Kunaon Digital Asset Management mangrupikeun komponén kritis dina ékosistem Téhnologi Pamasaran

Manajemén Aset Digital DAM

Salaku pamasar, urang ngungkulan sababaraha rupa pakakas sareng aplikasi dina unggal dinten. Ti otomatisasi pamasaran dugi ka nyukcruk penjualan ka pamasaran email, urang peryogi alat-alat ieu pikeun ngalakukeun padamelan sacara épéktip sareng ngatur / ngalacak sadaya kampanye anu sanés anu parantos kami pasang.

Nanging, salah sahiji ékosistem téknologi pamasaran anu kadang teu dipaliré nyaéta cara urang ngatur file urang, kalebet média, gambar, téks, video sareng seueur deui. Hayu urang nyanghareupan éta; anjeun henteu ngan ukur tiasa gaduh folder dina komputer pikeun ngatur proyék deui. Anjeun peryogi Repository pusat pikeun tim anjeun aksés sareng ngabagi file anu diperyogikeun bari tetep dijaga teratur. Kusabab éta manajemén asset digital (DAM) ayeuna janten komponén kritis ékosistem téknologi pamasaran.

Widen, panyadia DAM kalayan integrasi anu éksténsif, nyiptakeun infographic ieu kunaon DAM mangrupikeun unsur anu diperlukeun tina ekosistem tech pamasaran, nunjukkeun cara anu béda pikeun ngagampangkeun padamelan urang salaku pemasar dina unggal dinten. Sababaraha papanggihan anu menarik tina infographic diantarana:

  • Pemasar ngarencanakeun ningkatkeun méakkeun digital pikeun manajemén eusi ku 57% di 2014.
  • 75% perusahaan anu disurvei tempat nguatkeun strategi eusi pamasaran digital salaku prioritas pamasaran digital luhur.
  • 71% pemasar nyaéta ayeuna nganggo Manajemén Aset Digital, sareng 19% ngarencanakeun ngagunakeun DAM taun ayeuna.

Parios infographicna sareng diajar langkung seueur ngeunaan kumaha anjeun tiasa nganggo DAM pikeun bisnis anjeun.

Diajar Ngeunaan Widen

Kunaon Digital Asset Management mangrupikeun komponén kritis dina ékosistem Téhnologi Pamasaran

Panyingkepan: Widen mangrupikeun palanggan agénsi kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.