal datang iraha waé deui. Janten pikeun kuring Wéb biasana juara anu langkung ageung sareng sigana bakal langkung lemes pikeun kuring. Tapi beda-beda per pangguna.

  4. 4

    Jigana argumenna henteu seueur antara produk tinangtu anu langkung saé (GMail vs Thunderbird) tapi anu mana panggung ngagaduhan kapasitas téknis anu unggul sareng kagunaan.

    Salaku conto, cara paling gancang pikeun milarian email anjeun nyaéta ku indéks lokal anu luar biasa. Henteu paduli kumaha gancangna jasa milarian dina méga, anjeun masih kedah ngantosan panyungsi anjeun pikeun ngaunduh sareng ngarobih hasil pamilarian, teras ngantosan éta ngaunduh sareng ngarobih email masing-masing. Sambungan pangotéktak / Internét langkung laun tibatan memori antara anjeun sareng hard drive anjeun, janten email desktop bakal langkung unggul.

    Dina hal kagunaan, langkung seueur anu tiasa anjeun laksanakeun nganggo aplikasi desktop anu aya anu ngalir dina jero kotak pasir wéb browser wéb. Pasti, panyungsi wéb beuki maju unggal dinten. Kalayan HTML5, ayeuna mungkin pikeun ngalakukeun hal-hal dina panyungsi anu anjeun ngan ukur tiasa dilakukeun dina desktop dina — oh, abdi henteu terang, 1993 kapayun. Pasti, éta saé pisan ieu tiasa dianggo dina komputer * naon waé * anu ngajalankeun panyungsi anjeun, tapi henteu saolah-olah urang leres-leres ngagaduhan sagala rupa-rupa.

    Dina ahir poé, hiji klien email desktop ibarat gaduh perpustakaan pribadi anjeun nyalira di bumi anjeun, sedengkeun klien wéb-mail sapertos ngan ukur gaduh hiji buku dina hiji waktos anu dikirimkeun mail pos. Tangtosna éta langkung éfisién dina unggal hal pikeun ngagaduhan klien email desktop. Anjeun panginten hoyong "murag deui" ka wéb-klien upami anjeun kedah kusabab perangkat lunak klien desktop anjeun henteu gampang, janten anjeun masih tiasa kéngingkeun anu pangsaéna dunya.

  5. 5

    @robbyslaughter, kuring ogé nyarioskeun platform, kuring ngan ukur masihan rujukan pikeun aplikasi anu kuring anggo pikeun ngajantenkeun langkung jelas upami panginten kuring parantos sono tungtungna sadayana janten sadayana klien email desktop anu ngumbar sababaraha masalah ieu. Kuring ogé henteu nganggap kasus pamakean kuring nyalira salaku hiji-hijina sareng anu sanésna nganggo hal anu béda sareng anu sanésna bakal ngagaduhan masalah anu sanés maka kuring.

    Mimiti dina pamilarian, Éta henteu salawasna langkung gancang dina mesin lokal, sanaos data na lokal. Upami anjeun gaduh data gigs (khususna data anu kirang dikokolakeun anu henteu dioptimalkeun leres) janten mail atanapi naon waé, ngan kusabab éta lokal sanés hartosna komputer anjeun bakal tiasa milarian deui anu langkung saé maka set anu dikokolakeun kalayan leres data kalayan kakuatan seueur tukangeunna. Sambungan internét anu "lambat" (éta ngan ukur nampi jumlah data anu langsing sareng ngan ukur hal-hal anu anjeun peryogikeun dina waktos éta) bakal gampang kéngingkeun anjeun anu anjeun peryogikeun, sakumaha ceuk Doug ogé hasil na. Ayeuna pas anjeun gaduh hasil pamilarian, enya nyandak éta hiji email henteu kunanaon, tapi nalika kuring ngirim email éta dibuka 10 detik ka tukang ngabentuk klien wéb kusabab desktop masih milarian maka henteu penting pisan.

    Nalika lampiran email ageung sumping, anjeun tiasa ngatasi langkung gampang dina wéb sabab anjeun henteu kedah ngaunduh upami anjeun henteu peryogi pisan dimana klien desktop lokal anjeun bakal nyapek bari sareng sésana. pesen moal asup sabab éta. Henteu kedah ngaunduh unggal kantétan jelema bodo anu dikirimkeun ka kuring mangrupikeun berkah pangageungna anu kuring gaduh salami ka wéb.

    Palanggan ipis sacara umum tiasa gaduh seueur kauntungan ageung tina bagian konter klien kandelna, utamina nalika seueur data dilibetkeun, anu ngawangun sareng ngaleungitkeun karugian pikeun ngajantenkeun langkung nguntungkeun. Abdi henteu nyarios dina unggal kasus panggunaan ieu leres, tapi kuring yakin ieu pasti salah sahijina. Sakumaha ceuk kuring mah masih resep ningali padika hibrid lengkep (HTML5 saéstuna ngan ukur sabagian) dilakukeun anu ngamungkinkeun pangguna akhir langkung kendali sareng kamampuan mangpaatkeun duanana tapi éta seueur padamelan pikeun sanés jumlahna ageung kauntungan sareng jalma-jalma anu bakal urang tingali pikeun nerapkeunana langkung dipikaresep moal nyéépkeun waktosna nalika aranjeunna rumaos klienna cekap saé.

  6. 6

    Milarian KUDU langkung gancang dina mesin lokal tibatan mesin jarak jauh. Leres éta mesin jarak jauh sacara téoritis tiasa langkung gancang (kumargi éta tiasa janten klaster mesin), tapi faktor anu ngabatesan nyaéta bandwidth, sanés kakuatan pengolahan.

    Salaku babandingan, butuh Google Desktop kuring ngeunaan 0.19 detik kanggo milarian 262,000 barang. Abdi henteu tiasa kéngingkeun GMail kanggo ngalaporkeun waktos pamilarian, tapi unggal pamilarian umum Google peryogi sahenteuna 0.27 detik. Éta tiasa janten milyaran éntri, tapi éta rébuan komputer. Tapi hayu urang anggap yén hasil kuring teu tipikal, sareng biasana anjeun tiasa kéngingkeun, sebutkeun 10x kagancangan tina milarian jauh. Janten urang bakal ningali perbandingan 0.19 detik ka 0.019 detik gancang.

    Mindahkeun jauh data peryogi waktos. Pikeun kuring mindahkeun data antara panyadia milarian jauh sareng mesin kuring, aya syarat latén sareng bandwidth. Kuring némbak panel Kala dina Pakakas Pangembang Google Chrome, sareng tina ngaklik tombol "Milarian Surat" pikeun meunang réspon masih 0.50 detik.

    Dina total:

    Milarian Jauh: 0.50 s (latency) + 0.019 s + Waktos rendering = detik 0.519
    Milarian Lokal: 0.19 s + Waktos rendering = detik 0.19

    Anjeun bakal perhatoskeun yén dina conto kuring henteu masalah kumaha gancang milarianna. Éta tiasa 100x atanapi 1000x atanapi atanapi instan, sareng éta bakal tetep langkung lami pikeun mindahkeun tibatan milarian lokal.

    Kuring terang sigana urang nuju meulah rambut. Naon bédana antara satengah detik sareng sapuluh sadetik?

    Jawabanna nyaéta: loba.

    Tungtungna, argumen anu sanés sanés ngeunaan kandel lawan ipis, tapi desktop lawan klien wéb. Klién desktop sanés leres-leres klien kandel. Salaku conto, protokol IMAP langkung ringan. Teknologi sinkronisasi anu dianggo ku Exchange / Outlook mastikeun yén anjeun gaduh salinan lengkep kotak surat anjeun salaku "file offline" tapi ngamungkinkeun anjeun ngatur parobihan ti jauh. Sareng web-client sanés sanés klien ipis ogé. Nalika anjeun nunjuk, panyungsi nyimpen seueur pisan data sareng tiasa ngajalankeun skrip, janten henteu saolah-olah klien ipis sadayana ipis. Gmail ngagaduhan 443,000 garis kode JavaScript. Naha éta leres-leres ipis?

  7. 7

    Teu sangka urang henteu nyarioskeun perkawis platform khusus? Google desktop sanés klién mail anu terakhir kuring ningali éta, sareng sana éta conto kumaha gancangna sababaraha hal, éta henteu robih yén dina prakték klien mail desktop henteu ngalakukeun anu saé, sakumaha anu dinyatakeun ku duanana pangalaman kuring sareng Doug sareng aranjeunna, sareng kuring henteu acan kantos nguping saha waé anu langkung hadé. Pertunjukan teoritis henteu ngajantenkeun juara sacara handap nalika teu aya anu caket pikeun ngahontal éta.

    Sareng ieu pasti argumen ipis ayat kandel. Henteu yakin iraha garis kode janten faktor anu pasti naha aya anu ipis atanapi kandel sabab éta langkung lengkep ihwal cara ngangkat beurat dilakukeun. Sedengkeun klien wéb beuki kandel ku HTML5 henteu robih yén aranjeunna tetep ipis ku seuseueurna padamelan masih direncanakeun dilakukeun ku sistem jauh tapi ayeuna ku saeutik pitulung lokal nalika mungkin.

    Catetan anu matak, sedengkeun waktu réspon gmail kuring sami sareng anjeun, Google Apps kuring pikeun Domain anjeun sakitar 125-150ms.

    Sakumaha kuring parantos nyarioskeun aya pro sareng kontra pikeun duanana tapi nyebatkeun "Email méja Desktop, turun!" ngan ukur jalan kaluar upami ngeunaan kasus panggunaan sareng panggunaan anu saleresna.

  8. 8

    Google desktop tiasa dianggo pikeun milarian arsip mail lokal. Kuring nganggo éta (sareng dianggo dina pangukuran kuring di luhur) pikeun milarian toko surat kuring sareng éta gancang pisan.

    Dina pangalaman pribadi kuring, klien desktop langkung gancang, langkung dipercaya, langkung fleksibel sareng ngagaduhan fitur anu langkung saé dina unggal hal. Hiji-hijina pengecualian nyaéta anjeun tiasa sumping ka klien wéb tina komputer anu sanés, anu mangrupikeun alesan anu saé pikeun ngajaga aksés ka surélék anjeun ti salah sahiji klien ieu sareng tetep disingkronkeun dina dua tempat.

    Kuring pikir yén pikeun klien anu henteu seueur nganggo AJAX, anjeun tiasa ngajawab yén klienna cekéng pisan. Barina ogé, panyungsi dina kasus éta ngan ukur ngadamel halaman statis, sareng sérver jarak jauh mutuskeun naon anu kedah ditingalikeun. Tapi upami anjeun ngirim satengah juta garis kode kana komputer klien kanggo dijalankeunnana, sigana garisna sahenteuna mimiti kabur. Ieu sanés jaman baheula X Windows, dimana terminal anjeun tiasa janten "terminal bodo." Pastina, seueur angkat anu beurat anu dilakukeun ku panyungsi. Ieu ditingalikeun ku kanyataan yén anjeun moal tiasa ngajalankeun Gmail dina pangotéktak lami tanpa ngalih ka "tampilan HTML biasa."

    Hiji-hijina kakurangan anu signifikan anu kuring tiasa tingali pikeun klien email desktop (duanana sacara praktis sareng téoritis) nyaéta aksés kana surat anjeun nalika anjeun henteu ngagaduhan komputer. Sareng kusabab teu aya alesan pikeun henteu gaduh wéb anu sayogi upami aya, sigana ieu henteu seueur ngarugikeun.

    Intina tulisan kuring nyaéta nunjukkeun yén jutaan jalma nganggo email dumasar wéb sacara éksklusif, sanaos aya manpaat anu luar biasa pikeun ngagunakeun klien desktop salaku platform surat utama anjeun. Saur kuring kuring parantos netelakeun yén kaunggulan ieu jauh tibatan hiji-hijina kaunggulan tina email basis wéb: aksés tina komputer anu diinjeum. Kauntungan anu dianggap sanésna, sapertos milarian langkung gancang sareng pamundut, ngan ukur ditanggap.

    Janten kuring nangtung ku pernyataan kuring: "klien email desktop meunang turun!" 🙂

  9. 9

    Kuring satuju sareng Doug, pamilarian kirang dina Outlook (henteu yakin anu sanés). Google sigana ngagaduhan pangindéks sareng milarian pat, padahal, unggal-unggal kuring ngaktipkeun indexing dina desktop kuring sorangan kalayan ngarep-ngarep ngebutkeun prosés milarian, tank kinerja kuring sacara umum. Sigana Google tiasa gaduh kagancangan prosesor langkung gancang tibatan kuring, go figure. 🙂

  10. 10

    Ieu kami di 2011, sareng sadayana tapi argumen paranoia anjeun parantos luntur:
    Laju: Gmail langkung gancang tibatan Outlook dina dimuat, gancang dina nanganan surat
    Waktos: Gmail nawiskeun sadayana kamampuan anu anjeun katakan leungit
    Fitur: Gmail nganggo plug-in browser ActiveInbox tiasa
    Pamaké tiasa pencét ngirim sareng ngaléngkah sateuacan unggah lampiran réngsé
    Tiasa ngatur ku sered sareng leupaskeun
    Tiasa bendera pikeun tindak lanjut
    Tiasa netepkeun aturan
    Tiasa nambihan catetan
    Tiasa ningali utas paguneman atanapi pesen masing-masing
    jsb
    jsb

    Naha ieu langkung saé tibatan fitur email desktop? henteu Naha éta sarimbag sareng cukup gancang pikeun ngaleungitkeun repot ngagunakeun ruang disk lokal, sareng sajabana? Leres.

    Kuring henteu terang naha saha waé anu gaduh konéksi Internét anu pengkuh bakal ngalakukeun naon-naon KECUALI nganggo sistem email browser anu mantep, sapertos Gmail + ActiveInbox

    • 11

      Kuring sapuk pisan sareng ulasan anjeun ngeunaan Gmail. Klién desktop kuring sigana sapertos dinosaurus dibandingkeun sareng Gmail, utamina dina fitur. Nanging, kuring tetep resep.

    • 12

      Aya bédana antara fitur sareng watesan.

      Salaku conto, Gmail henteu ngagaduhan fitur sortir-by-date. Pikeun kuring, éta leres-leres bodo. Tapi teu aya alesan téknis naha Gmail moal tiasa ngalakukeun ieu. Teu aya seueur perdebatan ngeunaan fitur sapertos ieu, sabab éta ngan ukur resep.

      Nanging, aya hal-hal anu anjeun ngan ukur henteu tiasa lakukeun sacara saé dina palanggan email basis web. Hiji conto nyaéta portabilitas data. Klién desktop leres-leres nyimpen email anjeun sacara lokal, anu mastikeun yén sababaraha panyadia awan teu tiasa sacara teu dihaja mupus. Ieu sanés "fitur" email email saloba éta mangrupikeun watesan email dumasar wéb.

  11. 13

    @Notnefarious

    Abdi saleresna sareng pangarang. Hayu atuh coba ngadukung anjeunna tina pandangan 2011.

    1) Laju.
    Sapuk. Gmail cukup katukang nalika datang ka dinya. Tapi aya sababaraha cara anu mail desktop ngéléhkeun éta. Dibagi internét pikeun hiji hal. Sanaos beuki teu umum anjeun tiasa ngahargaan bédana nalika éta. Ogé, kuring bakal nyarios gmail langkung gancang upami anjeun maca hiji atanapi dua surat dina hiji waktu. Tapi jantenkeun 20 atanapi 30 atanapi 50 sareng desktop lumayan ngéléhkeunna. Anjeun ngan pencét turun ka handap sareng anjeun ayeuna nyirian salaku anu dibaca bari sawangan / maca dina waktos anu sami. Kanggo hiji atanapi dua surat, sigana mah gmail anu juara.

    2) Waktos.
    Gmail anu disatujuan parantos ngajantenkeun bagian anu saé saé. Tapi, kuring henteu terang upami ngan kuring, kuring resep kana klik Send- dont care pendekatan anu desktop mikeun. Ampir aya di Gmail tapi henteu lumayan. Kanggo bagian offline anu kadua, éta masih kénéh saé kecuali upami anjeun nganggo email offline google anu kuring henteu. Tapi éta leres-leres ngirangan garis antara desktop sareng wéb.

    3) Fitur.
    Kuring henteu ngartos kumaha anjeun nyarios wéb / gmail ngagaduhan fitur anu langkung saé. Éta datang ka preferensi dina pendapat abdi

    4) Kontrol
    Moal pernah robih (sigana mah !!)

  12. 14

    Kuring ogé resep klien email desktop sanaos kuring henteu satuju pisan yén Gmail henteu ngéléhkeun klien desktop dina fitur (aya seueur deui anu disebatkeun dina tulisan ieu, sapertos integrasi sareng Google Docs contona).

    Jigana fitur anu paling pikaresepeun pikeun klien desktop nyaéta yén aranjeunna ngamungkinkeun ngahijikeun koropak email tina domain anu sanés (sapertos alamat email anu propésional) kana hiji homogen, antarbeungeut anu ramah pangguna dimana email tiasa diseret antara koropak sareng diatur kana folder anu sami jsb. yén email na toko offline, sapertos anu parantos disebatkeun.

    Kuring gaduh patarosan saderhana pikeun klien desktop anu sigana teu aya anu tiasa ngajawab, janten kuring bakal nyobian di dieu

    - Naha mungkin pikeun nyetél 2 palanggan email desktop sareng hiji alamat email?

    Kusabab:

    Hayu urang nyebutkeun urang gaduh e-store sareng urang duaan hoyong nampi email dukungan pelanggan dina klien email desktop kami, sareng jelas kami ngan ukur gaduh hiji alamat email dukungan anu parantos didamel, naha urang tiasa nyetél éta sareng duanana klien desktop?

    Kuring henteu percanten kami hijina mitra bisnis di dunya anu hoyong ngalakukeun éta, janten naha teu aya anu tiasa ngajawab?

    Klién desktop kami nyaéta MacMail sareng Outlook 2007, upami éta ngabédakeun. Kuduna mah, kuduna mah, kusabab alamat email parantos disetél di jero klien desktop sareng henteu dina panel admin e-store. Éta ogé naha kuring pikir kedah OKÉ pikeun ngalakukeun éta?

    Kuring parantos naros ka 'konsultan layanan palanggan pribadi' e-store kuring ngeunaan sababaraha kali. Anjeunna sumping sareng sababaraha balesan teu jelas anu teu relevan sareng ayeuna nyarios yén kuring 'kedah konsultasi sareng Apple, atanapi Microsoft pikeun fitur canggih' ...

    Kuring ogé ngirim patarosan didieu (dina Quora) sareng dina Twitter sababaraha kali, teu acan aya balesan.

    Kuring tangtosna tiasa nyobian sareng tingali naha éta tiasa dianggo. Nanging, réncang bisnis kuring sanés téknologi sareng kuring dipiharep ngabantosan anjeunna netepkeun emailna dina Outlook nalika anjeunna datang deui. Janten kuring hoyong terang sateuacanna naha tiasa ngabagi alamat surélék sapertos anu dipikahoyong ku kami, janten upami kitu mah kuring tiasa nyiptakeun ideu anu sateuacana tibatan ngan ukur ningali panon ka anjeunna nalika henteu jalan.

    • 15

      Upami anjeun nganggo IMAP tibatan POP, klien bakal nyingkronkeun tibatan
      download. Kuring nganggo IMAP sareng Google Apps sareng ngagaduhan 4 klién dina béda-béda
      alat-alat anu teu aya masalah.

      Doug

      • 16

        Douglas, kuring henteu yakin kuring sareng anjeun. Naha éta enya, upami urang nganggo IMAP tibatan POP? Naha urang tiasa nganggo IMAP dina MacMail sareng Outlook?

        Abdi tiasa ngagunakeun aplikasi naon waé. Nanging, kuring langkung resep cicing sareng MacMail sabab éta anu biasa kuring sareng kusabab kauntungan anu disebatkeun di luhur :-)

        Nanging mitra bisnis kuring ngan ukur tiasa nganggo Outlook. Ngarobih aplikasi. sanés pilihan. Anjeunna padagang anu terampil pisan, berpengalaman sareng nyambung, tapi anjeunna ngan ukur némpél komputer nalika kedah. Anjeunna henteu hoyong nyéépkeun waktos damel kumaha ngagunakeun sistem anu teu dikenal. Janten kuring bakal nyetél email dukungan kami dina Outlook pikeun anjeunna sareng antarbeungeutna kedah 100% bisnis sapertos biasana pikeun anjeunna.

        • 17
          • 18

            Janten balesan anjeun nyaéta: Leres, mungkin waé pikeun duanana klien email desktop kami disiapkeun sareng alamat email anu sami dina waktos anu sami, upami urang nganggo IMAP tibatan POP?

            Éta naon anu anjeun carioskeun?

          • 19
        • 20

          Ps. sareng kuring kedah nampi email pangrojong ogé dina klien desktop kuring (parantos nyetél éta sareng jalanna sampurna) sapertos anu parantos disebatkeun, disamping akun email abdi anu sanés dina panganteur MacMail kuring. Éta dasar pikeun patarosan kuring.

          Kuring tangtosna panginten fw ngadukung email kana rekening gmail kuring teras ka klien desktop kuring tapi kuring henteu bakal tiasa ngawalon patarosan pelanggan ti klien desktop kuring upami henteu leres nyetél. Patarosan na kumaha ogé henteu kumaha nyetélna (éta gampang) tapi naha dimungkinkeun pikeun gaduh 2 klien email desktop kami nyetél sareng hiji alamat email pangrojong.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.