Produksi Kandungan Digital: Naon Produk Akhir?

produksi eusi digital

Kumaha anjeun ngahartikeun produk tungtung produksi eusi anjeun? Kuring nuju berjuang sareng persépsi pemasar ngeunaan produksi kontén digital. Ieu sababaraha hal anu kuring teraskeun.

  • Kami hoyong ngahasilkeun sahanteuna hiji tulisan blog per dinten.
  • Kami hoyong ningkatkeun volume milarian organik taunan ku 15%.
  • Kami hoyong ningkatkeun kalungguhan bulanan ku 20%.
  • Kami hoyong ngadobel handap online kami taun ayeuna.

Réspon ieu rada ngareuwaskeun sabab unggal métrik mangrupikeun a pindah métrik Unggal métrik di luhur ngagaduhan jilid, panjang waktos pakait sareng éta, sareng katergantungan anu teu terkendali kana variabel di luar kendali pasar.

Tulisan blog sadidinten sami sareng produk akhir, éta kakuwatan keur ngasilkeun. Ningkatkeun volume pamilarian gumantung kana persaingan sareng panggunaan mesin pencari sareng algoritma. Ngaronjatna kalungguhan gumantung kana optimasi konvérsi, tawaran, persaingan sareng faktor sanés - utamina prospekna. Sareng pemirsa anjeun dina média sosial nunjukkeun otoritas sareng kamampuan anjeun pikeun ngamajukeun konténna, tapi deui - éta gumantung pisan kana variabel anu sanés.

Abdi henteu nyarios salah sahiji métrik ieu henteu penting. Kami ngawaskeun sadayana. Tapi anu bakal kuring carioskeun nyaéta kuring yakin yén pemasar kontén kaleungitan produk akhir anu BESAR, BESAR, GIANT, OBVIOUS… sareng éta ngembangkeun perpustakaan dokumen ngeunaan eusi.

Naha lima tulisan blog per minggu tiasa dianggo? Éta henteu gumantung kana frekuensi; éta gumantung kana celah eusi anu parantos anjeun terbitkeun sareng eusi anu dipilarian ku pemirsa.

Naon Lansekap Eusi anjeun?

  1. Dina ningali pemirsa target anjeun, naon jejer - khusus pikeun industri anjeun - anu anjeun tiasa ngawangun otoritas sareng nyerat eusi anu bakal ngabantosan aranjeunna janten suksés dina karir sareng bisnis na? Strategi situs sareng kontén pamasaran anjeun henteu réngsé dina nyerat ngeunaan produk sareng jasa anjeun ... éta anu minimum bulistir. Janten sumberdaya anu berharga pikeun pamiarsa anjeun sareng ngawangun kapercayaan sareng otoritas pikeun ngabantosan aranjeunna janten suksés
  2. Naha anjeun parantos ngalengkepan inok dina situs anjeun pikeun ngaidentipikasi sababaraha conto kontén anu tiasa anjeun ngirangan sareng ngaoptimalkeun, sareng ngaidentipikasi lolongkrang dina kontén anu anjeun henteu nyerat perkawis anu diperyogikeun?
  3. Naha anjeun ngalaksanakeun cara ngukur pangaruh eusi kana konvérsi sahingga anjeun tiasa prioritas ningkatkeun kontén anjeun ayeuna sareng panilitian sareng ngembangkeun eusi sésana?

Kuring henteu yakin kumaha anjeun tiasa ngukur kasuksésan hiji strategi pemasaran kontén tanpa kedah nganalisis lanskap anu anjeun pikahoyong pikeun ngawasa. Henteu mangpaat pikeun ngartos jumlah tulisan per minggu pikeun nyerat kacuali upami anjeun ngartos sabaraha tulisan anu anjeun peryogikeun. Sugan anjeun kedah nyerat tilu kali langkung seueur tulisan unggal minggu pikeun maréntahkeun kamekaran anu anjeun milari di industri anjeun.

Kumaha anjeun ngarencanakeun tanpa nangtoskeun produk akhir?

Analogi bakal ngembangkeun garis produksi produksi ngompa ban sadidinten sareng ngarepkeun ngalengkepan ngawangun mobil. Sababaraha patarosan di luhur nyaéta ngeunaan meunang balapan ... tapi anjeun henteu gaduh bagian anu cekap pikeun kéngingkeun mesin anu ngajalankeun!

Punten tong pikir kuring nyobian nyederhanakeun ieu. Mangrupikeun prosés anu rumit pisan anu peryogi seueur panalungtikan pikeun ngaidentipikasi taksonomi, optimasi sareng strategi prioritas anu diperyogikeun pikeun produk giat minimal. Teu mustahil, tapi sesah. Nanging, saatos anjeun mikawanoh ruang lingkup produk akhir, anjeun tiasa ngamimitian ngalakukeun tindakan anu langkung ngahaja sareng ngembangkeun sababaraha harepan hasilna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.