Naha Anjeun Nguji Kampanye Panganyarna Anjeun?

email gif animasi

Email Zona GanjaranAbdi nampi email anu saé tina Best Buy Reward Zone dinten ayeuna. Email anu dirancang kalayan saé ngagaduhan citra anu seger kalayan tawaran anu mantap. Hiji tawaran anu narik perhatian kuring nyaéta Kartu SD 16Gb pikeun $ 24.99.

Kuring ngaklik tautan sareng dipenta pikeun lebet. Kuring nyobian asup sareng teras gagal. Kuring nguji 2 panyungsi, nyobian nomer akun sareng alamat email abdi ... malahan teu tiasa milarian kata sandi. Kuring humandeuar dina Twitter sareng @Coral_BestBuy nyobian ngabantosan kuring. Anjeunna ngajelaskeun yén kuring leres-leres lebet kana Best Buy - sanés Reward Zone, anu ngabutuhkeun kuring pikeun ngadaptar dina Best Buy sanaos kuring parantos ngagaduhan akun Reward Zone.

Janten kuring ngadaptar. Dina hiji titik dina prosés pendaptaran, kuring diperyogikeun ngalebetkeun nomer Zona Ganjaran kuring - kuring nebak ngaitkeun dua rekening éta. Sakali kuring ngalebetkeun éta, halaman kantun seger sareng nomer anu disorot. Henteu aya pesen kasalahan. Abdi henteu tiasa maju atanapi uih deui kana tawaran anu sabenerna. Abdi nyerah.

Kaseueuran jalma bakal nyerah jauh sateuacan kuring, tapi kuring hoyong ningali kumaha sesahna. Masalah anu leres di dieu nyaéta tim email sigana ngagaduhan sababaraha hasil kampanye anu dahsyat ayeuna ... sanaos masalahna aya di situs wéb. Meryogikeun jalma pikeun ngalangkungan seueur léngkah pastina ngagagalkeun konsumén naon waé.

Unggal léngkah tambahan dina prosés bade lungsur konvérsi anjeun ku 50%. Kuring nyiptakeun angka éta, tapi kuring yakin perséntase asli na langkung parah. Anjeun kedah nyayogikeun konsumen pikeun jalur anu saderhana sareng bijaksana pikeun konversi pikeun ngamaksimalkeun hasil kampanye. Peryogi pendaptaran, pendaptaran dina 2 sistem, matak lieur pangguna .... sadayana nuju kana karanjang balanjaan.

Iraha terakhir kali anjeun ngadaptar dina situs anjeun nyalira pikeun démo, unduhan, atanapi bahkan diuji nalika ngagaleuh? Kuring nyobian ngalakukeun éta unggal waktos sareng sering mendakan kasalahan anu dahsyat. Nyatana, nalika kuring ngaluncurkeun email opt-in, kuring ngagaduhan link ngalanggan dina situs abdi anu nunjuk ka halaman anu salah! Aduh!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.