Jaman Digital Gancang Ngarobih Sagalana

umur digital

Nalika kuring nyarios sareng pagawé ngora ayeuna, matak héran pikir yén aranjeunna henteu émut deui jaman urang teu gaduh Internét. Sababaraha malah henteu émut waktos tanpa smartphone. Persépsi aranjeunna ngeunaan téknologi parantos teras-terasan maju. Kami parantos mangtaun-taun période dina kahirupan kuring dimana kamajuan téknologi netep… tapi éta henteu deui kasus na.

Abdi émut jelas damel dina ramalan 1 taun, 5 taun sareng 10 taun kanggo bisnis anu kuring damel. Ayeuna, bisnis ngalaman waktos anu sesah ningali naon anu lumangsung minggu payun - henteu kantos diémutan taun payun. Dina rohangan téknologi pamasaran, kamajuan anu luar biasa tetep diperhatoskeun, naha éta alat komputasi pribadi, data ageung, atanapi ngan saukur ngahiji sareng integrasi. Sadayana obah sareng perusahaan anu henteu gaduh kawajiban pikeun ngarobah gancang-gancang ditingalkeun.

Salah sahiji conto anu kawéntar nyaéta média. Industri koran, vidéo sareng musik sadayana parantos berjuang pikeun sadar yén konsumén atanapi bisnis tiasa mendakan naon anu dibutuhkeun ku online, sareng kamungkinan kéngingkeun artos sakedik atanapi henteu aya artos sabab batur kersa masihan artos sakedik. Paréntah monolitik sareng karajaan kontrol anu didamel teu tiasa deui nahan pakem dina nasibna. Sareng kumargi aranjeunna henteu gaduh visi pikeun nanem modal dina jaman digital, nasibna parantos ngaleungit. bari paméntana parantos leres-leres naék!

Éta henteu réngsé, kitu. Kami henteu sering ngabagi infografis téknologi, tapi kuring yakin tren anu tumuh tina infographic ieu Needa Shredders nunjuk sababaraha kamajuan anu kedah mangaruhan visi anjeun ngeunaan kumaha usaha anjeun bakal dijalankeun di mangsa hareup. Sareng tangtosna, éta bakal aya pangaruh kana usaha pamasaran anjeun ogé.

ramalan bisnis-2020

One comment

  1. 1

    Infografis na hébat !!!

    Réspon Ayat Ramalan anu luar biasa. !!!!

    Yup kahareup peryogi biaya pikeun pamasaran digital bakal turun sareng persaingan tetep ningkat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.