DialogTech: Call Attribution and Conversion Analytics

telekomunikasi

Sateuacan smartphone sareng alat sélulér, nalika pamasaran digital 100 persén desktop, atribusi langkung saderhana. Konsumén diklik dina iklan perusahaan atanapi email, nganjang ka halaman badarat, sareng ngeusian formulir pikeun janten pamimpin atanapi ngalengkepan pameseran.

Pemasar tiasa ngabeungkeut kalungguhan éta atanapi mésér kana sumber pamasaran anu leres sareng akurat ngukur pangasilan dina unggal kampanye sareng kanal. Éta ngan saukur peryogi marios ka sadaya tarékah pikeun nangtoskeun nilaina unggal kanal, sareng aranjeunna tiasa ngaoptimalkeun pangaruhna kana pendapatan ku nanem modalkeun naon anu tiasa dianggo sareng ngaleungitkeun naon anu henteu. CMO ogé tiasa percanten ngabélaan anggaranana ka CEO ku ngabuktikeun pangaruhna kana pendapatan.

Tapi di dunya sélulér-munggaran ayeuna dimana beuki seueur konsumen anu ngarobih ku nélépon, atribusi langkung sering janten tantangan - sanés ngan ukur dina ngajantenkeun sumber telepon, tapi ogé hasilna anu dihasilkeun. Milyaran telepon bulanan ieu ragrag di luar pandangan kalolobaan alat pamasaran, nyiptakeun liang hideung ageung dina pamasaran data atribusi pamasaran gumantung kana ngabuktoskeun ROI sareng ningkatkeun generasi pangasilan. Data ieu ngeunaan konvérsi ngalangkungan sauran leungit salamina. Data ieu tiasa kalebet:

  • Sumber pamasaran télépon: Saluran seluler, digital, atanapi offline naon anu nyetir telepon - kalebet iklan, kampanye, sareng pamilarian kata kunci - sareng halaman wéb sareng kontén dina situs anjeun anu ditingali panelepon sateuacan sareng saatos nelepon.
  • Data panelepon: Saha anu nelepon, nomer teleponna, lokasi geografisna, dinten sareng waktos nelepon, sareng seueur deui.
  • Jenis telepon: Naon maksad anu ditelepon - naha éta nyaéta telepon penjualan atanapi jinis sanés (dukungan, SDM, solicitation, misdial, dll.)?
  • Hasil telepon sareng nilai: Dimana teleponna diteruskeun, sabaraha lami paguneman lumangsung, naon anu diucapkeun dina sauran, sareng upami telepon dirobih janten kasempetan penjualan atanapi kana pendapatan (sareng ukuran atanapi nilai tina kasempetan éta).

Atribusi kanggo nelepon telepon mangrupikeun tantangan anu paling nekad nyanghareupan pemasar anu disetir ku data ayeuna. Tanpa éta, para pemasar moal tiasa ngukur ROI pamasaran sacara akurat sareng ngaoptimalkeun méakkeun naon anu leres-leres nyetir ngawujud sareng pangasilan. Salaku tambahan, para pemasar henteu tiasa sacara aman membela anggaran ka CEO. Pondokna, liang hideung nempatkeun tim pamasaran dina paningkatan tekanan pikeun membela nilaina sareng ngarugikeun konsumén bisnis.

"Telepon telepon asup mangrupikeun salah sahiji indikator jual anu kuat dina perjalanan konsumén. DialogTech ngaktipkeun tim pamasaran perusahaan sareng agénsi ngaoptimalkeun kampanye digital pikeun telepon konsumén nganggo solusi sareng prosés marték anu sami anu parantos aranjeunna anggo pikeun klik. " - Irv Shapiro, CEO, DialogTech

DialogTech berperan salaku mitra strategis pikeun langkung ti 5,000 perusahaan, agénsi, sareng perusahaan berkembang pesat dina rupa-rupa industri. Pelanggan anu ayeuna kalebet Ben & Jerry's, HomeFinder.com, Comfort Keepers, Terminix, kalayan tilu kasus panggunaan anu narik ati nyaéta Média F5, HotelsCorp, sarta Pusat Tilam Karéta Bobo.

Ngagunakeun pelacakan sauran anu épéktip kalayan atribusi sareng pelacakan konvérsi, para pemasar tiasa ngaoptimalkeun kampanye pamilarian AdWords sareng Bing pikeun ngajalankeun henteu ngan ukur langkung seueur telepon, tapi langkung seueur nasabah sareng pendapatan:

  • Anggo Lacak Telepon Tingkat Laju pikeun Ngabuktikeun sareng Ngaronjatkeun ROI: Ngartos persis kumaha kampanye pamilarian anu mayar anjeun ngajalankeun telepon, teras ngaoptimalkeun kecap konci, iklan, halaman badarat, lokasi, sareng dinten / kali anu nyetir telepon paling seueur (sareng pangsaéna).
  • Nu Nelepon Rute Dumasar kana Data Lacak Telepon: Anggo data lacak telepon anu dicandak dina waktos nelepon pikeun ngajajapkeun unggal anu nelepon sacara optimal, ngajantenkeunana ka jalma anu pangsaéna pikeun ngarobah éta janten jual. Téknologi panggiliran panggero tiasa rute anu nelepon sacara real waktos dumasar kana rupa-rupa pilihan, kalebet sumber pamasaran (kecap konci, iklan, sareng halaman badarat), waktos sareng dinten, lokasi anu nelepon, sareng seueur deui.
  • Nganalisis Paguneman Pikeun Ngaronjatkeun PPC: Gunakeun paguneman analytics téknologi pikeun ningali naha panelepon pamilarian anu mayar nganggo buntut panjang anjeun atanapi kecap konci anu sanés, kumaha éta ngajelaskeun titik nyeri sareng solusi anu aranjeunna resep, sareng seueur deui. Anjeun tiasa ngagunakeun élmu éta pikeun ngajembaran atanapi nyaluyukeun nargétakeun kata konci sareng ngajantenkeun olahtalatah halaman iklan sareng badarat langkung épéktip.

Ihtisar DialogTech

Platform DialogTech's ngajawab salah sahiji tantangan anu paling neken di dunya sateuacana ku cara ngaleungitkeun liang hideung dina data kinerja pamasaran tina telepon asup. Nalika para pemasar nyanghareupan tekanan anu ningkat pikeun ngadorong henteu ngan ukur ngawujud tapi pendapatan, platform DialogTech nguatkeun para pemasar sareng data atribusi panggero anu diperyogikeun pikeun yakin investasi dina kampanye anu ngadorong panggero, ogé téknologi konvérsi anu diperlukeun pikeun ngarobih anu nelepon kana konsumén. Éta téknologi atribusi panggero sareng konvérsi diwangun khusus pikeun pemasar anu dianggo pikeun telepon ka lokasi mana waé sareng tiasa dianggo nganggo - atanapi leres-leres bebas tina - call center bisnis.

dasbor dialogtech

DialogTech nyayogikeun:

  • Data atribusi panggero tungtung-ka-tungtung: Janten langkung seueur tibatan pelacak telepon. Hiji-hijina solusi anu nyaritakeun pemasar kumaha kampanye na nyetir telepon pelanggan, upami telepon dirobih janten penjualan, sareng kunaon - nutup loop antara dolar anu diséépkeun sareng dolar anu didamel.
  • Téknologi konvérsi panggero real-time: Hiji-hijina solusi pikeun para pemasar pikeun ngendalikeun pangarahan sareng ngahususkeun unggal pangalaman nelepon sacara real waktos, mastikeun unggal panelepon disambungkeun langsung ka jalma anu pangsaéna pikeun ngarobah éta janten jual.

DialogTech nembé diluncurkeun SourceTrak ™ 3.0 - hiji-hijina solusi pelacak panggero anu dirancang pikeun nyumponan data, kabisa, réliabilitas sareng sarat gampang dilaksanakeun perusahaan Fortune 1000, organisasi seueur lokasi sareng agénsi pamasaran anu dianggo ku aranjeunna.

Salaku tambahan kana SourceTrak 3.0, DialogTech parantos ngaluncurkeun solusi ieu di 2015, langkung nguatkeun Voice360 na® platform:

  • Pencegahan SpamSentry ™ Spam Call: Hiji-hijina solusi dina industri pelacak telepon anu ngagunakeun adaptasi, téknologi mesin-diajar anu ngeureunkeun telepon anu teu leres sareng teu dihaja sateuacan aranjeunna ngahontal tim penjualan perusahaan. SpamSentry ogé nyegah data telepon spam tina némbongan dina analytics yén pasar gumantung kana ngukur kinerja kampanye pamasaran mobile. Fitur konci kalebet: Jaringan neural jijieunan, adaptasi sareng spam énggal, sareng téknologi keypress. Maca deui di:
  • DialogTech pikeun Mobile Marketing: Solusi pamasaran anu munggaran sareng ngan ukur komprehensif pikeun nyukcruk, ngadalikeun, sareng ngaoptimalkeun telepon pelanggan tina iklan sélulér. Solusi ieu ogé nyayogikeun para pemasar anu paling akurat Data atribusi panggero tingkat kata kunci pikeun ekstensi panggero Google. Marengan atribusi telepon, kamampuan tambihan kalebet: Routing panggero kontekstual, Pidato rekaman wawasan panggero sareng analytics, sareng integrasi pikeun kalebet panelepon khusus pikeun kampanye analytics data kalayan aplikasi martech sareng adtech pikeun ningkatkeun performa kampanye.
  • LeadFlow ™ kanggo Pay-Per-Call: Routing panggero paling canggih, atribusi, sareng solusi manajemén anu diwangun pikeun kampanye bayar-per-panggero. LeadFlow masihan apiliasi sareng pemasar kinerja ngadalikeun lengkep ngeunaan tempat pangiriman telepon dikirim tina unggal kanal pamasaran, anu nelepon diitung salaku ngawujud anu sah, sareng seueur deui.

atribusi dialogtech

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.