Kumaha Cara Ngoptimalkeun Desktop anjeun pikeun Migrasi Mobile

Desktop pikeun Migrasi Mobile

Dina buru-buru nangkeup mobile, gampang pikeun bisnis ngalalaworakeun kana situs desktopna, tapi kaseueuran konvérsi tetep kajantenan ngalangkungan metoda ieu, janten henteu disarankan pikeun ngaregepkeun situs desktop anjeun sacara lengkep. Skénario anu pangsaéna nyaéta gaduh situs pikeun sababaraha platform; saatos éta, éta masalah mutuskeun naha anjeun hoyong situs mobile mandiri, situs responsif anu nyalin tata perenah desktop kana ponsel, aplikasi mobile anu berorientasi tugas, atanapi solusi hibrida.

Statistik ngeunaan Pamakéan Handphone Terus ka Skyrocket

  • 71% tina total menit digital méakkeun online di Amérika Serikat asalna tina hapé. Éta naék kana 75% di Méksiko sareng 91% pisan di Indonésia. Inggris labuh rada katinggaleun dina 61%.
  • Di Amérika Serikat, jalma dewasa méakkeun rata-rata 87 jam sabulan online dina smartphone dibandingkeun sareng desktop.
  • Ampir 70% déwasa Amérika nganggo platform desktop sareng mobile, kalayan nomer pangguna desktop-hungkul sareng hp-mobile duanana kumalayang di sekitar tanda 15%.

Penting pikeun dicatet ku statistik ieu yén éta henteu sadayana ngalih ti desktop ka mobile ... seueurna kalakuan pangguna urang ngalih kana desktop JEUNG sélulér. Salaku conto, kuring sering balanja produk online ngalangkungan alat sélulér kuring nalika ningali televisi. Tapi kuring henteu leres-leres ngajantenkeun pameseran dugi ka kuring tiasa ningali produk na dina desktop kuring dimana kuring tiasa ningali langkung detail dina poto produk, jst.

Sabalikna ogé leres. Sababaraha kali jalma nuju damel bakal mendakan tulisan atanapi produk online, teras simpen kana alat sélulérna pikeun ditingali engké. Nalika handphone janten jalan-jalan, éta henteu salawasna standar.

Salaku dorongan sélulér, caket komunikasi lapangan, sareng geolokasi janten alat aktipitas calakan dina aplikasi sélulér, kuring ogé nganggo aplikasi langkung seueur ogé. Salah sahiji conto nyaéta supermarket lokal, Kroger. Aplikasi sélulérna langsung ngingetkeun kuring nalika kuring leumpang di lawang ka Kroger lokal kuring sareng éta ngingetan kuring pikeun muka aplikasi sareng milarian anu khusus. Henteu ngan éta, inventaris produkna ogé ngawartosan ka mana lorong anu kuring tiasa mendakan produkna. Target sareng waktos éta diwangun kana aplikasi, tapi henteu salawasna akurat ngalangkungan browser wéb sélulér.

Infographic ieu ti ERS, tim jasa dukungan IT anu dikokolakeun, ngabahas sababaraha pilihan pikeun dipertimbangkeun nalika hijrah kana halaman wéb desktop anjeun sareng ngaoptimalkeun pikeun mobile. Éta ogé ngabahas iraha usaha panginten hoyong udagan sélulér sareng halaman wéb sélulér lengkep, halaman wéb anu responsif pikeun mobile atanapi desktop, aplikasi mobile, atanapi sababaraha solusi hibrida masing-masing. GoDaddy, salaku conto, ngagaduhan aplikasi sélulér hébat anu disebut Investor anu ngajantenkeun saderhana jalma anu resep kana domain pikeun milarian sareng mésérna ... éta mangrupikeun produk Ecological tapi langkung gampang tibatan halaman wéb anu tiasa dianggo.

Desktop pikeun Migrasi Mobile

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.