Data Paripolah Digital: Rusiah Anu Paling-Ditahan Pikeun Nyerang Koréksi Katuhu sareng Gen Z

Generasi Z

Strategi pamasaran tersukses didorong ku pamahaman anu jero pikeun jalma-jalma anu aranjeunna rarancang pikeun ngahontal. Sareng, ngémutan umur mangrupikeun salah sahiji prediktor anu paling umum pikeun béda tingkah paripolah sareng tingkah paripolah, ningali ngaliwatan lénsa generasi parantos lami janten cara anu manpaat pikeun para pemasar pikeun ngawangun empati pikeun pemirsa.

Kiwari, anu ngadamel kaputusan perusahaan maju-fokus anu fokus kana Gen Z, lahir saatos 1996, sareng leres kitu. Generasi ieu bakal ngawangun masa depan sareng diperkirakeun aranjeunna parantos gaduh saloba $ 143 milyar dina kakuatan méakkeun. Nanging, jumlah panilitian primér sareng sékundér anu teu acan pernah dilakukeun dina cohort ieu sigana henteu cukup jauh. 

Sanaos dipikaterang lega yén Gen Z ngawakilan asli digital asli anu munggaran, pendekatan konvensional anu dilakukeun pikeun mendakan kabutuhan sareng aspirasina henteu nyarioskeun kagiatan digital anu leres. Pinpointing strategi marketing kana masa depan anu resonat bakal gumantung kana pamahaman anu holistik pikeun jalma-jalma ieu, anu ngenalkeun hiji imperatif: Merek kedah ngalegaan pandanganana pikeun ngawangun empati pikeun nyatakeun aspék digital anu jelas ngeunaan idéntitas generasi ieu. 

Gen Z dina Nilai Nyanghareupan

Kami pikir kami terang Gen Z. Yén aranjeunna mangrupikeun generasi anu paling beragam. Yén aranjeunna tahan banting, ngarep-ngarep, ambisius, sareng berorientasi kana karir. Yén aranjeunna hoyong katengtreman sareng panarimaan pikeun sadayana, sareng ngajantenkeun dunya langkung saé. Yén aranjeunna ngagaduhan semangat wirausaha sareng henteu resep ditempatkeun dina kotak. Sareng, tangtosna, yén aranjeunna sacara praktis dilahirkeun ku smartphone dina panangan aranjeunna. Daptar na teras diteraskeun, kalebet sidik anu teu tiasa dibantah yén yuswa nalika krisis COVID-19 bakal tinggaleun generasi ieu. 

Nanging, tingkat pamahaman anu aya urang ngan ukur ngagorogkeun permukaan kusabab dua alesan konci:

  • Dina sajarahna, wawasan ngeunaan generasi - sareng sababaraha bagéan konsumen sanés-anu kalolobaan dikempelkeun ngalangkungan tren anu diproyeksikeun sareng réspon survey. Sedengkeun paripolah sareng perasaan anu nyatakeun mangrupikeun asupan kritis, manusa sering bajoang pikeun nginget-nginget kagiatanana anu pernah dilakukeun sareng henteu tiasa sacara akurat nyatakeun émosina. 
  • Kabeneran éta Gen Z bahkan henteu terang saha aranjeunna. Idéntitasna mangrupikeun udagan anu obah sabab aranjeunna aya di tengah tahap paling formatif dina kahirupan aranjeunna. Karakterisasi dirina nyalira bakal robih ngalangkungan waktos-nyata langkung ageung tibatan generasi anu langkung lami sareng anu mantep. 

Upami urang ningali ka Millennials sareng kumaha urang parantos lepat sateuacanna, cacat dina pendekatan warisan pikeun diajar ngeunaan generasi jelas. Émut, aranjeunna mimitina dilabélan ngagaduhan etos kerja anu goréng sareng henteu gaduh kasatiaan, anu ayeuna urang terang henteu leres. 

Ngali Langkung jero Ku Data Paripolah Digital

Dimensionalisasi Gen Z aya di simpang digital sareng paripolah. Sareng berkat kamajuan téknologi, pikeun pertama kalina ti saprak generasi diajar, pamasar ngagaduhan aksés kana data tingkah laku anu euyeub anu masihan jandéla kana kagiatan online Gen Z anu jéntré sacara lengkep. Ayeuna, rébuan paripolah digital 24/7 jalma sacara pasip, tapi diidinan, dilacak.

Data paripolah digital, nalika diintegrasikeun sareng data offline sareng nyatakeun, nyiptakeun gambar salengkep-salengkepna pikeun jalma-jalma ieu anu ngalangkungan naon sareng naon sababna. Sareng nalika anjeun kéngingkeun pandangan anu holistik ieu, anjeun ngagaduhan intél anu leres-leres tiasa dipilampah pikeun ngabentuk strategi marketing. 

Ieu sababaraha cara data paripolah digital tiasa ngabantosan ningkatkeun pamahaman sareng akurasi prediksi perkawis Gen Z-atanapi segmen konsumen naon-naon waé basis pangetahuan anu anjeun mimitian. 

  • Cék kanyataan: Kengingkeun wawasan kana pemirsa anjeun henteu terang nanaon tentang, sareng cek Gut naha ngajajah aranjeunna langkung jauh. Salaku conto, anjeun tiasa nalungtik kategori sareng merk intenders. Sareng anjeun tiasa diajar kumaha palanggan digital anu lapsed kalakuanana.
  • Diménsi anyar: Tambihkeun lapisan kana pemirsa anjeun parantos terang naon waé, tapi henteu cekap, ngeunaan. Upami anjeun ngagaduhan segmen konci sareng personas anu parantos didamel, terang naon anu aranjeunna laksanakeun sacara online tiasa ngungkabkeun daérah kasempetan anu teu disangka-sangka. 
  • Koréksi: Uncover divergence tina nyatakeun réspon-kritis dina kasus dimana individu gagal akurat nginget kagiatan jaman baheula.

Nyaho kalayan pasti kumaha konsumén kalibet dina bentang digital anu lega kuat, khususna pikeun pamasaran digital. Paparan ka situs umum anu didatangan, paripolah milarian, kapamilikan aplikasi, riwayat pameseran, sareng anu sanésna tiasa nunjukkeun saha jalma, naon anu aranjeunna paduli, naon anu aranjeunna bajoang, sareng kajadian kahirupan utama. Angkatan sareng inpormasi anu langkung kuat tina Gen Z dina sagala anuansa na, para pemasar tiasa nempatkeun promosi, mésér média target, nyaring olahtalatah, sareng ngarobih eusi-diantara anu sanés-kalayan kapercayaan anu utami. 

Jalanna Diteruskeun

Pikeun terang data ieu aya sareng henteu ngungkit nyaéta pikeun ngahaja milih teu ngartos konsumén. Kitu cenah, henteu sadaya sumber data paripolah digital didamel sami. Anu pangsaéna nyaéta:

  • Optik-in, hartosna panel pamilon terang satuju yén paripolahna dititénan, sareng aya pertukaran nilai anu adil antara panaliti sareng konsumén.
  • Bujur, dina kagiatan éta diawasi sakitar waktos sareng langkung waktos, anu tiasa ngiringan kasatiaan atanapi kakuranganana marengan tren anu sanés.
  • mantap, mangrupikeun panel perilaku anu cekap dina ukuran pikeun nganteurkeun conto wawakil kagiatan digital konsumén sareng data anu cekap pikeun mérek anjeun tiasa diaktipkeun.
  • Alat agnostik, Nyayogikeun kamampuan pikeun niténan kabiasaan desktop sareng seluler.
  • Bukti cookie, hartosna henteu ngandelkeun cookies, anu bakal janten sarat dina waktos anu caket.

Nalika Gen Z terus mekar, interaksi aranjeunna sareng ranah digital bakal janten bagian penting dina ngadidik para pemasar ngeunaan kumaha cara mekar sareng aranjeunna, kéngingkeun kapercayaan, sareng ngawangun hubungan anu langgeng. Merek pangsaéna bakal nampi dimensi data ieu salaku diménsi anyar pikeun kaunggulan kalapa, sanés ngan ukur dina ngasah strategi anu nyanghareupan Gen Z, tapi target audién waé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.