Digby: Nyetir Dagang Lokal nganggo Aplikasi Mobile

digby logo sq

Éta kapercayaan kuring yén tulisan aya dina témbok sareng toko ritel ayeuna ngalakukeun investasi anu diperyogikeun pikeun strategi mobile. Mobile parantos janten konci pikeun panilitian konsumen sareng kabiasaan mésér. Digabungkeun sareng panerapan telepon pinter anu masif, aya sakedik mamang ngeunaan pangaruh mobile anu bakal aya dina sababaraha taun ka payun. Digby nawiskeun SDK dimana aplikasi mobile pangecér tiasa gampang dilebetkeun geofencing - Jantenkeun lokasi aplikasi-sadar sareng lokasi Digby's basis analytics sareng kamampuan pamasaran.

Ngaliwatan Digby Localpoint ™ Mobile Platform, diwangun ku Analytics, Outreach, Venue, sareng Storefront, Digby ngamanfaatkeun téknologi dumasar lokasi pikeun ngamungkinkeun merek nyorong pesen anu sadar, sasaran lokasi anu efektif sareng narik, mangaruhan, sareng gaduh hubungan sareng konsuménna sadaya saluran - sadayana ngalangkungan pangalaman mobile mérek sorangan.

Platform Localpoint

Platform Mobile Digby Localpoint ™

  • Localpoint teureuh - Pamakéna tiasa janten sababaraha léngkah tina tawaran anu hadé sareng henteu terang éta. Naha ngantepkeun aranjeunna jalan saatos anjeun tiasa langsung sareng sacara pribadi ngahontal sareng narik aranjeunna ka toko ku komunikasi langsung ka aranjeunna ngalangkungan aplikasi mobile anjeun? Digby Localpoint Outreach ngabantosan anjeun ngajantenkeun sambungan éta sareng kamampuan pamasaran lokasi-sadar anu kuat anu dirancang khusus pikeun mérek.
  • Tempat Lokal - Konsumén anu ngamungkinkeun smartphone ayeuna tiasa mariksa harga pesaing bari leumpang kana lorong anjeun. Nyerang kana serangan ku nyayogikeun pangalaman mobile mérek anjeun nyalira anu ngadorong nilai, Dursasana sareng kartu kasatiaan pamungkas. Digby Localpoint Venue ngamungkinkeun anjeun gaduh padamelan toko di toko nganggo sakumpulan alat anu kuat pikeun nginpokeun, ngabantosan, sareng mere ilham konsumen anu nyambung iraha sareng dimana éta paling penting.
  • Localpoint Analytics - Langkung ti 90% pendapatan ritel asalna ti toko tapi sakedik pisan ayeuna ngeunaan nasabah analytics di toko. Digby Localpoint Analytics ngamungkinkeun anjeun mendakan gaya wéb analytics pikeun lokasi fisik anjeun sareng data berharga ngeunaan kumaha sareng iraha konsumén anjeun nganjang ka toko anjeun, ngamungkinkeun anjeun diajar langkung seueur ngeunaan aranjeunna pikeun ngalayanan aranjeunna langkung saé.
  • Localpoint Storefront - Palanggan nungtut milarian mérek anjeun, ngotéktak sareng mésér pangalaman sélulér janten pikaresepeun, merenah sareng berharga dina tawaran sareng konténna. Digby Localpoint Storefront ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun pangalaman balanja anu unik, didukung ku perdagangan sareng inspirasi sareng inpormasi ka palanggan ku aplikasi seluler anjeun anu mérek sareng halaman wéb anu dioptimalkeun seluler.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.