Anjeun Sadaya Sarua, Ngan Béda

arah anu béda

Urang ngadangu éta sadaya waktos, "Kami béda". Sareng urang sering nguping ti para pemasar, "Anjeun sadayana sami".

Tadi wengi kuring resep janten Smartup panel pamasaran sareng Jeb Banner, Gail McDaniel, Brian Phillips, sarta Doel Sumbang Evans.

Éta mangrupikeun panel anu saé pisan ... urang sadayana terang-terangan sareng urang sadayana gaduh jaringan sareng basis klien anu béda. Jeb gaduh anu hebat agénsi dumasar-jasa kalayan klien anu cinta anjeunna, Gail ngajalankeun hiji internasional, produsen médis bagian kacida-diatur, Brian ngarah kasohor di dunya animasi sareng pamekaran balanja, sareng George ngagaduhan perdana agén mérek produk. Aya anu ageung, aya anu alit, aya anu mantep, aya anu énggal ... ngadamel paguneman (sareng épisode-épisode perdebatan) muka panon.

Nalika urang nuju kana 2014, aya sababaraha jalan kaluar anu terbatas anu kuring percanten mangaruhan unggal pamimpin pamasaran - naha anjeun aya di agénsi, ngamimitian, atanapi organisasi ageung:

  • Pamasaran inbound, pamasaran média sosial, komo pamasaran eusi henteu janten-sadayana, tungtung-kabeh ubar pamasaran. Aya teu aya waleran kana anu ngaidentipikasi pesen anjeun, dimana pesen anjeun kedah didangu, atanapi kumaha cara ngupingna. Sababaraha perusahaan tetep ngandelkeun tenaga penjualan anu kuat sareng dokuméntasi pamasaran produk atikan. Anu sanés tiasa performa kalayan mérek sareng promosi anu saé.
  • Nyambungkeun prospek sareng produk atanapi jasa ngalangkungan dongéng hébat teu acan robih. Naha éta perusahaan anu ngembangkeun strategi média tradisional, atanapi perusahaan anu ngembangkeun séri pondok animasi pikeun ditinjau sacara online ... nyebarkeun carita anu ngahubungkeun sacara émosional sareng pamirsa anjeun sami-sami ayeuna ogé sapertos mangtaun-taun.
  • Konsumén sareng usaha anu badé mésér salajengna nyaéta nalungtik online sareng mendakan inpormasi anu diperyogikeun tina jaringan sosialna sareng ngalangkungan kontén anu disebarkeun. Anjeun tiasa lumpat, tapi anjeun henteu tiasa nyumput ... perusahaan anu henteu jujur ​​bakal ningali pangaruh tina kajujuranana. Sugan moal dinten ayeuna, tapi hiji poé.

Nalika kuring nganterkeun ka bumi, anu kajantenan kuring nyaéta kagiatan anu dilakukeun ku urang sadayana salaku pemasar saéstuna sami - tapi pemirsa sareng jalur anu urang candak ka ditu rada béda. Jeb tiasa ngabantosan ngembangkeun komunitas anu ngadorong carita ka pasar, George tiasa ngembangkeun éta mérek sakabéh sareng alat pikeun nyaritakeun, Gail tiasa ngembangkeun produkna dokuméntasi jeung distribusi nyarioskeun carita, sareng Brian bakal narjamahkeun sareng sacara harfiah ngagambarkeun carita.

Masing-masing prosés urang gaduh jalma anu béda, konstrain waktos, sareng sumber daya ... tapi urang sadayana fokus kana kéngingkeun hasil bisnis anu kaukur pikeun klien kami. Sanés bola panon! Akuisisi, ingetan sareng upselling tina klien nyaéta kumaha pamasar serius ngukur kasuksésanna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.