Parios Kontes ieu: Menangkeun iMac ti DevDad!

Nembe ayeuna kuring merhatoskeun sakedik perhatian ka sabaraha kontes sareng kumaha alusna, utamina hadiah $ 1,000 kuring sorangan ampir dugi (ngan peryogi sababaraha sponsor deui!).

Wengi ayeuna kuring kajantenan peuntas Cicing Di Bumi Pa iMac Pasihan-Jauh. Kontes ieu parantos beres. Éta ngagaduhan hadiah anu hadé, gambar anu hébat, sareng daptar detil sarat pikeun ngiringan kontes - masing-masing ngamajukeun blog sareng sponsor. Mike ngempelkeun paket anu saé - 20 ″ Apple iMac énggal. Éta ngagaduhan prosesor 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, mémori 1 GB, hard drive 250 GB, 8x SuperDrive, sareng tampilan hérang 20 ′. Éta nganggo mouse sareng kibor, sareng dijual $ 1199.

Saé pisan yén kuring badé nyerat tulisan dina éta jeung lebet kana kontes!

Apple iMac

Sakedik perkawis Mike heula - blogger di tukang DevDad, dina kecap na nyalira:

Ngaran abdi Mike. Abdi sora di tukang DevDad.com. Abdi desainer wéb umur 21 taun sareng spesialis SEO ti Tampa Bay, Florida. Abdi resep blogging, sareng nembé sadar yén anu kuring kantos nyerat nyaéta padamel, padahal anu kuring hoyong pisan nyerat perkawis naon anu kajantenan di bumi nalika siang. Kuring nempatkeun online ieu salaku cara pikeun ngadokuméntasikeun kahirupan kuring salaku bapak anu cicing di bumi, salaku pamilik bisnis énggal, sareng salaku jalma anu nyobian kumaha carana nyulap langkung seueur tibatan anu anjeunna biasa. Kuring miharep anjeun tetep ningali kumaha kaayaan maju!

Mike ngagaduhan perenah anu hadé pikeun situs na, kuring resep warna, grafik, sareng khususna poto putrina anu geulis. Pastikeun pikeun tingali! Mike ogé nembé ngamimitian BlogHelper.org! Aya sababaraha bacaan anu hadé dina situs ieu upami anjeun hoyong sacara khusus maca ngeunaan blogging!

Sedengkeun pikeun SitterCity, misi aranjeunna pikeun ngahubungkeun kolot sareng pangasuh di daérahna. Situs éta ngagaduhan dua sisi ... folks milari sitter sareng jalma sitter anu panginten milarian padamelan! Upami anjeun prihatin ngeunaan kasalametan, situs éta tiasa nambihan cek tukang nganggo LexisNexis pikeun harga $ 9.99.

Janten aya anu gaduh, 3 situs hébat dina hiji postingan!

5 Komentar

  1. 1

    Kuring maénkeun salah sahiji di toko ayeuna. Kuring kantos gaduh PC, janten kuring henteu kantos terang 'mac world'. Sanaos saatos masihan iMac test drive, kuring yakin éta bakal ngahasilkeun hadiah anu hadé. Naha ieu pisan sapertos anu anjeun atur pikeun Katie?

  2. 3
  3. 4
  4. 5

    Abdi peryogi pisan iMac. Kuring ngamimitian Sakola Desain Video sakitar sabulan sareng saé. iMacs gaduh éditan video LUAR BIASA

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.